• 17 Μαΐου 2024,

Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς στον Α` γύρο»

 Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς στον Α` γύρο»

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης μίλησε χθες το πρωί στους 93,7 για το ματς που πέρασε μέσα στην Καστοριά, για τις δύο νέες μεταγραφές του ΑΟΚ. Παράλληλα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, έκανε το δικό του απολογισμό για τον Α` γύρο του πρωταθλήματος. Εξέφρασε την άποψη ότι ο ΑΟΚ και ο Αρης βάση προγράμματος, θα έχουν περισσότερες ελπίδες για την κατάκτηση της 1ης θέσης, απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Ο ΑΟΚ πέτυχε μια άνετη νίκη μέσα στην Καστοριά. 

Απάντηση: Η ουσία είναι ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τη δική μας πλευρά σ` ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.  Το να κερδίζεις έστω και μια αδύνατη ομάδα με άνετο σκορ, ενώ πριν λίγο καιρό ο Πανσερραϊκός την κέρδισε από το 85` και μετά, είναι κάτι που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Δεν είναι και τόσο απλό. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας και την  συγκινητική παρουσία των 25-30 φιλάθλων που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα χιλιομετρική απόσταση, ακολούθησαν την ομάδα και αυτό όλους μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και διάθεση. Να έρθουμε πιο κοντά στο στόχο και σε τελικά ανάλυση να το πετύχουμε.

Ερώτηση: Έκλεισε ο Α` γύρος με καλύτερη επίθεση και άμυνα για τον ΑΟΚ, αλλά και κορυφή. Μπορούμε να χαμογελάμε;

Απάντηση: Καλύτερα θα είναι να χαμογελάσουμε το Μάιο. Σίγουρα αυτό είναι ενθαρρυντικό αλλά τώρα δε μας δίνει κάτι.  Είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, αλλά αυτό δε λέει πολλά.

 Ερώτηση: Συν τις δυο μεταγραφές του Κρυστάλλη και του Μκρτσιάν

Απάντηση: Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, θα έρθουν στον ΑΟΚ.  Τους γνωρίζω και τους δυο παίκτες. Έκανα μια συζήτηση με τον προπονητή και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Υπήρχε μια ταύτιση απόψεων.

Ενδεχομένως να υπολογίζουμε για το ματς της Κυριακής τον Μκρτσιάν.

Ο Κρυστάλλης το τελευταίο ματς που έπαιξε με τον Αγροτικό Αστέρα ήταν στις 11 Ιανουαρίου, κόντρα στον Ηρακλή. Οπότε έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά από 1 μήνα.  Από τις 11 Φεβρουαρίου και μετά.

Ερώτηση: Να κάνουμε τον απολογισμό για τον Α` γύρο, για τη μάχη της κορυφής.

Απάντηση: Από τη συγκομιδή εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος. Θα έπρεπε και θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, αν ανατρέξουμε λίγο στα παιχνίδια που κάναμε μέχρι τώρα και που χάσαμε βαθμούς.

Δεν είναι μόνο οι δυο βαθμοί της Αρναίας. Σίγουρα είναι μια πραγματικότητα. Μια ευχάριστη πραγματικότητα που βρισκόμαστε στην κορυφή. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα.

Εχουμε την καλύτερη άμυνα και επίθεση. Αυτό δείχνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Προχωρήσαμε σε κάποιες μεταγραφές και δε σημαίνει ότι είχαμε κάποια προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής ήθελε και θεώρησε ότι χρειαζόμαστε κάποιες επιπλέον επιλογές.

Το πρωτάθλημα έχει ένα ακόμη γύρο. Θα χρειαστούν περισσότεροι παίκτες.

Ερώτηση: Μάλλον λογικό και αναμενόμενο ότι ο ΑΟΚ, ο Πανσερραϊκός και ο Αρης έχουν ξεφύγει στην κορυφή;

Απάντηση: Ηταν αναμενόμενο ότι θα ξεχώριζαν. Αυτό ήταν σίγουρο. Από εκεί και πέρα, όπως βλέπεται και αυτές οι ομάδες ενισχύονται σε μεταγραφικό επίπεδο. Είναι μια μάχη. Εχω την αίσθηση μέχρι το τέλος, θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Βέβαια βάση προγράμματος πιστεύω ότι η μάχη της ανόδου κάποια στιγμή, θα επικεντρωθεί ανάμεσα σε μας και τον Αρη.

Ερώτηση: Η Δόξα Δράμας βάση της καλής εικόνας που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια, θα είναι η ομάδα που θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στη μάχη της πρωτιάς;

Απάντηση: Σίγουρα. Στην αρχή είχα πει  για τη  Δόξα Δράμας ότι δεν πρέπει να τη θεωρούμαι τελειωμένη. Κάποιοι τον είχαν πάρει για αστείο. Η Δόξα δεν είναι τώρα, όπως ήταν με μας, τη 2η αγωνιστική. Έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Είναι  η βαριά φανέλα που έχει αλλά και η δύναμη έδρας που έχει.  Πάμε εμείς μετά το ματς με το Αγιονέρι και μετά από 3 Κυριακές θα παίξει με τον Αρη πάλι στη Δράμα.

Θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Δόξα όσον αφορά τα τεκταινόμενα στη μάχη της κορυφής.

 Ερώτηση: Πρώτα όμως το Αγιονέρι και μετά η Δόξα Δράμας.

Απάντηση: Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στη Δράμα. Φυσικά το ματς με το Αγιονέρι, είναι δύσκολο. Θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή. Φυσικά και να έρθει ο κόσμος στη Δράμα αλλά να έρθει και στο ματς με το Αγιονέρι, έστω και αν αυτή η ομάδα δεν έχει τη δυναμική του Αρη.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι αρκετός και στο ματς που έρχεται. Βήμα- βήμα…

Διαβάστε επίσης