• 25 Απριλίου 2024,

Στον εισαγγελέα πάλι για τις κεραίες

 Στον εισαγγελέα πάλι για τις κεραίες

Σήμερα θα επισκεφθούν τον εισαγγελέα για το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην Κηπούπολη, ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, εκπρόσωποι της πολεοδομίας του Δήμου Καβάλας και ο δικηγόρος Μάρκος Αποστολίδης, εκπρόσωπος των κατοίκων που αντιδρούν για τη λειτουργία των δύο κεραιών.

Την Παρασκευή το μεσημέρι η πολεοδομία δε μπόρεσε να φτάσει στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται οι δύο κεραίες. Ενώ είχε πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο της πολυκατοικίας, τον οποίο εξέτασε και συνέταξε σχετική έκθεση, δε μπόρεσε να μπει μέσα στην πολυκατοικία – γιατί δεν της άνοιξε κανείς – για να φτάσει στην ταράτσα όπου βρίσκονται οι δύο κεραίες.

Η πολεοδομία υποστηρίζει ότι την προηγούμενη ημέρα είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τους διαμένοντες στην πολυκατοικία, για να την περιμένουνε, παρόλα αυτά δεν υπήρξε συνεργασία και διευκόλυνση του ελέγχου.

Αυτό θα ζητήσουν σήμερα από τον εισαγγελέα οι εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας και των κατοίκων της περιοχής. Να διατάξει να γίνει ο έλεγχος κι αν χρειασθεί το συνεργείο της πολεοδομίας που θα πάει στο σημείο για τον έλεγχο να έχει μαζί του και κλειδαρά για να ξεκλειδώσει πιθανόν κλειδωμένες πόρτες.

 

 

Διαβάστε επίσης