Σκέφτονται να κάνουν το Air Show Φεστιβάλ …

 Σκέφτονται να κάνουν το Air Show Φεστιβάλ …

Άκουσα οτι οι διοργανωτές του Air Show μετά την περσυνή επιτυχία του show σκέφθονται το 2014 το show να γίνει φεστιβάλ , να πάρει τις διαστάσεις ενός Φεστιβάλ που θα έχει διάρκεια 1 εβδομάδα αλλα το αεροπορικό show θα έχει διάρκεια δύο μέρες.

 

Νομίζω οτι κάνουν λάθος αφού στο συγκεκριμένο show αυτό που μετράει και αυτό που πουλάει είναι το air show και οι υπόλοιπες μέρες χωρίς αυτό θα είναι ημέρες που θα κυλήσουν χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπάρχουν ο κίνδυνος να επιβαρύνουν το show και αντί να κάνουν καλό να κάνουν κακό.

Θα μπορούσε να γίνει το Air Show φεστιβάλ αν απο τις 5 για παράδειγμα ημέρες θα πετούσανε τα αεροπλάνα το λιγότερο τις 3 και αυτές διάσπαρτα μέσα στο 5ήμερο.

Ετσι όπως το έχουν στο μυαλό τους σήμερα οι διοργανωτές με ένα διήμερο air show και τις υπόλοιπες ημέρες να επεκταθεί η εμπορική πλευρά του show θα την πατήσουν.

Είναι σαν διοργανώνεις ένα τουρνουά ποδοσφαίρου και να παίζει μόνο ένα αγώνα , αυτό του τελικού.

Και τις υπόλοιπες αγωνιστικές ;

Θα πρέπει οι διοργανωτές να τα βάλουν κάτω και να τα μετρήσουν όλα.

Και τα υπέρ και τα κατά.

Ολοι θέλουμε το air show φεστιβάλ αλλα με ουσία και περιεχόμενο.

Οχι μόνο και μόνο για να λέμε οτι απο διήμερο έγινε πενταήμερο.

Και στις Ξάνθη για παράδειγμα οι γιορτές της παλιάς πόλης έχουν διάρκεια δέκα μέρες αλλα κάθε μέρα γίνονται εκδηλώσεις – συναυλίες και υπάρχει ενδιαφέρον σε καθημερινή βάση.

Οσο αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους τροϊκανούς οι τσαμπουκάδες χοντραίνουν με τον πρόεδρο του Eurogroup να δηλώνει οτι η υπομονή τους με τους Έλληνες έχει αρχίσει να εξαντλείται και θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία άμεσα.

 

Και συμπληρώνει : ΟΙ έλληνας θα πρέπει να κάνουν νέες θυσίες …

Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου και θα πρέπει να τον δεί γιατρός.

Οτι και να έχει θα πρέπει να το προλάβει πρίν τον κυριεύσει.

Οτι και να είναι θα πρέπει να το προλάβει νωρίς.

Μα είναι δυνατόν οι πιο βολεμένοι και οι πιο καλοπερασάκηδες της Ευρωπαικής Ένωσης να μιλούνε για νέες θυσίες ;

Τι ξέρουν αυτοί απο θυσίες ;

Οι θυσίες τελειώσανε και απο εδώ και στο εξής θα πρέπει να κάνουν οι δανειστές το χρέος τους και να προχωρήσουν στις κινήσεις για τις οποίες έχουν δεσμευτεί.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα.

Σήμερα κατά την διάρκεια του Eurogroup Σαμαράς και Στουρνάρας θα πρέπει να εξηγήσουν στα παιδιά της Ευρώπης που πουλάνε τρέλα και δεν γνωρίζουν τι γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια και αν χρειαστεί να βαρέσουν και το χέρι πάνω στο τραπέζι.

Είμαστε σε μια φάση του προγράμματος που άλλοι δικαιούνται και πρέπει να φωνάζουν.

