Συμφωνία με φόντο τον πύργο του Άϊφελ ;

 Συμφωνία με φόντο τον πύργο του Άϊφελ ;

Λέτε η συμφωνία και το κλείσιμο των διαπραγματεύσεων να γίνει με φόντο τον πύργο του Αϊφελ ;

Πάντως μετά την συνάντηση στο Παρίσι δεν υπάρχει γυρισμός όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των επαφών.

Βέβαια θα πρέπει να ξέρετε οτι η τρόϊκα αν δεν είχε ενδείξεις οτι οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο δεν θα σηκωνόταν να πάει στο Παρίσι.

Κάτι είδε , κάτι έχει΄, και πάει Παρίσι η αντιπροσωπεία των δανειστών.

Το καλό σενάριο λέει οτι μετά απο μια δύσκολη και σκληρή διαπραγμάτευση τελικά θα επέλθει συμφωνία και όλα θα κυλήσουν Ευρωπαϊκά.

Το κακό σενάριο λέει οτι μετά απο μια δύσκολή και σκληρή διαπραγμάτευση δεν θα υπάρχει συμφωνία και θα επέλθει η οριστική ρήξη που θα προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας και θα ξεκινήσει για την χώρα μας μια νέα περίοδο αμφιβολίας και αμφισβήτησης.

Βέβαια το περιβάλλον των διαπραγματεύσεων σε καμμία περίπτωση δεν είναι ίδιο με αυτό πρίν απο 3 ή 4 χρόνια αλλα αυτό δεν έχει καμμία σημασία για τους εταίρους μας που μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες πανικού και να μας γυρίσουν στο σημείο 0 μέσα σε ένα βράδυ.

Ο Σαμαράς θέλει , και καλά κάνει μια “καθαρή” εξοδο απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ για να μην μπλέξουμε σε νέες περιπέτειες.

Οτι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει με την σύμφωνη γνώμη των δανειστών που θα είναι οι εγγυητές μιας ήπιας και ομαλής πάνω απο όλα μετάβασης στην επόμενη μέρα.

Οι διήμερες επαφές στο Παρίσι είναι κρίσιμες και μακάρι να πάνε καλά για να μην μπλέξουμε.

Τώρα στο ερώτημα γιατί ο λαός δεν ξεσηκώνεται η απάντηση είναι απλή :

Όσο υπάρχει ελπίδα δεν υπάρχει εξέγερση.

Ο λαός θα ξεσηκωθεί όταν ο ορίζοντας θα είναι μαύρος και άραχνος.

Να είστε προετοιμασμένοι και για υποχωρήσεις της ελληνικής πλευράς στην πορεία των διαπραγματεύσεων του Παρισιού αφού δεν γίνεται να τα βρούμε κάνοντας πίσω μόνο οι δανειστές.

Απλά ευχόμαστε αυτά που ΄θα δώσουμε να είναι ελάχιστά μπροστά σε αυτά που θα κερδίσουμε απο την συγκεκριμένη φδιαπργαμάτευση.

Κατά τα άλλα πάμε και καλά και συνεχίζουμε τις τελευταίες μέρες του Νοέμβρη με χαμηλές θερμοκρασίες και ήλιο με δόντια.

Απο την Πέμπτη και μετά αλλάζει το σκηνικό και οι συννεφιασμένες μέρες θα είναι απανωτές.

Πάντως βροχή δεν υπάρχει στην πρόβλέψη της ΕΜΥ μέχρι και την Κυριακή.

Έγινε μια έρευνα που έδειξε οτι οι συσκευές που φουσκώνουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ είναι το πιστολάκι που καίει περισσότερο και απο ένα σίδερο ή πλυντήριο ενώ θα πρέπει να έχετε το νού σας οτι καταπίνουν κιλοβατόρες τα τάμπλετ και τα κινητά που μένουν ώρες ατελείωτες την φόρτιση ενώ δεν πάρει πίσω η τηλεόραση σε κατάσταση αναμονής.

Για να ρίξουμε τους λογαριαμσούς της ΔΕΗ θα πρέπει να έχουμε το νού μας σε όλα αυτά΄και πιστολάκι μια ΄φορά την εβδομάδα.

Θα πρέπει να υιοθετήσουμε για το μαλί μας και ιδιαίτερα οι γυναίκες ένα λούκ που δεν απαιτεί μεγάλη χρήση απο πιστολάκι.

Το άλλο που θα πρέπει να έχουμε στο νού μας είναι οτι φεύγοντας ο Χαρδούβελης άναψε το πράσινο φως για την φόρμουλα των 100 δόσεων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα απο σήμερα αν κάποιος θέλει να μπεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων μπαίνει στο TAXIS και ξεκινάει την ρύθμιση.

Αντε με το καλό και άλλο κακό να μην μας βρεί.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης