• 24 Απριλίου 2024,

Τα μέτρα κλειδώνουν και ανακοινώνονται …

 Τα μέτρα κλειδώνουν και ανακοινώνονται …

Τα μέτρα κλειδώνουν και ανακοινώνονται …

Αυτή και την άλλη εβδομάδα θα ολοκληρωθούνε τα ραντεβού εντός και εκτός Ελλάδας προκειμένου να κλειδώσουν τα μέτρα και να ανακοινωθούνε ίσως και αρχές του Οκτώμβρη.

Και απορώ γιατί να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση αφού όσο και να το τρενάρουν δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει ούτε να βρέξει ο θεός ευρώ.

Αυτά που είναι να πληρώσουμε θα τα πληρώσουμε είτε λάβουμε τα μέτρα αύριο είτε μετά απο ένα μήνα.

Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να βιαστούμε γιατί ο χρόνος αυτός που περνάει και πιστώνεται ώς χρόνος αναμονής είναι εις βάρος και της Ελλάδας και των ελλήνων.

Θα πρέπει όταν ιδιαίτερα έρχονται νέα μέτρα και χαράτσια όλα να γίνονται αστραπιαία.

Ο Σαμαράς το θέμα των 11,5 δις το έχει κάνει αρμένικη βύζιτα και πλέον όλοι ασχολούνται με τα μέτρα αυτά που πλέον ταυτίζονται με το τέλος της Ευρωπαϊκής μας πορείας.

Θα είναι και καλά το κερασάκι στην τούρτα …

Εδώ μέχρι και ο Τσίπρας ο Αλέξης που τελείωσε τις διακοπές του δήλωσε οτι αν αυτά τα μέτρα περάσουν η κυβέρνηση θα πέσει δημιουργώντας πολεμικό κλίμα.

Απο την μια δηλαδή έχουμε τους Ευρωπαίους που θέλουν να πείσουν τους έλληνες για την αναγκαιότητα των δύσκολων αυτών μέτρων που θα είναι και το διαβατήριο για την μετέπειτα Ευρωπαϊκή πορεία και έξοδο απο την κρίση και και απο την άλλη τους Ευρωπαίους που θέλουν την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη αλλα χωρίς χαράτσια και μέτρα και να επειδή είμαστε οι ωραίοι της βραδιάς να μας χαριστούνε τα χαράτσια και αυτά που χρωστάμε γιατί απλά δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε.

Είπαμε οτι πληρώνουμε περισσότερα απο όσα μας αναλογούνε αλλα οχι και να μην πληρώσουμε τίποτα.

Οταν τα τρώγαμε καλά ήτανε ;

Αυτά που ζητάει ο Τσίπρας δεν γίνονται και νομίζω οτι προκαλούνε την έξοδο της χώρας απο το κοινό Ευρωπαϊκό νόμισμα αφού όσο και να θέλουν να μας κρατήσουν δεν πρόκειται αυτό να γίνει υπο τις συνθήκες που μας περιγράφει ο Τσίπρας.

Κατα τα άλλα εσείς που βιάζεστε να φέρεται τον χειμώνα θα περιμένετε γιατί ο καιρός θα γυρίσει ξανά και θα στρώσει και πάλι.

Δεν θα γίνει Ιούλης αλλα θα μπορέσουμε τουλάχιστον να συνεχίσουμε μέχρι τέλος του μήνα τα μπάνια μας.

Προχθές Σάββατο που ο καιρός ήτανε μπερδεμένος έκανα μια βουτιά στην θάλασσα που ήτανε κάτι παραπάνω απο άριστη.

Η καλύτερη θάλασσα μέχρι σήμερα και να είστε σίγουροι οτι αυτές τις θάλασσες του Σεπτέμβρη δεν θα τις χάσουμε με τις πρώτες βροχές που μας ήρθανε.

 

Αντικατάσταση με έντονο παρασκήνιο ;

Κάπως περίεργα μου ακούγονται όλα αυτά που έγιναν στον ΑΟΚ με την τοποθέτηση του Κουφατζή ώς εκπροσώπου τύπου στην θέση του Πετρόπουλου που ίσως να κρίθηκε απο τους υπεύθυνους οτι δεν έπρεπε να συνεχίσει στο πόστο αυτό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτήν την απόφαση αφού κανείς δεν είναι μόνιμος σε καμμιά θέση.

Πρόβλημα υπάρχει αν αληθεύει οτι κάποιοι με εκβιαστικά διλλήματα θέλησαν να περάσουν στην θέση αυτή κάποιον ή κάποιους άλλους αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι βρέθηκε η συμβιβαστική λύση του Κουφατζή που όμως δεν λύνει το πρόβλημα αφού η ένσταση μας δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο αλλα έχει να κάνει με τον τρόπο που προσπάθησαν ορισμένοι να τοποθετήσουν σε συγκεκριμένες θέσεις τους “δικούς” τους ανθρώπους.

Εμείς δεν είμαστε ούτε με τον Πετρόπουλο ούτε με τους άλλους.

Είμαστε με τον ΑΟΚ και σίγουρα είμαστε απέναντι σε τέτοιες πονηράδες απο κάποιους τρυποκάρυδους που θέλουν ντε και καλά να τρυπώσουν στην καινούργια διοίκηση του ΑΟΚ και προκειμένου να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα.

Ας χαλαρώσουν λίγο όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την ιστορία και ας αφήσουν στην άκρη τις πονηράδες γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά.

Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να μην έχει γίνει και τίποτα απο όλα αυτά που μας έχουν μεταφέρει και να μην κρύβεται τίποτα πίσω απο την αντικατάσταση του Πετρόπουλου οπότε μπορείτε να διαγάψετε απο την μνήμη σας όλα όσα προηγήθηκαν αν και δεν νομίζω αφου οι πηγές που μας μετέφαραν αυτό το παρασκήνιο στην συγκεκριμένη αντικατάσταση είναι κάτι παραπάνω απο έγκυρες.

Σε αυτό το νέο ξεκινήμα του ΑΟΚ θέλουμε καθαρές αποφάσεις και φωνές.

Δεν θέλουμε πονηράδες και πουστιές για να σας το γράψω όπως το αισθάνομαι.

Ο ΑΟΚ δεν έχει να πάρει τίποτα απο αυτούς που σκέφθονται με αυτόν τον τρόπο.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης