• 6 Μαΐου 2024,

Στασιμότητα στα διοικητικά – Δε βρίσκεται λύση με τους ενδιαφερόμενους

 Στασιμότητα στα διοικητικά – Δε βρίσκεται λύση με τους ενδιαφερόμενους

΄Oσο περνάνε οι μέρες φαίνεται ότι η λύση με το νέο επενδυτή, μάλλον θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο. Το θέμα έχει κολλήσει. Δεν υπάρχει κάτι που να φανερώνει το αντίθετο. Οι προβλέψεις ότι θα υπήρχαν οριστικές εξελίξεις μέχρι την Τετάρτη η το αργότερο την Πέμπτη, μάλλον πάνε περίπατο.

Οι επαφές που έγιναν τις τελευταίες μέρες δεν έφεραν αποτέλεσμα. Οπότε τα πράγματα σε διοικητικό επίπεδο δε αλλάζουν προς το παρόν. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα κολλάει στη διστακτικότητα που δείχνουν οι υποψήφιοι επενδυτές. Διστακτικότητα που μεγάλωσε τις τελευταίες μέρες.

Οι παίκτες μετά το ρεπό της Τρίτης, επανήλθαν στις προπονήσεις χθες το απόγευμα. Ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Παναχαϊκή που θα ξεκινήσει στις 15.00. Επίσης στις 15.00 θα ξεκινήσει όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής , εκτός από Θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου με τη Λάρισα που θα αρχίσει στις 18.30 κα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Τη Δευτέρα θα παίξουν ο Απόλλων Σμύρνης με τον Εργοτέλη. Στο ματς με την Παναχαϊκή δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ντουτσαρίδης αλλά και ο Τάσιτς που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής. Βέβαια ο Τάσιτς μετά την Παναχαϊκή θα χρωστάει δυο ακόμη αγωνιστικές.

Οπότε με την Πατρινή ομάδα δε θα παίξουν οι δυο βασικοί αμυντικοί μέσοι. Ο Κοτίτσας θα πάει στη μεσαία γραμμή και η άλλη θέση αποτελεί ερωτηματικό.

*Εκλογές στο Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ.

Τα θέμα τα της γενικής συνέλευσης είναι τα εξής.

1. Εκλογή Προέδρου και Γενικού Γραμματέα Συνελεύσεως

2. Διοικητικός απολογισμός και απερχόμενης Διοίκησης για τα πεπραγμένα της από 31-05- 2010 έως 28-02-2013.

3. Οικονομικός απολογισμός για το χρονικό διάστημα από 31-05- 2010 έως 28-02-2013.

4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την ίδια χρονική περίοδο από 31-05-2010 έως 28-02-2013.

5 . Απαλλαγή του Δ. Σ από κάθε ευθύνη.

6. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

7. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3 αναπληρωματικών μελών καθώς και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 20.00 στον ίδιο τόπο με τα παρόντα μέλη και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Η συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και ειδικότερα αυτών που έχουν δικαίωμα ψήφου απαιτεί από το καταστατικό την προγούμενη οικονομική τους τακτοποίηση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης