• 19 Μαΐου 2024,

Στην κοσμική ταβέρνα «Μιχάλης» – Γεύμα φιλίας συνταξιούχων υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Δήμου Καβάλας

 Στην κοσμική ταβέρνα «Μιχάλης» – Γεύμα φιλίας συνταξιούχων υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Δήμου Καβάλας

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Δήμου Καβάλας όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή διοργάνωσε συγκέντρωση γεύματοςς το μεσημέρι της παρελθούσας Κυριακής, στην κοσμική ψησταριά του «Μιχάλη» στην πλατεία Καπνεργάτη!

Όλα τα μέλη του συλλόγου συμμετείχαν στο κάλεσμα της διοίκησης, σε αριθμό περίπου 45 άτομα.

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Ελένη Ησαΐα μας παρακάλεσε δια μέσου της εφημερίδας μας να στείλουμε ένα μήνυμα – παράκληση, προς τους συνταξιούχους του δήμου Καβάλας που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο, να εγγραφούν, καθ΄ ότι υπάρχουν κοινά συμφέροντα για όλους τους συνταξιούχους του κλάδου!

Κατά την ομιλία της, πρώτα εξέφρασε τις ευχαριστίες της διοίκησης για την παρουσία των μελών και ευχήθηκε καλή υγεία σε όλους, ενώ είπε ότι «από τη φετινή χρονιά θα οργανώσουμε και εκδρομές σε επιλεγμένα τουριστικά θέρετρα της χώρας μας»!

Το γεύμα έκαστου ατόμου στοίχισε 10 ευρώ με επιλογές της αρεσκείας του καθενός! Περιελάμβανε εκτός του κυρίως πιάτου, σαλάτες, πατάτες τηγανιτές, τυριά κ.λ.π. ως επίσης ποτά διάφορα, αναψυκτικά και στο τέλος διάφορα γλυκίσματα!

Κατόπιν παράκλησης της διοίκησης του συλλόγου παραθέτουμε και τα ονόματα της νυν διοίκησης του συλλόγου, ήτοι: Πρόεδρος Ελένη Ησαΐα, Αντιπρόεδρος Δημήτριος Αγγελόπουλος, Γενικός Γραμματέας Κασσάνδρα Αρχοντή, Ταμίας Σταυρούλα Γκουλούση και Δημοσίων Σχέσεων Ιωάννης Νάσος!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ

 

 

Διαβάστε επίσης