• 25 Απριλίου 2024,

Στο τυφλό χτύπημα δεν υπάρχουν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα

 Στο τυφλό χτύπημα δεν υπάρχουν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα

Επειδή όλο το Σαββατοκύριακο ακούμε για το τυφλό χτύπημα στο εμπορικό κέντρο MALL στην Αθήνα θέλω να ρωτήσω όλους αυτούς που βάφτισαν το χτύπημα τυφλό πως είναι δυνατόν να είναι ένα χτύπημα τυφλό όταν υπάρχουν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα ;

Τυφλό θα ήτανε αν δεν υπήρχανε τα τηλεφωνήματα και έσκαγε η χύτρα που ήτανε ζίγκα στο εκρητκτικό χωρίς προειδοποίηση.

Δεν ξέρω αν του χτύπησμα στο εμπορικό κέντρο του Mall ήτανε ένα μήνυμα προς την Ελληνική Αστυνομία αλλα αυτό που ξέρω είναι οτι μπλέξαμε αφού καθημερινά τώρα θα υπάρχουν τηλεφωνήματα για διάφορα τρομοκρατικά χτυπήματα και είτε τα πιστεύουμε είτε οχι θα πρέπει να εκκενώνουμε τους χώρους.

Το τελευταίο αυτό χτύπημα έρχεται να ενισχύσει τις τηλεφωνικές ενημερώσεις για ενδεχόμενα χτυπήματα και να μας βάλει σε ένα νέο κύκλο ταλαιπωρίας αφού κάθε φορά που θα υπάρχει τηλεφώνημα για βόμβα θα πρέπει να βαράει συναγερμός και να εκκενώνεται ο χώρος.

Τέλος πάντων επειδή τα πράγματα έχουν αρχίσει και αγριεύουν και δυσκολεύουν θα πρέπει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία να κάνει κουμάντο να βρεί γρήγορα τους υπαίτιους του χτυπήματος γιατί ΄κάτι μου λέει οτι δεν θα αργήσουν να χτυπήσουν ξανά.

Στην αγχωτική Ελλάδα των τελευταίων ετών όλα γίνονται με άγχος , ακόμα και τα τρομορκατικά χτυπήματα.

Ολοι βιάζονται για να προλάβουν.

Κανείς δεν ΄ξέρει τι αλλα βιάζονται.

Βρε καλώς τις Αλκυονίδες

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι βροχερός τα επόμενα 24άωρα αλλα την Τετάρτη θα είναι ηλιόλουστος.

Οι ηλιόλουστες μέρες του Γενάρη είναι οι Αλκυονίδες που έρχονται κάθε χρόνο αυτόν τον μήνα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ακόμα λίγο και θα πηγαίναμε για βουτιές.

Απλά δεν βρήκαμε τα βατραχοπέδιλα και έτσι ναυάγησε το σχέδιο της βουτιάς.

Πάντως με τις θερμοκρασίες που ανεβάζουμε κάθε μέρα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που υπάρχουν στην χώρα δεν θέλει και πολύ να την κάνεις την βουτιά.

 

Υπολογίσανε λάθος τις επιπτώσειςπου είχε το μνημόνιο στην ανάπτυξη

Ο επικεφαλής της τρόϊκας κ. Πολ Τόμσεν έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη και παραδέχτηκε οτι δεν μπορέσανε να υπολογίσουν σωστά τις επιπτώσεις της δημοσιονομικής προσαρμογής στην ανάπτυξη της χώρας που συνεχίζει να βουλιάζει στην ανεργία και στις περικοπές μισθών και συντάξεων.

Αυτό που δεν μας είπε βέβαια είναι αν κάνανε κάτι για να ανατρέψουν αυτήν την άσχημη κατάσταση που διαμορφώθηκε γιατί την Ελλάδα απο τις επιπτώσεις αυτές και δεν μπορούμε απο τότε μέχρι και σήμερα που φαίνεται οτι έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο της χρεωκοπίας να σηκώσουμε κεφάλι γιατί με όλα αυτά που έχουν γίνει την ανάπτυξη την έχουμε εξαφανίσει απο την χάρτη.

Απορώ πως η οικονομία αυτής της χώρας όταν δεν παράγουμε τίποτα θα πάρει μπρός.

Μπορεί εδώ και μερικούς μήνες να υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα αλλα αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα προέρχεται απο τις περικοπές μισθών και συντάξεων και όχι απο την ανάπτυξη που όλο και περιμένουμε και ποτέ δεν έρχεται.

Ο περιβόητος μηχανισμός στήριξης στον οποίο απευθυνθήκαμε πρίν απο δύο χρόνια περίπου για να σώσουμε την παρτίδα θα πρέπει να καταστρώσει σχέδιο επιστροφής στην ανάπτυξη γιατί αλλιώς οι έλληνες χαίρι και προκοπή δεν πρόκειται να δούν.

Τώρα στο ερώτημα ποιός μας έστειλε στον μηχανισμό αυτό στήριξης νομίζω οτι είναι πολυ ΄νωρίς για να μπορέσουμε να απαντήσουμε αυτό το ερώτημα.

Θα πρέπει να περιμένουμε να περιμένουμε μερικά χρόνια ακόμα και όλα θα βγούνε στο φως.

Μην ασχολείστε με αυτά που λέει ο Λοβέρδος ή ο Καστανίδης ή ο Παπανδρέου ο Γιώργος ο οποίος φαίνεται οτι θα χρεωθεί ΄όλο τον σταυρό της κρίσης.

Το ερώτημα είναι αν θα χρεωθεί δικαίως ή άδικα γιατί μέχρι σήμερα φαίνεται οτι θα χρεωθεί δικαιολογημένα.

Και έχει χρεωθεί όχι μόνο ο ίδιος που έφυγε στην Αμερική για να κάνει ομιλίες αλλα και το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα το οποίο οδεύει προς την εξαφάνιση.

Το συνέδριο αρχές Φλεβάρη είναι για πολλούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ η τελευταία ελπίδα του κόμματος να ανακάψει αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει αυτό αφού για να έρθει η ανάκαμψη θα πρέπει να συμβεί και κάτι.

Το συνέδριο απο μόνο του δεν αρκεί για να φέρει πίσω τους ψηφοφόρους και να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ.

Θα πρέπει να χυθεί αίμα για να υπάρχει ανάκαμψη.

‘Οσοι ακούσανε χθές το πρωί στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής τον Γιάννη Γκαγκαλούδη να μιλάει για την αποχώρηση του απο την αμάδα καταλάβαινε οτι ο υπαίτιος αυτής της απομάκρυνσης ήτανε ο Κορωνιός οποίος δεν ήθελε τον Γκαγκαλούδη στην ομάδα.

Οταν ο ίδιος ο Γκαγκαλούδης θεωρεί οτι δεν έφταιγε για την λύση της συνεργασίας ο πρόεδρος στην ουσία φωτογραφίζει τον Κορωνιό αφού σε μια ομάδα για το έμψυχο υλικό τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχουν ο πρόεδρος και ο προπονητή.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης