• 17 Μαΐου 2024,

Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93.7: « Ο κόσμος της Καβάλας δίδαξε ήθος»

 Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93.7: « Ο κόσμος της Καβάλας δίδαξε ήθος»

Δηλώσεις στους 93, 7 έκανε χθες το πρωί ο Στέλιος Κατρακυλάκης.

Στάθηκε στη σπουδαία παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Αρη ενώ παράλληλα μίλησε σε μεταγραφικό επίπεδο, δηλώνοντας ότι ο ΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές.

Επίσης εξέφρασε την άποψη του, ότι ο ΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα από αυτές που διεκδικούν την άνοδο.

Αναλυτικά.

 Ερώτηση: Είναι μια ηθική ικανοποίηση και δικαίωση για τη διοικούσα επιτροπή, η παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Αρη.

Απάντηση: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέρδος. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, δίδαξε ήθος. Έδειξε πως είναι οι υγιείς φίλαθλοι. Φώναξε, στήριξε την ομάδα του, βοήθησε πολύ τους παίκτες, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Το ντέρμπι είχε ένταση, είχε πάθος αλλά ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας, έδειξε τρομερό επίπεδο.Πρέπει να τον απονείμουμε τα εύσημα, πριν, στην διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Επιθυμία όλων μας, είναι να δοθεί συνέχεια σε αυτήν την παρουσία.Δικιά μας επιθυμία είναι να επιστρέψει ο ΑΟΚ, στις μεγάλες κατηγορίες. Παρότι δεν κερδίσαμε τον Αρη, έδειξε η ομάδα με το πάθος που βγάλανε οι παίκτες ότι το στόχο της ανόδου θα τον κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Εχω την αισιοδοξία, ότι στο τέλος θα το πετύχουμε. Όλα τα παιδιά έδειξαν παθιασμένα, δεν ξεχωρίζουμε κάποιον ιδιαίτερα.

Ερώτηση: Σε μεταγραφικό επίπεδο, θα έχουμε ενίσχυση, τις επόμενες μέρες;

Απάντηση: Συμφωνώ με την επιθυμία του κόσμου για μεταγραφική ενίσχυση. Είναι κάτι που το θέλουμε και εμείς.Η ομάδα θα ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις. Είμαστε σε συζητήσεις, προχωρημένες θα έλεγα με κάποιους παίκτες, οι οποίοι αν έρθουν στην Καβάλα, θα βοηθήσουν άμεσα. Είμαστε πολύ κοντά σε κάποιους παίκτες.Θεωρώ ότι θα γίνουν τρείς μεταγραφές.Τα έξοδα τρέχουν και θέλουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις, όπως ήμασταν μέχρι τώρα. Σίγουρα ήταν μια καλή ένεση για μας, η παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Αρη.Δεν είναι όμως εξάρτηση όμως οι μεταγραφές από το γεγονός, ότι πήγαμε καλά εισπρακτικά στο ματς με τον Αρη.Εχει ελαττωθεί κατά πολύ το μπάτζετ που είχαμε στην αρχή, με τους δυο ξένους που έφυγαν αλλά και με τον Παπαδιώτη, που επίσης τώρα δεν είναι παίκτης του ΑΟΚ.Το θέμα είναι οι παίκτες που θα έρθουν να ταιριάζουν στη χημεία της ομάδας και να έχουν τις επιθυμίες που έχει ο προπονητής. Φυσικά είναι και το οικονομικό μέγεθος. Θέλουμε αυτή τη στιγμή να πάρουμε δυο παίκτες από το πάνω ράφι. Μιλάμε για τα δεδομένα της Γ` Εθνικής.Ο ΑΟΚ θα πάρει ένα σέντερ φορ, αμυντικό μέσο και στόπερ.

Ερώτηση: Υπάρχει μια πικρία, για το 0-0 με τον Αρη;

Απάντηση: Πάντοτε όταν δεν κερδίζεις, άσχετα με το ποιος είναι ο αντίπαλος, υπάρχει μια πικρία. Στο β` μέρος βρεθήκαμε πιο κοντά στη νίκη, απ` ότι ο Αρης, που απείλησε από τα στημένα. Εμείς βγάλαμε φάσεις, είχαμε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Μπαρέτα αλλά και στην επανάληψη, την πιο σημαντική του αγώνα με τον Παππά.Γενικά αν δούμε την εικόνα του αγώνα, πιο κοντά ήμασταν εμείς για να κερδίσουμε. Το παιχνίδι είχε πάθος, είχε δύναμη και τα παιδιά ανταποκριθήκανε σε πολύ μεγάλο βαθμό.Νομίζω ότι και ο κόσμος έφυγε με την αίσθηση, ότι είδε αυτό που ήθελε από την ομάδα. Το πάθος και τη δύναμη.Δεν ήρθε η νίκη, αλλά δεν οποιαδήποτε αποτέλεσμα δεν θα καθόριζε τον τίτλο.Νομίζω ότι στο β` γύρο εμείς και ο Αρης, έχουμε το καλύτερο πρόγραμμα σε σχέση με αυτό του Πανσερραϊκού.

 Ερώτηση: Πλησιάζει το τέλος του Α` γύρου. Πως τα βλέπεις τα πράγματα για το στόχο του ΑΟΚ, που είναι η άνοδος;

Απάντηση: Θεωρώ ότι βάση αυτών που είδα, είναι ότι ο Αρης είναι μια οργανωμένη ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Α` γύρος μου αφήνει την εικόνα, ότι η ομάδα μας, είναι καλύτερη.Εχω δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Αρη και του Πανσερραϊκού. Είμαστε καλύτεροι.Σίγουρα είναι επιτακτική ανάγκη να κάνουμε μια- δυο προσθήκες. Αν μας επιτρέπουν τα οικονομικά, ίσως και μια τρίτη.Το μήνυμα του κόσμου το λάβαμε.Δεν πρέπει όμως να ξεφύγουμε από αυτό που έχουμε παρουσιάσει μέχρι τωρα. Εννοώ τη συνέπεια προς όλους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης