Αναμένονται τη Δευτέρα – Οι περίπου 750 Τούρκοι επισκέπτες από την Τούζλα

 Αναμένονται τη Δευτέρα – Οι περίπου 750 Τούρκοι επισκέπτες από την Τούζλα

Σε καθημερινή βάση συνεργάστηκαν το τελευταίο διάστημα ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης Γιώργος Γερομάρκος και το προσωπικό της Δημωφέλειας ώστε να προετοιμάσουν την υποδοχή και φιλοξενία περίπου 750 Τούρκων επισκεπτών που αναμένονται στη Καβάλα με κρουαζιερόπλοιο νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Η Δημωφέλεια προγραμματίζει επίσκεψη στη συνοικία της Παναγίας για γκρουπ των 200 ατόμων. 300 περίπου Τούρκοι θα μετέχουν το μεσημέρι της Δευτέρας σε εκδρομή στη περιοχή της Δράμας, ξεκινώντας γύρω τις 13:00. Σίγουρα μεταξύ των Τούρκων επισκεπτών θα συμπεριλαμβάνονται αυτοδιοικητικοί παράγοντες από την περιοχή Τούζλα της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το σύνολο των Τούρκων επισκεπτών, αρκετοί επίσημοι αναφέρονται στη λίστα ως φιλοξενούμενοι του Δημάρχου Καβάλας, επίσης 70 άτομα είναι οι εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης είτε εθνικής είτε τοπικής εμβέλειας. Υποδοχή στο λιμάνι της Καβάλας προγραμματίζεται για τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας. Οι επισκέπτες που θα παραμείνουν στην Καβάλα δεν αποκλείεται να παρακολουθήσουν την παρέλαση και σίγουρα θα βρίσκονται στην πόλη έως τις 7:00 το απόγευμα. Με έξι λεωφορεία θα μετακινηθούν στη Δράμα κάποιοι επισκέπτες το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου υποδοχή προετοιμάζει ο εκεί αντιπεριφερειάρχης.

Αρκετοί ακόμη επισκέπτες από το δήμο Τούζλας έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ταξιδέψουν μέχρι την Καβάλα. Επειδή γίνεται ανεπίσημα λόγος για κάποιες χιλιάδες επισκεπτών, οι υπεύθυνοι προτιμούν να είναι επιφυλακτικοί προς το παρόν αναμένοντας την πρώτη ομάδα που θα φτάσει τη Δευτέρα. Στη συνέχεια και ανάλογα με τις επαφές που θα διεξαχθούν μπορεί να προκύψει ένα ασφαλέστερο συμπέρασμα αναφορικά με την προσέλκυση επιπλέον επισκεπτών από τη συγκεκριμένη περιοχή.

 

 

Διαβάστε επίσης