ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

Στην χθεσινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας ενέκρινε τις 34 υποψηφιότητες για τις εκλογές που θα γίνουν στα μέσα του Μάρτη. Στις εκλογές συμμετέχουν δύο παρατάξεις, η πρώτη της σημερινής πλειοψηφούσας ομάδας κι η δεύτερη της ΠΑΣΕΒΕ. Λόγω των εκλογών στο μητρώο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας έγιναν τον τελευταίο μήνα 130 εγγραφές νέων μελών. Η Καβάλα Όιλ κατήγγειλε χθες την συμφωνία της με την Ενεργειακή Αιγαίου. Αποφάσισε να κάνει σχετική ενημέρωση στο Υπουργείο και στα κόμματα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος επανέλαβε στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι τα Λουτρά των Ελευθερών θα απασχολήσουν το ΚΑΣ λίαν συντόμως. 11 τουλάχιστον κρουαζιερόπλοια προγραμμάτισαν να βρεθούν στο λιμάνι της πόλης το προσεχές Καλοκαίρι. Ένα εξ αυτών θα κάνει στην Καβάλα διανυκτέρευση. Το ενδεχόμενο μερικής κύρωσης του σχεδίου του Περιγιαλίου από τις υπηρεσίες της Κομοτηνής εξετάζει ο Δήμος Καβάλας. Νέα συνάντηση για το θέμα θα γίνει σήμερα το πρωί στην Κομοτηνή. Σήμερα αναμένεται στο εργοστάσιο των λιπασμάτων ο Γιάννης Τσάρας. Πιθανή η συνάντηση του με το σωματείο των εργαζομένων.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Συνέντευξη τύπου δίνει η δημοτική παράταξη του Άρη Βέρρου. Νωρίτερα εκπρόσωποι της παράταξης θα παραδώσουν τρόφιμα και προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο. Διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ στον Αμυγδαλεώνα έγινε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Ο δράστης πήρε τρόφιμα 900 ευρώ. Χθες το πρωί δίκυκλο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 80χρονο πεζό. Το περιστατικό έγινε στην οδό Βενιζέλου. Επίσκεψη στα Τενάγη των Φιλίππων έκανε την Δευτέρα ο Αρχέλαος Γρανάς. Στην έκθεση Detrop θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο. Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα γίνει η σύσκεψη των βουλευτών με το Επιμελητήριο για το 12%. Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ έργο ανάπλασης του κέντρου των Κρηνίδων. Το έργο παρουσιάστηκε χθες στο Δημαρχείο. Στο γραφείο του Αρχέλαου Γρανά θα βρίσκεται το απόγευμα ο Άρης Γιαννακίδης. Θα λάβει μέρος σε σύσκεψη για την διακοπή των συντάξεων ανασφάλιστων ομογενών από την πρώην σοβιετική ένωση.

 

Το απόγευμα επαναλαμβάνονται στην Δ. Βιβλιοθήκη τα σεμινάρια τοπικής ιστορίας. Σημερινοί εισηγητές είναι η Δήμητρα Μαλαμίδου και ο Δημήτρης Αποστολίδης. Έκθεση αντιφασιστικής γελοιογραφίας θα γίνει από αύριο στην Καβάλα. Οι διοργανωτές δίνουν το πρωί συνέντευξη τύπου. Επίσκεψη στην Παιδόπολη θα κάνει το απόγευμα η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας. Στο Λύκειο των Ελληνίδων εκδήλωση για τις σχέσεις γονέων παιδιών. Ο Κώστας Παπακοσμάς μιλά το απόγευμα για την ιστορία της Καβάλας σε εκδήλωση του 11ου Δημοτικού Σχολείου.

 

Καθυστερούν και μπερδεύονται οι διοικητικές εξελίξεις στον ΑΟΚ. Συνεχίζουν να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα την ώρα που ανακύπτει πρόβλημα στις σχέσεις της διοίκησης με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Δεν παίζει την Κυριακή με την Παναχαϊκή ο τιμωρημένος Τάσιτς. Επανέρχεται όμως ο Πλιάγκας. Στα Σκόπια βρίσκεται η Ένωση. Το απόγευμα παίζει με την Κουμάνοβο για την Βαλκανική Λίγκα. Την Κυριακή, στο ημίχρονο του ματς με τον Ολυμπιακό, θα γίνουν βραβεύσεις νεαρών αθλητών της ομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης