Κατσάδα από Προπονητή και Τεχνικό διευθυντή – Ενωση: Παρασκευή η επίσημη πρώτη

 Κατσάδα από Προπονητή και Τεχνικό διευθυντή – Ενωση: Παρασκευή η επίσημη πρώτη

Προπόνηση χθες το απόγευμα για τους 10 απόντες της Χρυσούπολης

Η κακή εμφάνιση του ΑΟΚ στη Χρυσούπολη ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό, τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι παρατηρήσεις στο ημίχρονο του αγώνα, ήταν έντονες από τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, που σαφώς προβληματίστηκε σε μεγάλο βαθμό από την εικόνα του συνόλου.

Επίσης στο τέλος του αγώνα οι παίκτες δέχτηκαν… κατσάδα από τον τεχνικό διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη, για το πρόσωπο που παρουσίασαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Γενικά υπάρχει προβληματισμός για την εμφάνιση στη Χρυσούπολη. Κυρίως για την έλλειψη πάθους που είχαν οι παίκτες, ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά. Η εικόνα βελτιώθηκε στην επανάληψη.

Χθες οι παίκτες που έπαιξαν είχαν ρεπό, ενώ προπονήθηκαν το απόγευμα οι 10 ποδοσφαιριστές που ήταν απόντες στο ματς του Κυπέλλου.

Αυτοί είναι οι: Αθανασίου, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Παππάς, Ασημάκης, Καζάκης, Τουμανίδης, Παληγεώργος, Δουμάνης.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, με όλο το ρόστερ.

Οσον αφορά τον Γιάννη Μποτωνάκη που το όνομα του είχε «παίξει» για τον ΑΟΚ, τελικά φαίνεται ότι καταλήγει στον Πανελευσινιακό, από την ομάδα της Επισκοπής.

*Ενωση: Παρασκευή η επίσημη πρώτη

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη της Ενωσης, ενώ χθες στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» ξεκίνησαν προπονήσεις οι Έλληνες παίκτες της ομάδας.

Στη διάρκεια της εβδομάδας θα έρθουν στην Καβάλα και οι ξένοι παίκτες.

Σημειώνουμε ότι μέχρι τώρα στο ρόστερ για τη σεζόν 2015-2016, είναι οι εξής καλαθοσφαιριστές: Καλαϊτζίδης, Γκέλιος, Βελισαρίου, Σταμπουλής, Σίνης, Ταπούτος, Μέντλιν, Γκόρντον, Κεμπ, Τζόουνς, Βαν Ντε Μαρς, Πούποβιτς.

Η ανακοίνωση της Ενωσης : «Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δημόγλου» της Καλαμίτσας, η Ε.Κ.Καβάλας θα πραγματοποιήσει παρουσία των ΜΜΕ και του φιλάθλου κόσμου της, την επίσημη «πρώτη προπόνηση» της, όπου τεχνικό τιμ και καλαθοσφαιριστές θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τη μεγάλη επιστροφή της ομάδας στην Basket League. Να σημειωθεί πως οι προπονήσεις της ομάδας ξεκινούν τη Δευτέρα(χθες) 31 Αυγούστου, όμως θα γίνονται «κεκλεισμένων των θυρών».

 

Διαβάστε επίσης