Στασιμότητα το Σαββατοκύριακο – Εξελίξεις μέχρι τέλος της εβδομάδας;

 Στασιμότητα το Σαββατοκύριακο – Εξελίξεις μέχρι τέλος της εβδομάδας;

Το Σαββατοκύριακο δεν είχαμε την παραμικρή εξέλιξη στα θέματα του ΑΟΚ.

Η στασιμότητα μάλλον αναμενόταν. Η εβδομάδα προς το τέλος της ίσως φέρει κάποιες ειδήσεις. Αλλαγές πάντως στο ιδιοκτησιακό δεν αναμένονται. Μάλλον δε θα καρποφορήσει το ενδιαφέρον που έδειξε από την προηγούμενη εβδομάδα ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας.

Ζήτησε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη αλλά μάλλον δε θα προχωρήσει στην αγορά του 55% των μετοχών. Οπότε θα περιμένουμε πάλι την άλλη λύση με υποψήφιο διαχειριστή που θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα.

Σε αυτήν την περίπτωση πρόεδρος θα παραμείνει ο Γιώργος Τσοκτουρίδης. Δε νομίζουμε ότι θα υπάρχουν αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Οσον αφορά την αδειοδότηση δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία σε διοικητικό επίπεδο. Δε γνωρίζουμε όμως αν με τις προσφυγές δημιουργηθεί πρόβλημα.

*Τα αγωνιστικά θέματα

Οι παίκτες ετοιμάζουν ομαδικές προσφυγές την εβδομάδα που διανύουμε.

Μιλάμε για τους περισσότερους βασικούς της περσινής χρονιάς. Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να κινητοποιηθούν ζητώντας τα χρήματα που τους οφείλονται από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Ο ΑΟΚ φαίνεται ότι αρχικά θα έχει βάση τους νεαρούς παίκτες που πέρσι το Γενάρη, έγιναν επαγγελματίες. Συν ορισμένους άλλους επίσης νεαρούς σε ηλικία.

Αυτοί είναι 12 στον αριθμό: Τιγγιρίδης, Ντόσης, Θεοδωρίδης, Κάργας, Ντομί, Τσομπανόπουλος, Καζαντζίδης, Ρεβυθόπουλος, Μπρατσιάνι, Καπνόπουλος, Γρηγόρης Παπαδόπουλος και τον Γαβριηλίδη που επέστρεψε από τη Ζάκυνθο, εκεί όπου ήταν δανεικός για 6 μήνες. Επίσης σε αυτούς τους 12 μάλλον θα προστεθεί και ο Κάπατζης που έπαιξε 6 μήνες δανεικός στον Αρη Ακροποτάμου. Δεν αποκλείουμε και ορισμένοι που σκέφτονται τις προσφυγές να παραμείνουν τελικά στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν φήμες ότι γίνονται μεταγραφικές επαφές και ότι ο Βαγγέλης Γούτης θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Γούτης ίσως να μιλάει και με υποψήφιους προπονητές. Ο Μαραντάς είναι μια λύση για τον πάγκο αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την πολιτική που θα χαράξει η ομάδα. Από τον όλο σχεδιασμό της περιόδου.

Φαίνεται πάντως ότι η προετοιμασία του ΑΟΚ, θα ξεκινήσει αργά. Ισως και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη την τελευταία εβδομάδα του Ιούλη. Όλα θα εξαρτηθούν στο πόσο γρήγορες θα είναι οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.

Ενωση: Η ώρα των ανακοινώσεων

Αύριο Τρίτη θα έχουμε πολύ πιθανό την ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή της Ενωσης. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο Θωμάς Νίκου.

Επίσης δεν αποκλείουμε μαζί με το Θωμά Νίκου να ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας. Έχουν γίνει αρκετές επαφές τις τελευταίες μέρες . Στο επίκεντρο πάντοτε η επιστροφή του Καραποστόλου και του Σίμτσακ.

Σήμερα το βράδυ συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ και θα υπάρχει ενημέρωση του προέδρου Κώστα Παπακωνσταντίνου προς τα μέλη, για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα.

Στα υπόλοιπα δεν υπήρχε η παραμικρή εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του Χριστόφορου Στεφανίδη ενώ στο ρόστερ μάλλον θα παραμείνει ο νεαρός Σκοπιανός Μπόγιαν Κριστέφσκι που πέρσι πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Α1 κατηγορία.

Παρελθόν αποτελούν οι: Μίτροβιτς, Καλαμπάκας, Μανωλόπουλος, Στυλιανού.

Μένουν οι νεαροί Πιεβάλιτσα, Βελισσαρίου, Αράπης ενώ τελείωσε ο δανεισμός του Γκέλιου στην ομάδα του Μαντουλίδη.

 

Διαβάστε επίσης