• 26 Απριλίου 2024,

Το αεροπορικό σόου στη Λάρισα

 Το αεροπορικό σόου στη Λάρισα

Ο επικεφαλής του αεροπορικού σόου της Καβάλας Πάνος Γεωργιάδης, ήταν την Παρασκευή στη Λάρισα, σε εκδηλώσεις που έγιναν εκεί με αφορμή την εορτή της πολεμικής αεροπορίας. Είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το αεροπορικό σόου που γίνεται στην Καβάλα εδώ και τρία χρόνια. Για τη συμμετοχή του Παναγιώτη Γεωργιάδη στην εκδήλωση της Λάρισας, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

 

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 και στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας της διοργάνωσης μας με την Πολεμική Αεροπορία, συμμετείχαμε στην έκθεση των αεροπορικών δράσεων και εκθεμάτων της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα, έδρα του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας.Τόσο στον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαίτση όσο και στον κυβερνήτη του F-16 Σμηναγό Γεώργιο Ανδρουλάκη, οι οποίοι πέταξαν στο ίδιο διθέσιο αεροσκάφος, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα του Δημάρχου Καβάλας στο όνομα της διοργάνωσης για την κυρίαρχη συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας στο Kavala Air Sea Show 2013.

Παρούσα στην απονομή η κα Πόπη Γερακούδη Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Θεσσαλίας – Στερεάς. Το περίπτερο μας περιελάμβανε έναν ευρύ χώρο με εκθέματα πέραν άλλων, το ετήσιο περιοδικό της διοργάνωσης και βιβλία της Αεροπορικής ιστορίας της περιοχής μας. Η παρουσίαση έγινε με διαρκή προβολή Video, φωτογραφίες και σχετικά Banner, τα οποία δεν αφορούν μόνο την τεχνική των επιδείξεων αλλά και τους τουριστικούς πόρους του Νομού μας.

Σε πάνω από 300 επισκέπτες δόθηκαν στο χέρι φυλλάδια από τις διοργανώσεις του 2012 και 2013 και πολλές ομάδες σχηματίστηκαν με το βλέμμα πάνω στις παρουσιάσεις. Πολλές ερωτήσεις πέρα από τις τεχνικές για να συνδυάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τη διοργάνωση. Επικράτησαν η ευχάριστη έκπληξη και ο θαυμασμός για την πρωτοπορία της πόλης μας.

Την ομάδα αποτέλεσαν και αυτή τη χρονιά οι κκ. Δημήτρης Λεμονής και Λευτέρης Κάσδαγλης με την ουσιαστική προσφορά τους. Πέραν των εορταστικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων της ημέρας των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών της Πολεμικής μας Αεροπορίας, αυτό που έδωσε πρόσθετη αξία στην ημέρα ήταν η θαυμαστή επίδειξη του μαχητικού F-16 της Ομάδας Επιδείξεων (Hellenic Air Force F-16 Demo Team).

 

Διαβάστε επίσης