• 24 Απριλίου 2024,

Στους δρόμους όλη η Ελλάδα !

 Στους δρόμους όλη η Ελλάδα !

Για άλλη μια φορά όλη η Ελλάδα είναι στο πόδι αφού σήμερα ψηφίζονται τα νέα μέτρα που αποτελούν προυπόθεση να πάρουμε την επόμενη δόση που θα δώσει παράταση στον εφιάλτη που ζούνε οι έλληνες τα τελευταία χρόνια αν και οι Ευρωπαίοι δανειστές και σωτήρες μας ενώ η Ελλάδα για άλλη μια φορά τρώει τις σάρκες της τα γυρνάνε και λένε οτι και να ψηφίσετε τα μέτρα σας δεν είναι σίγουρο οτι θα πάρετε την επόμενη δόση.

Είναι αυτό το πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που το έχουμε δεί πάρα πολλές φορές απο τότε που μπήκαμε στο λούκι της κρίσης και είναι ένα πρόσωπο σκληρό και άδικο μαζί μας αφού στις πιο δύσκολες φάσεις μας ώς έθνος κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

Την ώρα που οι έλληνες είναι στους δρόμους προκειμένου να μην περάσει μια ακόμα δέσμη μέτρων που θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητα τους είναι το λιγότερο άνανδρο την ίδια ΄ώρα η ΄χώρα να δέχεται χτυπήματα και μάλιστα κάτω απο την μέση.

Ας μας πούνε τελικά τι θέλουν για να τελειώνουμε αφού εκτός απο τα χαράτσια που μας έχουν επιβάλει δεν μπορούμε να κουβαλάμε και την αμφισβήτηση τους απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια κάνουμε.

Τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δεν έχουν ψηφιστεί σε καμμία άλλη χώρα και κανείς άλλος εκτός απο τον έλληνα δεν θα άντεχε σε ένα τέτοιο ρυθμό ύφεσσης.

Οι Πορτογάλοι και οι Ισπανοί που είναι στους δρόμους να ξέρετε οτι διαμαρτύρονται για τα μέτρα λιτότητα που αναγκάστηκαν να πάρουν οι κυβερνήσεις του που χαρακτηρίζονται παιδικά μπροστά σε αυτά που έχουν πάρει οι δικές μας κάτω απο το άγρυπνο βλέμμα των εταίρων.

Θα κερδίσει

ο ΟΜΠΑΜΑ

Χθές ΄Τρίτη ανοίξανε και οι κάλπες στις ΗΠΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου με τον ΟΜΠΑΜΑ να κόβει πρώτος το νήμα έστω και με μια ανάσα διαφορά.

Μπορεί η πρωτιά να ήτανε αμφίρροπη αλλά με το πέρασμα του τυφώνα SANDY η πλάστιγα έγειρε καθαρά υπέρ του ΟΜΠΑΜΑ που θα κερδίσει τον Ρόμνεϊ που απλά δεν κάνει.

Μπορεί οι Αμερικάνοι να μην είναι ευχαριστημένοι απο την θητεία του ΟΜΠΑΜΑ αλλα ο Ρόμνεϊ δεν είναι αυτός που θα τον κερδίσει.

Αν ήτανε κάποιος άλλος θα το συζητάγαμε αλλά με τον Ρόμνεϊ αντίπαλο ο ΟΜΠΑΜΑ δεν χάνει.

Το ΑΤΜ που μοιράζει λεφτά !

Και ενώ όλοι ψάχνουν να βρούνε λεφτά ένα ΑΤΜ στο Σουφλί μοίραζε ευρώ στον κόσμο που πήγαινε για αναλήψεις.

Ζητούσες δέκα και σου έδινε είκοσι μέχρι που πήρε χαμπάρι ο διευθυντής και το έθεσε εκτός λειτουργίας.

Μάλιστα όπως είπε ο διευθυντής θα ζητήσει απο τον κόσμο που πήρε τα παραπανίσια να τα φέρει πίσω.

Καλός καιρός και την επόμενη εβδομάδα …

Κατα τα άλλα πάμε καλά και πάμε με πάρα πολύ καλό καιρό αφού αν εξαιρέσουμε την σημερινή Τετάρτη που σύμφωνα με την ΕΜΥ θα βρέχει οι επόμενες μέρες της εβδομάδας αλλα και της άλλης ο καιρός θα είναι πάρα πολύ καλός για την εποχή με τον ήλιο να κυριαρχεί και την θερμοκρασία να είναι γύρω στους 15 βαθμούς.

Ο καιρός είναι μαζί μας και μέχρι στιγμής μας έχει βοηθήσει να γλυτώσουμε πολλούς τόνους ξύλα και πετρέλαιο.

Βέβαια είναι λάθος να νομίζουν κάποιοι οτι έτσι θα πάρει ο καιρός ολο τον χειμώνα.

Κρύο θα κάνει και μάλιστα πολύ αλλα τουλάχιστον φέτος η διάρκεια του χειμώνα θα είναι μικρή σε σχέση με πέρυσι που βαρούσε απο 1η του Οκτώβρη.

Η καλύτερη πρόβλεψη για τον φετεινό χειμώνα είναι να βγάλουμε χωρίς απώλειες σε ξύλα και καύσιμα και τον Νοέμβρη.

Μεγάλη ιστορία αν το καταφέρουμε.

Βέβαια μην ξεχνάτε και τα ημερομήνια που προέβλεψαν για τον φετεινό χειμώνα μαλακωσιά μέχρι και τα Χριστούγεννα και χειμώνα μετά τις γιορτές.

Ακόμα και αυτή η περίπτωση μας βολεύει.

Τούρκοι αγοράζουν τις θαλαμηγούς των Ελλήνων

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει μεγάλη τούρκικη εφημερίδα τα τελευταία τρία χρόνια που η Ελλάδα είναι σε βαθειά κρίση Τούρκοι επιχειρηματίες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια έχουν αγοράσει περίπου 800 θαλαμηγούς απο πρώην πλούσιους έλληνες.

Μάλιστα στο σχετικό κείμενο της Τούρκικης εφημερίδας ο τίτλος ήτανε ο εξής : Το συρτάκι τελείωσε !

Το καλύτερο ξενοδοχείο

του κόσμου στην Ροδο

Οι επόμενες διακοπές μας θα πρέπει να είναι στην Ρόδο και το Lindos Βlue που φιγουράρει πρώτο στην λίστα hot hotels 2012.

Σύμφωνα με την λίστα αυτή το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι το καλύτερο στην κατηγορία των ξενοδοχείων μπουτίκ και αν δείτε φώτο θα καταλάβετε γιατί είναι πρώτο στην λίστα.

Το μόνο που δεν αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι πόσο κοστίζει η βραδιά στο lindo που είναι όντως κάτι το διαφορετικό απο αυτά που ξέρουμε και έχουμε δεί μέχρι σήμερα.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο πάνω στον γκρεμό έχει φοβερά δωμάτια και μια πισνίνα που τελειώνει εκεί που ξεκινάει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Ενα μήνα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και γίνεσαι αλοιφή για ΄κάλους.

Και αν το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου είναι στην Ρόδο ο καλύτερος οίκος ανοχής του κόσμου θα δημιουργηθεί στην Βιέννη και θα το φτιάξει ένας επιχειρηματίας απο την Αχαϊα που έχει αλυσίδα οίκων ανοχής σε όλη την Ευρώπη.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και καλημέρα σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης