• 17 Μαΐου 2024,

Στη νέα τουριστική ιστοσελίδα θα προστεθούν οι παραλίες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας

 Στη νέα τουριστική ιστοσελίδα θα προστεθούν οι παραλίες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας

Μάλλον αδικήθηκαν σε πρώτο χρόνο αφού δεν αναφέρονται καν στο σχετικό χάρτη και δεν προτείνονται πολλές παραλίες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας,  στη νέα τουριστικού περιεχομένου ιστοσελίδα της περιφέρειας ΑΜΘ που παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή ως τουριστικό εργαλείο. Κατά την αποφώνησή του στην ολοκλήρωση της ενημερωτικής εκδήλωσης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος παρατήρησε ότι η περιφερειακή ενότητα Καβάλας διαθέτει πλείστες όσες εξαιρετικές παραλίες που θα μπορούσαν να περιέρχονται στο χάρτη.

Βεβαίως η άσκηση κριτικής είναι πρώιμη και ίσως άδικη αφού ο εμπλουτισμός της τουριστικής ιστοσελίδας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί κι άρα σταδιακά ο χάρτης θα συμπληρωθεί με όλες τις καβαλιώτικες παραλίες. Μάλιστα, θα υπάρχει σύστημα αξιολόγησης των επισκεπτών προκειμένου οι παραλίες να συγκεντρώνουν βαθμολογία. Οι υπεύθυνοι διαχείρισης της ιστοσελίδας πάντως είναι ανοικτοί σε επισημάνσεις πολιτών, προκειμένου να συμπληρώσουν οτιδήποτε έχει τυχόν διαφύγει της προσοχής τους.

Ο κ. Μαρκόπουλος υπενθύμισε επίσης ότι όσο περισσότερο αναδειχθούν οι περιφερειακές υποδομές και κυρίως οι οδικές, τόσο περισσότερο θα αυξηθεί και το τουριστικό ρεύμα προς την Καβάλα. Επιπρόσθετα, η προσπάθεια της περιφερειακής διοικήσεως και τα νέα τουριστικά εργαλεία που παρουσιάστηκαν την Παρασκευή θα εξυπηρετήσουν ιδιαιτέρως άτομα εξοικειωμένα με τη σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να εντρυφήσουν στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ΑΜΘ και να την προτιμήσουν ως τουριστικό προορισμό ακόμη κι αν διαμένουν στον εξωτερικό.

 

Διαβάστε επίσης