• 7 Μαΐου 2024,

Στις 5 Απριλίου το 8ο OPEN του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – Χάρης Παλτόγλου: « Θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα»

 Στις 5 Απριλίου το 8ο OPEN του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – Χάρης Παλτόγλου: « Θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα»

Συνέντευξη τύπου για το 8ο πρωτάθλημα open(Κυριακή 5 Απριλίου) που διοργανώνει ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, παραχωρήθηκε χθες το πρωί στην αίθουσα του δημοτικής βιβλιοθήκης.

Προλόγισε ο δημοτικός σύμβουλος και φίλος του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος τονίζοντας τα εξής: « Αυτή η εκδήλωση θα γράψει ιστορία με τη σειρά της, όσον αφορά τα τοπικά αθλητικά δρώμενα.   Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ από την αρχή ήταν άξιος συμπαραστάτης, αυτής της εκδήλωσης, που θα φιλοξενήσει η Καβάλα».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η πρόεδρος του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ κ. Θεώνη Μακίδου, η οποία είπε μεταξύ των άλλων: « Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Δημωφέλεια και την πρόεδρο της, κ. Αναστασία Ιωσηφίδου. Επίσης τη Δήμαρχο κ. Τσανάκα, για την αρωγή τους όχι μόνο σε αυτούς τους αγώνες αλλά γενικότερα, στο μικρό διάστημα της διοίκησης τους.

Εχει μακρά ιστορία ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ. Εδώ και 12 χρόνια δραστηριοποιείται στην πόλη της Καβάλας.   Οι αγώνες θα γίνουν στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα. Συμμετέχουν περισσότεροι από 30 σύλλογοι της Βορείου Ελλάδας, καθώς από τη Λάρισα και τα Τρίκαλα.

Συνολικά πάνω από 500 αθλητές. Περισσότεροι από 2000 επισκέπτες θα έρθουν στην Καβάλα. Αυτό σημαίνει πολλά.  Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστώ τα μέλη του συλλόγου μας που είναι και γονείς των αθλητών μας. Συμμετέχουν παιδιά από 5 έως 13 ετών».

Η πρόεδρος της Δημωφέλειας κ. Αναστασία Ιωσηφίδου, τόνισε: « Συγχαίρω τον Πέτρο Πετρόπουλο για τις ιδέες του, που συμβάλει στα μέγιστα, στην προώθηση της αθλητικής ιδέας.

Οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τον αθλητικό σύλλογο Ταεκβοντό Καβάλας, που πραγματικά με τις δυνατότητες του και τις δυνάμεις του, ένας Καβαλιώτικος αθλητικός σύλλογος, κατάφερε να φέρει αυτή τη μεγάλη διοργάνωση στο Δήμο μας. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το δάσκαλο κ. Χάρη Παλτόγλου. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Καβάλα. Με τέτοιες εκδηλώσεις καταφέρνουμε να φέρουμε πολύ κόσμο στην Καβάλα. Καλώ τους συνδημότες μας, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες».

Ο προπονητής- δάσκαλος του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου δήλωσε: « Θα είναι ένα από τα πιο μεγάλα πρωταθλήματα που έχει διοργανώσει ο σύλλογος.

Είναι το 8ο στη σειρά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι αθλητές θα είναι από 5 χρονών έως 13. Ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με 70 αθλητές. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε από τους γύρω νομούς μια πολύ μεγάλη συμμετοχή. Αυτό δείχνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά για το πρωτάθλημα, όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι.

Είμαστε σε μια πολύ καλή στιγμή, όσον αφορά τις δηλώσεις των αθλητών. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Καβάλας, την κ. Τσανάκα που από την πρώτη στιγμή είναι κοντά μας.

Βλέπουμε ότι ο Δήμος Καβάλας, βλέπει διαφορετικά το κομμάτι του αθλητισμού. Επίσης η κ. Ιωσηφίδου και η Δημωφέλεια. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να μείνουνε όλοι ευχαριστημένοι. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες για αυτό το πρωτάθλημα, όσον αφορά τις μετακινήσεις και τα έξοδα.

Εχουμε μια ανοδική πορεία. Ξεκίνησε αυτό το πρωτάθλημα με 200 άτομα και αυτή τη στιγμή, ίσως ξεπεράσει τα 500.

Αυτό  μας γεμίζει με θάρρος αλλά και με πολλές ευθύνες».

Διαβάστε επίσης