• 28 Απριλίου 2024,

Στην Καβάλα το COLUMBUS II

 Στην Καβάλα το COLUMBUS II

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της πόλης ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο το γνωστό μας από προηγούμενα καλοκαίρια COLUMBUS II. Πέρσι το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλο, εντελώς συμπτωματικά είχε έρθει στην Καβάλα και είχε διανυκτερεύσει στο λιμάνι. Εκείνο το συμπτωματικό περιστατικό, επηρέασε τη διέλευση του κρουαζιερόπλοιου από το λιμάνι της Καβάλας, καθώς όπως είναι γνωστό και φέτος προγραμματισμένα αυτή τη φορά θα μείνει στην Καβάλα, μία ολόκληρη βραδιά.

Το κρουαζιερόπλοι COLUMBUS II, που έρχεται στην Καβάλα από τον Πειραιά, μεταφέρει 478 επιβάτες, όλοι γερμανοί.

Σήμερα το απόγευμα και το βράδυ έχουνε ελεύθερο πρόγραμμα, άρα θα κυκλοφορήσουν στην πόλη. Αύριο το πρωί θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία. Οι περισσότεροι για εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Η Δημωφέλεια αλλά και οι υπόλοιποι τοπικοί φορείς ετοιμάζονται για τη γνωστή καθιερωμένη υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου, σήμερα το απόγευμα στο κεντρικό λιμάνι.

Στα κρουαζιερόπλοια που προηγήθηκαν αυτήν την εβδομάδα, η Δημωφέλεια κατάφερε να αιφνιδιάσει ευχάριστα τους επιβάτες, καθώς παρουσίασε το βράδυ μέσα στα πλοία χορευτικά προγράμματα με χορευτές από τοπικούς συλλόγους.

Κάτι παρόμοιο δεν αποκλείεται να γίνει και όσον αφορά το COLUMBUS II. Το πλοίο αναχωρεί την Παρασκευή στις 9.00 το βράδυ με επόμενο προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Το COLUMBUS II είναι το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο για το μήνα Σεπτέμβρη, που ήρθε στην Καβάλα. Το μήνα Οκτώβριο τα κρουαζιερόπλοια είναι αρκετά. Ειδικότερα κρουαζιερόπλοια αναμένονται στις 10, 13, 20, 22, 27 και 30 Οκτωβρίου.

 

 

Διαβάστε επίσης