 

Οσο αφορά τον καιρό νομίζω οτι και αυτό το κύμα κακοκαιρίας χτύπησε περισσότερο την Νότια Ελλάδα και εδώ προς ΄τα πάνω στα μέρη μας ήρθε εξασθενησμένο.

Αυτό οφείλω να ομολογήσω οτι δεν μας χάλασε καθόλου αλλα μην βιάζεστε αφού και οι επόμενες ημέρες καιρικά θα είναι μπερδεμένες και υγρές αφού ανα πάσα στιγμή θα υπάρχει απειλή βροχής και καταιγίδας ενώ το επόμενο τριήμερο θα περάσει με νοτιάδες απο 3 έως 5 μποφόρ το πολύ.

Το πρόβλημα είναι οτι απο την Τρίτη το πρωί το σκηνικό του καιρού αλλάζει ριζικά με βοριάδες ισχυρους και πτώση της θερμοκρασίας αισθητή.

Μιλάμε για θερμοκρασία κοντά στο 0 αλλα τις πρώτες πρωϊνές ώρες το ανθρώπινο ΄σώμα λόγω των ισχυρών βοριάδων θα αισθάνεται οτι θα έχει – 3.

Και το γαμώτο είναι οτι όλος ο Δεκέβρης θα πάει έτσι , με κρύο και ισχυρούς βοριάδες.

Τώρα ξεκινάει το πάρτυ , τώρα ξεκινάει ο χειμώνας.

Να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14.

Η ΕΜΥ για το πρωί της Τρίτης έδωσε και χιονόνερο εδώ για την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή.

Δύσκολα τα πράγματα , αγριεύει ο καιρός αλλα θα τον παλέψουμε και αυτόν.

Εδώ παλέψαμε με άλλα και άλλα στον δύσκολο καιρό θα κολλήσουμε ;

Θα τον καταπιούμε και αυτόν όπως και τόσα άλλα.

 

Οσο αφορά τα οικονομικά της χώρας σύμφωνα με τα στοιχεία της ελληνικής κυβέρνησης για την χρονιά του 2013 θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα 800 εκατομμύρια περίπου ενώ για το 2014 προβλέπεται ανάπτυξη της οικονομίας στο 0,6%.

Απο ότι καταλαβαίνω αυτό το 0,6 θα σημειωθεί σίγουρα το τελευταίο τρίμηνο του 2014 αφού μέχρι εκείνη την στιγμή θα είμαστε σε φάση ύφεσης.

Μα είναι αυτές εκπομπές που κάνει ο Σρόϊτερ στον ΑΛΦΑ ;

Μέσα στην κρίση και την κατάθλιψη που θερίζει χιλιάδες έλληνες κάνει εκπομπή αφιερωμένη στους γιατρούς που παλεύουν με τον καρκίνο.

Είσαι που είσαι δηλαδή να έρθεις και να τελειώσεις με την συγκεκριμένη εκπομπή.

Κάνε μια εκπομπή ρε αγόρι με πιο ελαφρύ περιεχόμενο.

Κάνε κάτι πιο ευχάριστο.

Η εποχή που διανύουμε είναι ακατάλληλη για τέτοιου είδους θέματα.

Μα δεν το καταλαβαίνουν ;

Εχουμε που έχουμε ο καθένας το δικό του καθημερινό δράμα να έχουμε και το δράμα της τηλεόρασης ;

ΕΛΕΟΣ !

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι και ύποπτοι.

Ολοι τα έχουμε με όλους και κανείς δεν μπορεί να βρεί άκρη.

Ευελπιστούμε οτι τα χειρότερα περάσανε οτι έρχονται τα καλύτερα και οτι η Ελλάδα θα αντέξει στην πίεση των δανειστών που τα θέλουν όλα δικά τους και θέλουν και να συνεχίσουμε να έχουμε το κεφάλι κατεβασμένο.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης