Στο 65΄ βούρκος και στο 73΄ άνοιξη !

 Στο 65΄ βούρκος και στο 73΄ άνοιξη !

Μου έκανε φοβερή εντύπωση χθες βλέποντας το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπενφίκα για τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό θεσμό , το Τσάμπιονς Λίνγκ οτι λίγα λεπτά αφότου σταμάτησε η βροχή ο αγωνιστκός χώρος του γήπέδου είχε στεγνώσει απο τα πολλά νερά σε τέτοιο βαθμό που η μπάλα ΄δεν κόλαγε πάρα μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου.

Το νερό που έπεσε χθές στην Πορτογαλία αν έπεφτε στην Ελλάδα για παράδειγμα στο Καραϊσκάκη το β’ μέρος του αγώνα δεν θα γινότανε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου αφού ακόμα και η έδρα του Ολυμπιακού το υπερσύγχρονο Καραϊσκάκη θα μετατρεπόταν σε πισίνα.

Στην Ελλάδα σε οποιοδήποτε γήπεδο έπεφτε το νερό που έπεσε προχθές στην Λισαβόνα το παιχνίδι θα διακοπτόταν και θα συνεχιζόταν μετά απο κανα τριημεράκι με φούλ ηλιοφάνεια.

Δεν θυμάστε στην Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη” που όταν έπεφτε το μισό νερό που έμπαινε στο ημίχρονο ο Σταυράκης και με ένα σίδερο και έκανε τρύπες για να φύγει το νερό ;

Ακόμα και ο σπίκερ της συνάντησης δεν πίστευε οτι θα γινόταν το β’ μέρος με τέτοια βροχή.

Οσο αφορά την αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού νομίζω οτι ήτανε πάρα πολύ καλός και δικαιούτανε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης που θα τον φέρνανε πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Και το Χ καλό όμως είναι αφού η ομάδα του Μίτσελ παραμένει ζωντανή.

 

Πάνω απο 2.000 χιλιάδες οι τουρίστες στην Καβάλα το τριήμερο

Τελικά το μυστήριο με τον αριθμό των Τούρκων τουριστών που θα έρθουν στην Καβάλα το τριήμερο της 28ης του Οκτώβρη λύθηκε.

Θα είναι πάνω απο 1.000 και θα έρθουν στην Καβάλα το πρωϊ της Δευτέρας.

1.000 Τούρκοι και 1.000 Βούλγαροι έγινε η δουλειά.

Δηλαδή τι άλλο να θέλει η Καβάλα για το τριήμερο της 28ης του Οκτώβρη ;

Εδώ έχουμε αρχίσει να κάνουμε κουβέντες για την μικρή προβλήτα του λιμανιού που δεν χωράει τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες.

Απο την στιγμή που μας επιλέγουν οι εταιρίες για να φέρνουν τα κρουαζιερόπλοια τους θα πρέπει να κάνουμε οτι πρέπει για να κάνουν την διαμονή τους όσο το δυνατόν γίνεται πιο άνετη και ευχάριστη.

 

Τα βρήκανε και τα συμφωνήσανε

Σαμαράς και Βενιζέλος συμφωνήσαν οτι η κυβέρνηση οτι θα εξαντλήσει την τετραετία και οτι δεν πρόκειται να δεχτεί άλλα οριζόντια μέτρα γιατί δεν τα αντέχει η ελληνική κοινωνία.

Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει εδώ και μερικά χρόνια αλλα ποιός να την ακούσει ;

Και ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο που με πήρανε την απόφαση για την μη ΄λήψη άλλων μέτρων το κάνανε γιατί αλλιώς θα φεύγανε απο την χώρα.

Βέβαια και πάλι παρά τις αναμεταξύ τους αποφάσεις κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι θα γίνει τελικά αφού άλλος είναι αυτός που παίρνει τις τελικές αποφάσεις.

Δεν είδατε τι βγήκε και δήλωσε ο Ολι Ρεν προχθές ;

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι υπο σκληρή οικονομική επιτήρηση μέχρι να αποπληρώσει το 75% των δανεικών που έχει λάβει.

Δηλαδή θα συνεχίσουμε να είμαστε υπο κατοχή και ομηρία για πολλά – πολλά ακόμα χρόνια.

Για αυτό και η ελληνική πλευρά που το ΄ξέρει το έργο πιέζει για ένα νέο δεύτερο κούρεμα που θα μας δώσει ανάσες και θα κόψει αρκετά χρόνια ομηρίας και οικονομικός επιτήρησης.

Σκεφθείτε οτι αν δεν γίνει κούρεμα η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα δανεικά που έχει πάρει το 2060 !

Ο Όλι Ρεν μίλησε και για το χρέος και είπε οτι θα εξετάσουν την βιωσιμότητα του κάποια μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό ήτανε μήνυμα για τον Σαμαρά που έχει πάρει σβάρνα τις χώρες και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πιέσει ώστε εδώ και τώρα να δοθεί μια οριστική και καθαρή λύση στην κρίση χρέους. Βέβαια ο Σαμαράς το κάνει για να διευκολύνει και την εξέλιξη των συζητήσεων με την τρόϊκα αυτήν την εποχή που για άλλη μια φορά έχει έρθει στην Ελλάδα με και επιδεικνύει μια φοβερή αδιαλλαξία και τραβάει το σχοινί.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης