ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Χθες βράδυ η γενική συνέλευση του φαρμακευτικού συλλόγου Καβάλας έλαβε απόφαση να επιστρέψει στην χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ του Ν. Καβάλας. Επιπλέον η συνέλευση ζητά την οικονομική στήριξη του ασφαλιστικού φορέα. Η πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΥΚ Καβάλας προσπαθεί να ματαιώσει την πραγματοποίηση των εκλογών την Παρασκευή. Χθες ανακοίνωσε ότι η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 3 σωματείων κατά των εκλογών της 1η Ιούνη δεν έγινε δεκτή. Παραμένει ωστόσο η κύρια αγωγή που θα συζητηθεί τον Μάρτιο του 2013. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση της ΕΛΜΕ Καβάλας. Θα συζητήσει και το θέμα των μαθητικών μετακινήσεων. Χθες στο θέμα δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. Η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ απέρριψε το αίτημα καθηγητών, να μην πληρώνουν εισιτήριο οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου και ΕΠΑΛ. Οι πρώτοι 70 εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας αποχώρησαν χθες, αφού συμπλήρωσαν 5 μήνες δουλειάς στον Δήμο Καβάλας. Με απόφαση του τοπικού σωματείου των δημοτικών υπαλλήλων αύριο το πρωί θα γίνει συμβολική κατάληψη στο Δημαρχείο της Καβάλας και της Χρυσούπολης. Οι δημοτικοί υπάλληλοι συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση της Ομοσπονδίας τους. Δεύτερη μέρα κινητοποιήσεων σήμερα για τους γιατρούς του Νοσοκομείου. Στην Κομοτηνή συγκεντρώνονται οι αστυνομικοί της ΑΜΘ ενώ μετά τον αγιασμό για το νέο δικαστικό έτος, αρχίζουν σήμερα το πρωί κινητοποιήσεις και στην Καβάλα δικαστές και εισαγγελείς.

 

Στην Καβάλα θα βρίσκεται σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ. Θα πραγματοποιεί συνάντηση με σωματεία της Β. Ελλάδας. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Αρσονιάδης. Το απόγευμα η σύσκεψη φορέων για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου της πόλης.

 

Αθίγγανη 34 ετών κατηγορείται για ληστεία με θύμα ανυποψίαστο άνδρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ασφάλειας η αθίγγανη κέρασε ποτό στο θύμα, μέσα στο οποίο είχε βάλει υπνωτική ουσία. Στην συνέχεια του πήρε 600 ευρώ και χρυσαφικά. Άγνωστοι διέρρηξαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Περιφερειακή υπηρεσία στην Καβάλα και πήραν 530 άδειες παραμονής. Οι κινητοποιήσεις στον χώρο της δικαιοσύνης θα γίνουν αφορμή να αναβληθεί εκ νέου η υπόθεση Δήμο Καβάλας-ΟΛΚ για δημοτική έκταση στο νέο λιμάνι. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων στην Ελευθερούπολη. Ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε χθες το Νοσοκομείο.

 

Την Παρασκευή αρχίζει στο ΔΗΠΕΘΕ αξιολόγηση των αιτήσεων για την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή. Εγκαινιάστηκε χθες στην Δ. Καπναποθήκη έκθεση φωτογραφίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Η έκθεση εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας. Πραγματοποιείται την Παρασκευή και για τρεις μέρες στο ΤΕΙ Καβάλας διεθνές συνέδριο με θέμα την εκπαίδευση των Ρομά.

 

Αναβλήθηκε μάλλον για την Πέμπτη η προγραμματισμένη για σήμερα κλήρωση της Β’ Εθνικής. Κρίσιμο ραντεβού το πρωί των ομάδων με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ο ΑΟΚ περιμένει με αγωνία απόφαση της ΕΠΟ για την παράταση που ζητά στις μεταγραφικές του κινήσεις ενώ ψάχνει να αποκτήσει έναν ακόμη τερματοφύλακα. Ο πρόεδρος της Ένωσης είχε χθες συνάντηση με φίλους της ομάδας. Περιέγραψε τους στόχους και την φιλοσοφία της νέας προσπάθειας. Δεν έκρυψε την ενόχληση του που τα εισιτήρια διαρκείας δεν έχουν την ζήτηση που περιμένε.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης