• 18 Μαΐου 2024,

Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Έκανε τερατουργήματα αλλά… φταίμε και εμείς»

 Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Έκανε τερατουργήματα αλλά… φταίμε και εμείς»

Δηλώσεις για το ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων,  έκανε στους 93,7, ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ, Στέλιος Κατρακυλάκης.

Τόνισε ότι παρά τα τεράστια λάθη που έγιναν από την Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, ο ΑΟΚ φταίει που δε μπόρεσε να κερδίσει και μάλιστα πολύ εύκολα.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Τι ακριβώς έγινε στο γήπεδο των Αμπελοκήπων;

Τι έφταιξε για το ισόπαλο αποτέλεσμα;

Απάντηση: Εγιναν τέρατα και σημεία αλλά μην ψάχνουμε για εξιλαστήρια θύματα.  Ηταν μια ανεκδιήγητη διαιτησία, η οποία δεν είχε να κάνει με πρόθεση αλλά με άγνοια κανονισμών.

Αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό, όταν έγινε ένα εγκληματικό φάουλ στο Δουμάνη και δεν έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα, που ήταν ορισμός. Δείχνεις εκεί το τι θα επακολουθήσει. Σίγουρα όμως υπάρχει και ένα μεγάλο αλλά. Για μένα, καθαρά, φταίμε εμείς.

Με ανεκδιήγητη διαιτησία, η διαφορά των ομάδων, ήταν τόσο τεράστια, που θα έπρεπε το παιχνίδι να ήταν 0-7 και όχι 2-2.  Τα δυο γκολ που δεχθήκαμε, ήταν προσφορά από μας.

Η ομάδα έχει τέτοιο επίπεδο, παρά τις απουσίες που είχε δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, ειδικά στο β` μέρος, το ματς ήταν μονόλογος και έπρεπε να βάλουμε τουλάχιστον 5 γκολ, χωρίς να είμαι υπερβολικός.   Δε θα ρίχνουμε όλες τις ευθύνες στο διαιτητή. Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν αλλοίωση αποτελέσματος, αφού δεν μας έδωσε 2 πέναλτι, που ήταν καταφανέστατα. Επίσης επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι και τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις. Στο β` μέρος ζήτημα να παίξαμε 20 λεπτά.

Φέρει μεγάλη ευθύνη, η άγνοια που είχε η κυρία που σφύριξε το ματς. Από εκεί και πέρα όταν έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε εύκολα το ματς και δεν το κάνουμε, νομίζω ότι φταίμε εμείς.

Εχει να κάνει με την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης; Έχει να κάνει με ανικανότητα; Εχει να κάνει με την πίεση που υπάρχει, ότι πρέπει να κερδίσουμε;

Ε, πρέπει να κερδίσουμε, αν δε μπορούμε να κερδίσουμε αυτούς τους Αμπελόκηπους, που είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, σε σχέση με πέρσι, με 10 ευκαιρίες που χάνουμε, ε τότε καλά κάνει η κάθε Τσιοφλίκη και κάνει όλα αυτά που έκανε.

Εμείς πρέπει να ζητάμε τις ευθύνες σε μας τους ίδιους. Να αναλογιστούμε όλοι μας, τις ευθύνες.

Ερώτηση: Στο τέλος έγινε ροντέο;

Απάντηση:  Υπήρχε ένας «παράγοντας» ο οποίος εξύβρισε και χτύπησε τον Αθανασίου. Ηταν ο υπαίτιος όλων των επεισοδίων. Δυστυχώς ήταν ο εκπρόσωπος της ομάδας. Κατά τα άλλα δεν είχαμε κανένα παράπονο.

Ερώτηση: Το φύλλο αγώνα τι αναφέρει;

Απάντηση: Εκεί ήταν το θέατρο του παραλόγου. Πάνω από 2 ώρες περιμέναμε , έξω από τα αποδυτήρια. Ηταν και ένας παρατηρητής διαιτησίας, ο οποίος δεν ξέρω αν έχει σχέση με το αντικείμενο.  Εκανε σεμινάριο διαιτησίας στην κυρία Τσιοφλίκη. Δεν έγραψε τίποτα για το τι ακριβώς έγινε με τον Αθανασίου.  Γράφει  για ένα διαπληκτισμό του Ανυφαντάκη με ποδοσφαιριστή  της ομάδας  και διαπληκτισμό εκπροσώπου της ομάδας με τον Αθανασίου.

Γράφει για την απομάκρυνση του προπονητή μας από τον πάγκο στο 60` για διαμαρτυρία παρά τις συστάσεις.

Θεωρώ ότι σαν επαγγελματίας προπονητής θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο συγκρατημένος αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, τις συνθήκες του παιχνιδιού και τι τερατουργήματα έκανε η εν λόγω διαιτητής. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι έκανε η κυρία Τσιοφλίκη.  Είμαι 40 χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους και δεν έχω ξαναδεί τέτοιοι πράγμα. Τώρα έμελε να το δω.

Εγώ τη… γλύτωσα. Με πρόλαβε ο Κώστας.

Ερώτηση: Ποια είναι η επόμενη μέρα; Εχουμε βγει εκτός τροχιάς;

Απάντηση: Τηρουμένων των αναλογιών, έπρεπε να είχαμε 10 βαθμούς η 12.

Αυτή τη στιγμή έχουμε 7 βαθμούς και είναι προβληματική η συγκομιδή. Είμαστε όμως στην αρχή  και θεωρώ ότι αγωνιστικά δεν ήμασταν κακοί, ήμασταν καλοί, αφού κάναμε πολλές ευκαιρίες ενώ μας έλειπαν τρεις βασικοί επιθετικοί.

Παίζαμε στο μισό γήπεδο τον Ηρακλή. Πρέπει να επανέλθουμε. Πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο σερί νικών.

Εχουμε ικανότητες και δυνατότητες, αλλά να τις δείχνουμε στο γήπεδο. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο β` μέρος ήμασταν πιο καλοί.

Όταν δεν κάνεις τα γκολ, όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση.

 

Ερώτηση: Τι γίνεται με τους τραυματίες;

Απάντηση: Ο Παππάς θεωρώ ότι 90% θα είναι στη διάθεση του προπονητή.  Επίσης και ο Μπρατσιάνι.

 

 

*Ο  Κώστας Λιόλιος νέος πρόεδρος στους Παλαιμάχους του ΑΟΚ

Συγκροτήθηκε σε σώμα, το νέο συμβούλιο των Παλαιμάχων του ΑΟΚ. Όπως αναμενόταν ο Κώστας Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος. Ουσιαστικά επιστρέφει σε αυτή τη θέση, μετά από 2,5 περίπου χρόνια.

 

Αναλυτικά η σύνθεση.

Πρόεδρος: Κώστας Λιόλιος

Αντιπρόεδρος: Σταμάτης Χρυσαφίδης

Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Μιχαηλίδης

Ταμίας: Γιάννης Ζεϊτίδης

Μέλη: Νίκος Τοπούζης, Στέλιος Κατρακυλάκης, Λάκης Χατζηαποστολίδης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης