Στα γνωστά επίπεδα το πασχαλινό ωράριο

 Στα γνωστά επίπεδα το πασχαλινό ωράριο

Χθες βράδυ η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου επρόκειτο να συνεδριάσει και ν΄ αποφασίσει επί του πασχαλινού ωραρίου στην αγορά.

Νωρίτερα χθες ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης μίλησε στην εφημερίδα μας, σχετικά με την πρόταση της πλειοψηφίας στο διοικητικό συμβούλιο. Το ωράριο πάνω – κάτω είναι ίδιο με τις προηγούμενες χρονιές. Όπως περιγράφεται από τον κ. Λεμονίδη, επρόκειτο κατά πάσα πιθανότητα να εγκριθεί χθες από τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου:

 

«Το ωράριο δεν έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με το περσινό. Θα ξεκινήσει την Παρασκευή πριν από το Σάββατο του Λαζάρου, αυτή η διαφοροποίηση και θα είναι από τις 8.30 π.μ. μέχρι τι 2.00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5.30 έως τις 9.00. Το Σάββατο από τις 8.30 π.μ. μέχρι 3.00. Μετά από κει θα μπούμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, η οποία θα έχει ως και τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο 8.30 – 2.00 και 5.30 – 9.0 καθημερινά. Τη Μ. Παρασκευή θα προταθεί να είναι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα, όπως ήταν και πέρσι και δεν είχαμε παράπονα ούτε από αυτούς που θέλαν να δουλέψουν περισσότερο, ούτε από αυτούς που θέλαν να δουλέψουν λιγότερο και το Μεγάλο Σάββατο από τις 8.30 μέχρι τις 3.00. Θα υπάρξει βέβαια και διαφοροποίηση που όλοι γνωρίζουμε, γιατί έχει έρθει κι εγκύκλιος από το αρμόδιο υπουργείο, την Τρίτη μέρα του Πάσχα θα κλείσουμε λόγω της Πρωτομαγιάς, που πέφτει Μεγάλη Τετάρτη».

 

=

 

 

Διαβάστε επίσης