• 19 Μαΐου 2024,

Στο ρόστερ ο Τριποτσέρης – Δεν αποκτήθηκε ο Μπουμάλ

 Στο ρόστερ ο Τριποτσέρης – Δεν αποκτήθηκε ο Μπουμάλ

*Στο ρόστερ ο Τριποτσέρης

Χθες είχαμε μια ακόμη μεταγραφή για τον ΑΟΚ. Στο ρόστερ προστέθηκε ο Θεόδωρος Τριποτσέρης.

Ο 26χρονος αμυντικός πέρσι αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια με τη Δόξα Δράμας στη Σουπερ Λιγκ. Ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό και τη σεζόν 2006-2007 μετακόμισε στην Κύπρο για να φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης. Σε δυο χρονιές αγωνίστηκε σε 33 ματς πρωταθλήματος. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Λεβαδειακό(21 παιχνίδια). Τη σεζόν 2009-2010 πήγε στην Λάρισα. Τη σεζόν 2010-2011 πάλι στον Λεβαδειακό(30 συμμετοχές- 2 γκολ). Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Σαφώς είναι μια πολύ καλή προσθήκη.

*Περνάνε εργομετρικές εξετάσεις

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα το πρωί. Δεν αποκλείουμε το Σαββατοκύριακο ο ΑΟΚ να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Πλέον στην Καβάλα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές ενώ μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, το πιθανότερο είναι να έχουμε κι άλλες προσθήκες.

Ο Ν` Ντιαγιέ έκανε προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής, όπως και οι Ενσαλίβα, Μοκάκε, Μπουμάλ.

*Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Υπάρχουν κάποια νέα πρόσωπα αλλά και έχουμε την επιστροφή του Βασίλη Λαμπαδίτη, έστω σαν απλό μέλος του Δ. Σ. Ο Βασίλης Λαμπαδίτης είχε παραιτηθεί πέρσι, όταν είχε παρθεί η απόφαση να μην παίξει η ομάδα στα δύο πρώτα παιχνίδια του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Τώρα επανέρχεται και αυτό είναι μια καλή είδηση. Στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν ακόμη ο καρδιολόγος γιατρός κ. Βασίλης Μαρσέλος και ο συνταξιούχος του δημοσίου Ιπποκράτης Παχίδης. Επίσης ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης.

Αναλυτικά η σύνθεση.

Πρόεδρος: Γιώργος Τσοκτουρίδης

Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος επικοινωνίας: Χαράλαμπος Κουφατζής

Διευθύνων σύμβουλος: Γιώργος Τσοκτουρίδης

Μέλη: Κωνσταντίνος Κανάκης, Βασίλειος Λαμπαδίτης, Βασίλειος Μαρσέλος, Ιπποκράτης Παχίδης.

Δεν αποκτήθηκε ο Μπουμάλ

Με χθεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ έκανε γνωστό οτι δεν θα αποκτήσει τελικά τον ποδοσφαριστή Μπουμάλ που δεν πέρασε τιες εργομετρικές εξετάσεις.

*Καραμάνης: « Πιο δυναμικός ο ΣΦΑΟΚ»

Χθες το μεσημέρι στην αθλητική εκπομπή στους 93, 7 έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος του ΣΦΑΟΚ Γιάννης Καραμάνης τονίζοντας τα εξής: « Φέτος ο ΣΦΑΟΚ θέλει να δείξει μια διαφορετική δυναμική. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουν έρθει στο σύνδεσμο πολλά νέα παιδιά και θέλουμε να βοηθήσουμε. Ο ΣΦΑΟΚ θα βρίσκεται στην κερκίδα της θάλασσας. Εκεί όπου ήταν και την προηγούμενη χρονιά της Β` Εθνικής. Είχαμε μια συνάντηση με τον κ. Κουφατζή για τα εισιτήρια διαρκείας. Θεωρούμε ότι διοίκηση βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Είπαμε τις θέσεις μας για προσιτό διαρκείας αλλά και για συνδεσμικά εισιτήρια. Ολοι πρέπει να βοηθήσουμε στη νέα προσπάθεια της ομάδας».

Τάσος Πατσίδης

 

Διαβάστε επίσης