• 4 Μαΐου 2024,

Στο σημάδι ο Παπακωνσταντίνου

 Στο σημάδι ο Παπακωνσταντίνου

Αφήσαμε την πρωτοχρονιά και τις ευχές που συνοδεύουν αυτήν την μέρα και έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την νέα χρονιά που ΄μόλις έχει ξεκινήσει και ασχολούμαστε με τον Παπακωνσταντίνου και την λίστα Λαγκάρντ.

Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου είναι πολύ πιθανό να την έκανε την κουτσουκέλα αλλα αυτό στην φάση που είμαστε έχει λίγη σημασία αφού αυτό που μετράει σήμερα είναι οτι ο άνθρωπος αυτός είναι στο σημάδι.

Και αν δεν ήτανε αυτός θα ήτανε κάποιος άλλος.

Ο κόσμος που ζεί μια σκληρή πραγματικότητα θέλει ίσα μέτρα και ίσα σταθμά και για τους πολιτικούς τους οποίους και θεωρεί πρωτομάστορες της πρωτόγνωρης αυτής κρίσης και θέλει τιμωρία.

Τιμωρία για όλους αυτούς που κλέψανε ή κερδίσανε εις βάρος του λαού.

Θέλει να πληρώσουν οι έχοντες ,.κατέχοντες και όσοι έβγαλαν το χρήμα το αμαρτωλό στο εξωτερικό και μέχρι σήμερα δεν πληρώνανε φορολογία.

Ο Παπακωνσταντίνου έχει μπλέξει αφού καλείται να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας.

Ολοι πιστεύουν οτι έβαλε χέρι στην πρώτη λίστα και έβγαλε απο μέσα τους δικούς του ανθρώπους αλλιώς ποιός το έκανε ;

Η καλή νεράϊδα της φαμίλιας Παπακωνσταντίνου;

Μάλιστα σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχει δοθεί εντολή εξπρές για σύσταση προανακριτικής επιστροπής αφού η ευαισθησία του κόσμου σε τέτοια θέματα πλεόν είναι πολύ μεγάλη.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες Παπακωνσταντίνου που θα έχει να αντιμετωπίσει όλο το χαρέμι του Σουλτάνου αλλα και την Χουρέμ αν θέλουμε να παραληρήσουμε την ελληνική πραγματικότητα με το το γνωστό τούρκικο σήριαλ που παίζει απο τον Αντ1 και σκίζει σε τηλεθέαση.

Πάντως μιας και το έφερε η κουβέντα θέλω να σας πω οτι στο τελευταίο επεισόδιο του Σουλεϊμάν που είδαμε η Χουρέμ ελευθερώθηκε απο σκλάβα και πλέον μπορεί να κάνει οτι θέλει.

Μάλιστα το ίδιο βράδυ της ημέρας που αποφασίσθηκε η λευτεριά της η σουλτάνα αρνήθηκε να πάει για χαλβέτ εξοργίζοντας τον Σουλεϊμάν που πήγε στο δωμάτιο της και άκουσε σπο την Χουρέμ να του λέει οτι τώρα που την ελευθέρωσε θα πρέπει για να πλαγιάσει μαζί του να την παντρευτεί αλλιώς αυτό θα είναι μοιχεία αφού πλέον δεν είναι σκλάβα.

Παγωτό ο Σουλτάνος που έφαγε πόρτα και έφυγε.

Παράταση μέχρι και την Τρίτη

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη πήρανε παράταση οι πληρωμές για τα τέλη κυκλοφορίας αν και απο του χρόνου τα τέλη θα πληρώνονται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη για να μην συνοστίζεται ο κόσμος σε τράπεζες και εφορίες τέλος του χρόνου.

Κάτι που έπρεπε να έχουν σκεφθεί εδώ και χρόνια το σκεφθήκανε μόλις πρίν απο μια εβδομάδα.

Κάλιο αργά παρά ποτέ !

Χωρίς σοβαρές απώλειες μέχρι τώρα ο φετεινός χειμώνας

Κατα τα άλλα καλά αφού και ο καιρός είναι μαζί μας.

Περπατάμε τις πρώτες μέρες του Γενάρη και γνωρίζουμε οτι έχουμε φάει τον μισό χειμώνα χωρίς σοβαρές απώλειες.

Καμμία σχέση ο περσυνός χειμώνας με τον φετεινό.

Τον φετεινό χειμώνα σε σχέση με πέρσυ είναι σα να τον διασχίζουμε με ένα πατίνι.

Τα βρήκανε και γλυτώσανε το ΚΡΑΧ οι Αμερικάνοι …

Στις ΗΠΑ τελικά την τελευταία στιγμή βρέθηκε η χρυσή τομή και σώθηκε η παρτίδα αφού Ρεμπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί τα βρήκανε και έτσι γλυτώσανε τον δημοσιονομικό γκρεμό που θα έδινε και το τελειωτικό χτύπημα και στην ταλαιπωρημένη Ευρώπη.

Τα βρήκανε γιατί και οι δύο πλευρές παρά τις πολιτικές διαφορές που έχουν δεν θέλανε να ζήσουν αυτά που θα έφερνε μια διαφωνία.

Ρεβεγιόν στο σπίτι !

Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς φέτος κάναμε στο σπίτι μας και πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ καλά αφού αν και απο τον καναπέ είχαμε πάρα πολλές επιλογές.

Στην ΝΕΤ στην υγεία μας ρε παιδιά με κεντρικό πρόσωπο τον Σταμάτη Φασουλή.

Στο ΜΕΓΚΑ πρώτο τραπέζι στο Fever με Βανδή Οικονομόπουλο και Κοκκίνου, στον Αντ1 ρεβεγιόν με ΜΙχάλη Χατζηγιάννη και τέλος στον Αlpha παρέα με την Άννα Βίσση και την μουσική παράσταση 12.

Αυτό ήτανε ρεβεγιόν.

Με το πάτημα ενός κουμπιού φεύγαμε απο την Βανδή και πηγαίναμε στην Βίσση και απο την Βίσση στον Χατζηγιάννη.

Και όλα αυτά τζάμπα.

Είπατε κάτι ;

Οσο αφορά το 2013 ως χρονιά δεν θέλω να γράψω τίποτα γιατί τα τελευταία 24άωρα ακούτε διάφορα για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε και που είναι καταδικασμένη να μην πάει χειρότερα απο το 2012.

Αυτό είναι που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει.

Εχουμε ζήσει τα χειρότερα μέσα στο 2012 και δεν θα αντέχαμε να ζήσουμε τα ίδια και μέσα στο 2013.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης