Στην Κομοτηνή 4 εκ των προφυλακισμένων

 Στην Κομοτηνή 4 εκ των προφυλακισμένων

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί μπροστά από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας αλλά και στο κέντρο της πόλης. Οι πολίτες έβλεπαν τουλάχιστον τρία αστυνομικά αυτοκίνητα στη σειρά, ένα των εκ των οποίων χρησιμοποιούσε και τη σειρήνα του, να κινούνται από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης δια της οδού Κασσάνδρου, στη Βενιζέλου και η πομπή στη συνέχεια να κινείται ανατολικά.

Πολλοί έμειναν άφωνοι από το θέαμα, που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Χθες το πρωί μετά από καλή προετοιμασία και συνεννόηση με το σωφρονιστικό κατάστημα της Κομοτηνής μεταφέρθηκαν σε αυτό τέσσερις από τους 13 προφυλακισμένους των υποθέσεων, ληστειών, ανατινάξεων ΑΤΜ.

Οι φυλακές της Κομοτηνής βρήκαν χώρο κι έτσι οι τέσσερεις εκ των βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης οδηγήθηκαν με περιπολικό κι άλλων αστυνομικών στην Κομοτηνή, όπου πλέον βρίσκονται προφυλακισμένοι.

Οι διαβουλεύσεις των εκπροσώπων της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας συνεχίζονται για να βρεθεί ελεύθερος χώρος και να μεταφερθούν σε φυλακές της περιοχής κι οι υπόλοιποι εννέα εκ των κατηγορουμένων που είναι προφυλακισμένοι, παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι στο κρατητήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας, στον 1ο όροφο του κτιρίου, στην οδό Ομονοίας.

 

 

Διαβάστε επίσης