• 17 Μαΐου 2024,

Στέλιος Ιγνατιάδης: « Περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα»

 Στέλιος Ιγνατιάδης: « Περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα»

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια που κάνει να επανέλθει, στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΚ. Πέρασε με 5-2 από τη δύσκολη έδρα του Παγγαίου. Η ομάδα της Καβάλας συνάντησε αρκετά προβλήματα μέχρι τα μέσα στο β` μέρους αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς. Μιλώντας στην αθλητική Πρωινή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Ιγνατιάδης τόνισε τα εξής: « Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, που μας δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό. Επίσης δυσκολευτήκαμε από το βαρύ αγωνιστικό χώρο. Είναι επιτυχία οι 3 βαθμοί, απέναντι στο Παγγαίο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Το Παγγαίο προηγήθηκε στο σκορ αλλά γρήγορα στο πρώτο μέρος γυρίσαμε το παιχνίδι. Στην επανάληψη οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα μετά το 2-2. Δείξαμε ότι είχαμε περισσότερες λύσεις. Έμεινα ευχαριστημένος από τη προσπάθεια και τη θέληση που είχαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης φάνηκε ότι έχουμε δυνάμεις.

Σαφώς πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. Τα έχουμε εντοπίσει. Το καλό είναι ότι ήμασταν καλοί στη δημιουργία φάσεων, μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Θα δουλέψουμε πολύ περισσότερο, υπάρχει πίστη και διάθεση».

Ο Ιγνατιάδης αναφερόμενος στη συνέχεια είπε: « Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να δουλεύουμε σε καθημερινή βάση. Από το καλοκαίρι έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να επιστρέψει σε υψηλότερο επίπεδο. Δεν έχω παράπονο από τη διοίκηση και τους παίκτες. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, σεβόμενοι κάθε αντίπαλο».

 

*Φιλικό του Ορφέα στην Προσοτσάνη

Νέο φιλικό παιχνίδι σήμερα για την ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης που θα ταξιδέψει στο γειτονικό νομό της Δράμας, προκειμένου να παίξει με την Προσοτσάνη. Ομάδα που και φέτος προπονεί ο Γιώργος Μάλλιος.

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης δε θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του τραυματία Βαγγέλη Κεχαγιά.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

*Το Σάββατο ο Ακροπόταμος με Ζίχνη

Ο Αρης Ακροποτάμου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα του Μ. Α Νέας Ζίχνης. Η Σερραϊκή ομάδα που συμμετέχει στον 1ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, σε σχέση με πέρσι.

*Ο έλεγχος των πρώην

Να δούμε τι έκαναν το Σαββατοκύριακο οι πρώην παίκτες του ΑΟΚ στη Σουπερ Λιγκ αλλά και οι Καβαλιώτες που συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα.

Στο ΑΕΚ- Αρης 1-1, ο Βαλεντίνος Βλάχος αγωνίστηκε 90` λεπτά με τους γηπεδούχους στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας. Δεν ήταν κακός. Αντίθετα ο Μιχάλης Παυλής δεν ήταν στην αποστολή. Στο ΠΑΣ Γιάννινα- Ολυμπιακός 1-2 ο Αμπντούν ξεκίνησε βασικός αλλά στο 73` έγινε αλλαγή από τον Φουστέρ.

Στην Τούμπα ο Απόστολος Γιάννου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 82` και μετά στη θέση του Φωτάκη.

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στο ματς της Ξάνθης στην Κέρκυρα ξεκίνησε βασικός, ήταν μέτριος, αντικαταστάθηκε στο 46` από τον Βασιλακάκη.

Ο Φώτης Κηπουρός πολύ καλή απόδοση με τον Πλατανιά στο 0-0 με τον Ατρόμητο. Επίσης πολύ καλός με την Κρητική ομάδα ήταν ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, που έγινε αλλαγή στο 72` από τον Γκονζάλες. Ο Ιτάνζ βασικός στη θέση του γκολκίπερ με τον Ατρόμητο.

Ο Χρήστος Μίνγκας στο θρίαμβο του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό έπαιξε ως αλλαγή από το 66` και μετά στη θέση του Μπαϊκαρά. Με την ομάδα της Θράκης βασικός για 90` λεπτά με πολύ καλή απόδοση ο Αντώνης Λαδάκης. Ο Κυριακίδης ήταν ο βασικός γκολκίπερ του Λεβαδειακού στο 0-0 με τη Βέροια.

Με τη Βέροια στη θέση του στόπερ βασικός για 90` λεπτά ο Χρήστος Μπάρμπας που είχε καλή απόδοση. Ο Ιωάννου ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Βέροια αλλά έγινε αλλαγή στο 70` από τον Ολαϊτάν. Στο παιχνίδι της Δευτέρας ο Αυλωνίτης έπαιξε για πολύ λίγο ως αλλαγή με τον Πανιώνιο, ενώ ο Γουναρίδης έκανε ένα τραγικό λάθος και προηγήθηκε ο Πανιώνιος με 1-0. Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε έρθει από την Καλαμαριά στον ΑΟΚ αλλά δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ηταν η εποχή που ο Ντε Μος είχε βασικούς Ιτάνζ και Κάλατς και τρίτο τερματοφύλακα τον Φάνη Κατεργιαννάκη.

 

 

Διαβάστε επίσης