• 26 Απριλίου 2024,

Στο ίδιο έργο θεατές και οι Ιταλοί !

 Στο ίδιο έργο θεατές και οι Ιταλοί !

Στην γειτονική Ιταλία ζούνε το έργο που ζήσαμε εμείς το καλοκαίρι του 2012 με τιν δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και ένα μεγάλο διάστημα ακυβερνησίας που ήρθε και μας έδωσε το τελειωτικό χτύπημα πέρσι την άνοιξη – καλοκαίρι.

Απο την άνοιξη ξεκινήσανε τα τραβήγματα και πήγανε μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού αν θυμάστε.

Το ίδιο πάει να συμβεί και στην γειτονική Ιταλία αφού η πρώτη εκλογική αναμέτρηση οδηγεί σε ακυβερνησία και επανάληψη της εκλογικής αναμέτρησης που όμως δεν αρέσει καθόλου στους Ευρωπαίους που θέλουν κυβέρνηση και οχι ξανα – μανά εκλογές.

Και δεν έχουν πάρει χαμπάρι οι Ευρωπαίοι οτι απο εδώ και στο εξής σε κάθε χώρα της Ευρώπης και κυρίως του Νότου που θα έχουμε εκλογές θα έχουμε αυτά τα χουνέρια.

Η ακυβερνησία είναι προϊόν της αδυσωπητης και σκληρής λιτότητας που θολώνει το μυαλό των ψηφοφόρων που ψηφίζουν για να εκδικηθούν και οχι για να κυβερνηθούν.

Οσο και να φωνάζουν οι εταίροι δεν βλέπω οι Ιταλοί να αποφεύγουν τις επαναληπτικές εκλογές.

Απλά να συντομεύουν για να τελειώνουν αφού οι καθυστερήσεις δεν συμφέρουν ούτε την Ιταλία ούτε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Φεύγει ο Φλεβάρης με καιρό Λονδίνου

Κατά τα άλλα είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε τον Φλεβάρη που θα μας αφήσει με καιρό Λονδίνου.

Μπορεί η θερμοκρασία να είναι καλή αλλα τον ήλιο θα κάνουμε μέρες να τον δούμε.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ μετά τις βροχές έρχονται οι συννεφιές και οι ακεφιές.

Και ο Φλεβάρης θα φύγει με δύσκολο καιρό και ο Μάρτης θα μπεί με ζόρι καιρικό.

Απο τις 15 του μήνα και μετά οι προετοιμασίες για την πρώτη μέρα της άνοιξης.

Χλειδή , γκλαμουριά

αλλα και πολύ μπροστά …

Η αποθέωσης της Αμερικανιάς είναι η τελετή απονομής των ΟΣΚΑΡ που είναι η κορυφαία εκδήλωση διάκρισης των ξένων ηθοποιών και όσων ασχολούνται με την τέχνη του κινηματογράφου.

Χλειδή και γκλαμουριά στο φούλ αλλα και εντυπωσιακά σκηνικά που στην Ελλάδα θα δούμε μετά απο 5 χρόνια σκληρής δουλειάς .

Οι άνθρωποι εκτός όλων των άλλων που τους καταλογίζουμε θα πρέπει να αναγνωρίσουμε οτι είναι και χιλιόμετρα μπροστά σε θέματα οργάνωσης και παρουσίασης τέτοιων εκδηλώσεων.

Δεν μπορεί να τους φθάσει κανείς.

Ο Στουρνάρας δίνει τον λόγο του και καταπίνει την γλώσσα του

Άλλη μια συνέντευξη για την Ελλάδα που αντιστέκεται και επιμένει έδωσε ο υπουργός Οικονομικών ο Στουρνάρας που έδωσε τον λόγο οτι δεν θα υπάρχει άλλη μείωση του κατώτατου μισθού ενώ κατάπιε την γλώσσα του όταν του ζητήσαν να κάνει το ίδιο και για τις απολύσεις στο Δημόσιο που έρχονται και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι.

Μπορεί να είμαστε στην έξοδο του τούνελ αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι το 2013 θα πληρώσουμε λιγότερα.

Αυτές τις σκέψεις μπορούμε να τις κάνουμε απο το 2104 και μετά.

Οσο βλέπετε τους έλληνες πολιτικούς ενωμένους υπο την ομπρέλα της κυβέρνησης συνεργασίας θα πέφτει ακόμα “ξύλο” στα οικονομικά.

Οταν αρχίσουν να μαλώνουν και το διαλύσουν το μαγαζί τότε θα έχει έρθει η ώρα της πραγματικής ανάκαμψης με ελαφρύνσεις και μείωση φορολογίας.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους φίλους σας.

Εκτός απο τις αποδράσεις του Βλαστού με ελικόπτερο υπάρχουν και οι “αποδράσεις” απο την σκληρή πραγματικότητα και που πιστέψτε με έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Λοιπόν τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης