• 19 Μαΐου 2024,

Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Ο ΑΟΚ θα αντέξει σε όλα τα επίπεδα, μέχρι τέλος»

 Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Ο ΑΟΚ θα αντέξει σε όλα τα επίπεδα, μέχρι τέλος»

Για τη νίκη μέσα στη Χαλάστρα και όχι μόνο, μίλησε χθες το πρωί στους 93,7, ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ, Στέλιος Κατρακυλάκης.

Τόνισε επίσης το φοβερό κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα.

Ακόμη είπε ότι ο ΑΟΚ θα ενισχυθεί με 3 παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σε καίριες θέσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.

Ερώτηση: Είναι μια σημαντική νίκη, ο Καμπανιακός είχε να ηττηθεί από την πρώτη αγωνιστική.

Απάντηση: Πάλι είχε χάσει από ομάδα της Καβάλας.

Είναι όντως μια σημαντική νίκη σ` ένα  κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια ομάδα σίγουρα από τις καλύτερες που παίξαμε μέχρι τώρα. Μαζί με τον Ορφέα Ελευθερούπολης του β` μέρους.

Παίξαμε σ` ένα δύσκολο γήπεδο με βαρύ αγωνιστικό χώρο.  Ηταν μια μεγάλη νίκη με πολλές σημαντικές απουσίες.

Αν αναλογιστούμε το ρόστερ και ποιοι απουσίαζαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έλειπαν 4 παίκτες ενδεκάδας. Ο Πόποβιτς, ο Α. Παπαδόπουλος, ο Μπαντάνης και ο Γαβριηλίδης. Επίσης και ο Ζουνίνιο έπαιξε για 15 λεπτά. Τα παιδιά που ήρθαν από πίσω ανταποκριθήκανε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Αυτό είναι ένα παρά πολύ δυνατό σημάδι. Σε αυτή την κατηγορία που έχει πολλά παιχνίδια στον αριθμό, θα επιβιώσουν και θα επικρατήσουν οι ομάδες που έχουν βάθος στο ρόστερ.

Επίσης από σήμερα θα τεθούν επί τραπέζης τα μεταγραφικά του ΑΟΚ.

Υπάρχει η σκέψη να γίνουν κάποιες προσθήκες σε καίριες θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα και κρίνει επιτακτική την ενίσχυση ο προπονητής.

 Ερώτηση: Τελικά ξεκαθαρίζει το τοπίο στην κορυφή; Θα έχουμε κόντρα στο πρωτάθλημα, ανάμεσα σε ΑΟΚ και Αρη; Είναι και ο Πανσερραϊκός. Ο ΑΟΚ θα αντέξει μέχρι τέλος να κοντράρει  για τον τίτλο; 

Απάντηση:  Μην προτρέχουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς.

Νομίζω ότι θα αντέξουμε και αγωνιστικά και οικονομικά. Εκείνο που θέλουμε είναι η βοήθεια του κόσμου. Στη Χαλάστρα νιώθουμε ικανοποιημένοι από την παρουσία των φιλάθλων μας. Υπήρχε συμπαράσταση παρά το γεγονός ότι ο καιρός ήταν άσχημος.

Υπήρχαν 60-70 φίλαθλοι του ΑΟΚ που είχαν και ένα πολύ δυνατό παλμό, όπως ήταν και στην Ελευθερούπολη, παρά το γεγονός ότι ήταν αυτή τη φορά λιγότεροι στον αριθμό.

Ξέχωρα από τα μεταγραφικά όπου χρειαζόμαστε ενίσχυση, θέλουμε και περισσότερο τη βοήθεια του κόσμου στο δικό μας γήπεδο. Τα άλλα θα τα ξεπεράσουμε. Στο οικονομικό είμαστε σε πολύ καλή σημείο.

Θα εγκριθεί κατά 99% και η βοήθεια που θα έχουμε από το Δήμο Καβάλας, μέσω της Δημωφέλειας. Σε αυτό το σημείο πρέπει να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη κυρία Δήμαρχο αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη γρήγορη και άμεση ανταπόκριση που έδειξαν στο αίτημα μας για οικονομική βοήθεια στην ομάδα. Το ποσό είναι πάρα πολύ καλό.

Ερώτηση: Η ομάδα πόσους παίκτες χρειάζεται για να ενισχυθεί στις μεταγραφές που έρχονται;

Απάντηση: Θέλουμε 3 παίκτες σε καίριες θέσεις. Βαδίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Έχουν γίνει οι προεργασίες.

Αυτό πάντως που είναι η μεγάλη δύναμη αυτή τη στιγμή στον ΑΟΚ, είναι το φοβερό κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Δεν κατακτήσαμε το Έβερεστ.

Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, υπάρχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, μέχρι τις 21 που είναι η τελευταία αγωνιστική της χρονιάς που είναι μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού. Από εκεί και πέρα αυτοί οι αγώνες θα κρίνουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό, το που θα είμαστε.

Ευελπιστούμε και το πιστεύουμε όλοι μας, ότι θα είμαστε εκεί που είμαστε τώρα. Θέλει λίγο προσγείωση. Καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Έτσι πρέπει να το βλέπουμε.

Υπάρχει μεγάλη συμπαράσταση από ανθρώπους που δε φαίνονται.

Είναι στο πίσω μέρος. Αυτό είναι το μεγάλο όπλο μας.

Ερώτηση: Η άμυνα δείχνει κορυφή;

Απάντηση: Εχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Δεν παίζουμε όμως αμυντικά. Στη Χαλάστρα είχαμε εκπληκτική δουλειά με τους 3 μπροστινούς.

Αυτό που δεν είχαμε από τον Πόποβιτς, το πήραμε την Κυριακή από τον Κανούλα. Φοβερά τρεξίματα, πρέσινγκ πολύ. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο συν του αγώνα, αν δούμε ότι έβαλε το γκολ. Ορισμένοι βιαστήκανε να τον καταδικάσουνε.

Λένε ότι είναι παλτό. Δεν είναι έτσι. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε για να κρίνουμε κάποιους παίκτες.

Για τον Μπάτζιο, δεν είναι έκπληξη ότι σκόραρε. Ηταν μια επανάληψη των παρουσιών του μέχρι τώρα. Είναι γνωστό ότι ο Μπάτζιος, μπορεί να σκοράρει από στημένες φάσεις.

Είναι ένας παίκτης που σε όσα παιχνίδια έπαιξε δήλωσε παρόν.

Στον Καμπανιακό έκανε το επιπλέον με το γκολ που πέτυχε και που ήταν καθοριστικό.

Γενικά όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ο Βιτλής που έπαιξε από την αρχή μετά από αρκετό καιρό, είχε πάθος , είχε διάθεση.

Ο Γκαρακλίδης έπαιξε σε μια καινούρια θέση. Ο Σταματόπουλος συνεχίζει να παίζει σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του.

Παρόλα αυτά ανταποκρίνεται στο ρόλο του.

Ερώτηση: Τι γίνεται με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο; Πότε θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση;

Απάντηση: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας βοηθήσανε, για τα μετάθεση του στην Καβάλα.

Την Τετάρτη έρχεται στη Μεραρχία και έχουμε τη διαβεβαίωση ότι θα τον έχουμε μαζί μας στις προπονήσεις, σε καθημερινή βάση.

Από πλευράς τραυματισμού είναι οκ. Θα πάρει συμμετοχή στο ματς κυπέλλου με τον Καμπανιακό. Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για τον Μπαντάνη. Μάλλον δε θα αποφύγει την εγχείρηση. Αυτό είναι το καλύτερο. Μάλιστα υπάρχει μια σκέψη να πάει στο εξωτερικό σε ειδικό γιατρό.

Ο Μπαντάνης έχει προοπτική και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Παρά το γεγονός ότι είναι μια μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για την ομάδα, θα το προχωρήσουμε για να πάει στο εξωτερικό.

Προέχει η υγεία των παιδιών. Μάλιστα σε παιδιά που θέλουν να κερδίσουν τη ζωή μέσα από το ποδόσφαιρο. Φυσικά υπολογίζεται 100% από τη νέα χρονιά.  Θα είναι έτοιμος μετά τις γιορτές, μόλις ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Είναι μια επέμβαση δύσκολη αλλά όχι χρονοβόρα.

Η αποθεραπεία είναι γρήγορη. Μέσα σε 2 εβδομάδες θα μπορεί να μπει σε κανονικό πρόγραμμα.

 Χθες κολυμβητήριο, σήμερα ρεπό

Χθες το μεσημέρι οι παίκτες του ΑΟΚ πήγαν… κολυμβητήριο για αποκατάσταση μετά το ματς με τον Καμπανιακό.

Σήμερα Τρίτη έχουν ρεπό.

Ουσιαστικά η προετοιμασία για το ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, θα ξεκινήσει την Τετάρτη.

Σημειώνουμε ότι επανέρχεται ο Βασίλης Γαβριηλίδης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και τίθεται πλέον στη διάθεση του Γιάννη Ισπυρλίδη.

Τ. Π

 

 

Διαβάστε επίσης