• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Στην Αθήνα ταξιδεύουν σήμερα το πρωί οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΒΦΛ. Θα έχουν επαφές με εργατολόγους, θα επισκεφθούν και τα γραφεία της εταιρίας. Ψάχνουν πληροφορίες σχετικά με την πρόσφατη εξέλιξη στο εργοστάσιο όπου τρεις κεντρικές παραγωγικές μονάδες παραχωρήθηκαν σε εταιρία που εδρεύει στην Κύπρο. Ουσιαστικά η ΒΦΛ πούλησε ή θα πουλήσει μέρος των εγκαταστάσεων της σε έναν ή περισσότερους από τους καλύτερους πελάτες της. Δεν θα αλλάξουν επί της ουσίας οι εργασιακές σχέσεις, ισχυρίζεται η ΒΦΛ.

Λόγω αυξημένης κίνησης επιβατών προς τη Θάσο δεν μειώνονται αυτή την εβδομάδα τα δρομολόγια των φέρι μποτ και στις δύο γραμμές. Πολλοί μετανάστες από την Συρία έρχονται το απόγευμα στο λιμάνι με το πλοίο Νήσος Ρόδος. Λόγω των εκλογών μετατίθεται για τις 24 Σεπτέμβρη η έναρξη του νέου δικαστικού έτους στο Πρωτοδικείο Καβάλας. Σενάριο συμμετοχής του περιφερειακού συμβούλου Τάσου Τσαλδαρίδη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες Νίκος Παναγιωτόπουλος- Κώστας Ευθυμιάδης. Νέος τομεάρχης στη ΝΔ Καβάλας ανέλαβε ο Ανανίας Τσαλουχίδης. Ίδιο με τον Γενάρη θα είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Ν. Καβάλας. Με δήλωση τους γνωστοποιούν την αποχώρηση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη απ’ όλο το Νομό. Η Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας απέρριψε το αίτημα της αναδόχου κοινοπραξίας για διακοπή εργασιών του έργου των αρδευτικών δικτύων δυτικής πεδιάδας Νέστου.

Ανακοίνωση υπέρ των αλλαγών σε πεζόδρομους πεζοδρόμια προκειμένου να τηρηθεί η νομοθεσία εξέδωσε ο σύλλογος ΑμΕΑ Ν. Καβάλας. Κριτική στη Δήμαρχο για τις συναυλίες στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» ασκεί με ανακοίνωση του ο Κωστής Σιμιτσής. Η Ενεργειακή Αιγαίου πρόσφερε εξοπλισμό στους εθελοντές Πυροσβέστες στην Καβάλα. Ο Δημήτρης Γόντικας ανακοίνωσε ότι η εταιρία διακόπτει τις χορηγίες λόγω της οικονομικής κρίσης. Αύριο στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ. Φαρμακοποιό για τις δραστηριότητες της θέλει να προσλάβει ο σύλλογος Πνοή. Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών κάνει γνωστό ότι στο τέλος του Σεπτέμβρη θα αρχίσει νέος κύκλος μαθημάτων για την εκμάθηση γραφής και ανάγνωσης Braille.

Πολύς κόσμος παρακολούθησε χθες την πρώτη εκδήλωση του Φεστιβάλ Παπαϊωάννου στην Παλιά Μουσική. Το βράδυ στο Φρούριο η θεατρική παράσταση μαθητών του 5ου Λυκείου και του 7ου Γυμνασίου «Η μελωδία της Ευτυχίας». Στην Καβάλα ήταν χθες ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων Κωνσταντίνος Λυκούρης. Δασκάλα χορού ζητά να προσλάβει το Λύκειο των Ελληνίδων.

Μόνο οι έλληνες παίκτες της Ένωσης άρχισαν χθες το απόγευμα προπονήσεις στην Καλαμίτσα. Όλη η ομάδα θα συγκεντρωθεί την Παρασκευή. Δεν αποκλείεται μεταγραφή ελεύθερου παίκτη στον ΑΟΚ. Έφυγε από το Βυζάντιο ο Γκόγκας, θα συνεχίσει στη Ρόδο. Σήμερα στην ΕΠΣ Καβάλας η κλήρωση της Γ’ φάσης του κυπέλλου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης