• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

Οι σχεδιασμοί της Αθήνας επί ενεργειακών θεμάτων που δημιουργούν στην Καβάλα ενεργειακό κόμβο απασχόλησαν και χθες το δημοτικό συμβούλιο. Προετοιμασία και οργάνωση για όσα θα ακολουθήσουν ζήτησε ο Βαγγέλης Παππάς. «Τα συμφέροντα είναι μεγάλα, όπως κι ο αγώνας που θα κάνουμε» συμπλήρωσε ο Ηλίας Ιωαννίδης. Η Δήμαρχος υιοθέτησε τις προτάσεις της αντιπολίτευσης προκειμένου να αυξηθεί η πίεση για να αλλάξει η όδευση του αγωγού ΤΑΡ στη περιοχή του πρώην Δήμου Φιλίππων. Αύριο συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή για να αποφασίσει επί αιτήσεων πολιτών και να ρυθμίσει χρέη τους 24.000 ευρώ. Ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο είχε χθες στη Καβάλα ο επενδυτής των Λουτρών των Ελευθερών Αχιλλέας Νταβέλης. Ο Απόστολος Μουμτζάκης παρέμεινε πρόεδρος στο διαπαραταξιακό προεδρείο που συγκροτήθηκε χθες στο σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου για έναν ακόμη χρόνο θα είναι ο Γιούλης Παπαδόπουλος. Χθες επιλέχθηκαν και οι καθηγητές του ωδείου. Πρόκειται για παλιούς αλλά και νέους. Κοινή ερώτηση απευθύνουν στον Υπουργείο Υγείας οι βουλευτές Πασχαλίδης- Κλειτσιώτης- Παναγιωτόπουλος. Ζητούν η σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του ΓΝΚ να μετατραπεί σε ΙΕΚ.

 

Μία ακόμη διαμαρτυρία για τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου εξέδωσε χθες η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ. Συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας προκειμένου στο τέλος Δεκέμβρη σε εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη να διατυπώσει αναπτυξιακή πρόταση για όλη την ΑΜΘ. Σήμερα θα λειτουργήσει στο ισόγειο του κτιρίου του Επιμελητηρίου το κατάστημα Public. Λούνα παρκ και στην κεντρική πλατεία των Κρηνίδων θα λειτουργήσει την περίοδο των εορτών. Συνεδριάζει την Πέμπτη στο Δημαρχείο η τουριστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καβάλας που αύριο οργανώνει προβολή ντοκιμαντέρ για τα γεγονότα στο Κομπάνι.

 

Πετυχημένες ενημερωτικές εξορμήσεις για το aids έγιναν χθες στο κέντρο της πόλης από συλλόγους και ομάδες πολιτών. Από σήμερα οι εκδηλώσεις για την ημέρα των ΑμΕΑ. Αναβιώνει αύριο στη Νέα Ηρακλείτσα το έθιμο της Βαρβάρας.

 

Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του ΑΟΚ που χθες έκαναν αποθεραπεία στο κολυμβητήριο. «Θα αντέξουμε ως το τέλος» δήλωσε χθες για τον ΑΟΚ ο Στέλιος Κατρακυλάκης. Αλλάζει προπονητή το Βυζάντιο που χθες διέκοψε την συνεργασία του με τον Νίκο Καραμπιμπέρη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης