• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Μέχρι την Τρίτη 23 Απριλίου θα συνεχιστεί η κατάληψη στο ΤΕΙ Καβάλας. Αυτό αποφάσισε χθες η συνέλευση των φοιτητών. Αποφασίστηκε επίσης να μην γίνουν σήμερα στο ΤΕΙ οι φοιτητικές εκλογές, οι οποίες μετατίθενται για μετά το Πάσχα. Σήμερα ή αύριο αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης του ιδρύματος, η οποία τώρα πρέπει να ετοιμάζει νέο σχέδιο για την διάσωση του 6μηνου. Συνεδρίασε χθες το απόγευμα πρώτη φορά η νέα διοίκηση του ΟΛΚ. Η συνεδρίαση έγινε παρουσία εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ. Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η συγκρότηση της διοίκησης σε σώμα. Ένσταση κατατέθηκε χθες για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού εκμίσθωσης του ισόγειου καταστήματος του Επιμελητηρίου στην εταιρία Pubic. Η ένσταση θα κριθεί από την αρμόδια επιτροπή του διαγωνισμού. Το απόγευμα συναντώνται για το θέμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ομοσπονδία αλλά και ο σύλλογος Βιβλιοπωλών. Υπέρ της διαδικασίας εκμίσθωσης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Αρσονιάδης. Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ επισκέφθηκαν χθες τον Δήμαρχο, του ζήτησαν οικονομική βοήθεια ώστε η υπηρεσία τους να αποκτήσει ένα μικρό όχημα που θα παίζει το ρόλο του ασθενοφόρου σε περιστατικά σε στενούς δρόμους στη πόλη όπως για παράδειγμα οι δρόμοι της συνοικίας της Παναγίας.

 

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουίκ κατέθεσε ερώτηση για τους 6 σταθμούς διοδίων στην Εγνατία οδό, από την Θεσσαλονίκη ως την Αλεξανδρούπολη. Το ΤΕΕ ΑΜ έστειλε επιστολή στον αρμόδιο υπουργό για να μην καταργηθούν οι υπηρεσίες του ΕΟΤ στην Καβάλα και την Κομοτηνή. Μεγάλη προσέλευση καθηγητών στη χθεσινή γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Καβάλας. Αύριο οι διοικήσεις ΕΛΜΕ και συλλόγου δασκάλων θα επισκεφθούν τους προϊσταμένους εκπαίδευσης. Την άλλη Τετάρτη οι καθηγητές του Νομού Καβάλας ψηφίζουν εκπροσώπους τους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ. Στα προς ιδιωτικοποίηση ακίνητα του δημοσίου περιλαμβάνονται το παλιό δικαστήριο, το οικόπεδο δίπλα στο νέο δικαστικό μέγαρο αλλά και η αλάνα στην Ηρακλίτσα. Σίγουρος ότι το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας θα λειτουργήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα εμφανίστηκε χθες ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής. Εκδήλωση για την κρίση του πιστωτικού συστήματος οργανώνει το απόγευμα στο ξενοδοχείο Γαλαξίας το ΤΕΙ.

 

Πρεμιέρα σήμερα το βράδυ στο Αμφιθέατρο, στην παράσταση της Θεατρικής Μηχανής «Πάλι αυτός ο τύπος με τα κόκκινα». Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου για την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Ο ουρανός κατακόκκινος». Στις 7 το απόγευμα η Σαπφώ Αγγελούδη μιλά σε εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης για τους μεταβυζαντινούς ναούς της πόλης.

 

Ανταρσία στον ΑΟΚ. Παίκτες έλληνες και ξένοι, παλιοί και καινούργιοι επισκέφθηκαν χθες τον Γιώργο Τσοκτουρίδη. Δήλωσαν ότι αν δεν πληρωθούν δεν θα παίξουν την Κυριακή στη Δράμα με την Δόξα. Απείλησαν και με κατάθεση προσφυγών. Αρνητικά τους απάντησε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας. Συνεχίζει την προετοιμασία της η Ένωση για το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έκανε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες η Ένωση δεν θα υποβιβαστεί στην Α2.

 

 

Διαβάστε επίσης