• 21 Μαΐου 2024,

Συνάντηση εμπόρων στο Καπνομάγαζο

 Συνάντηση εμπόρων στο Καπνομάγαζο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας οργανώνει σήμερα το βράδυ στο καφέ μπαρ «Καπνομάγαζο», πίσω από το Εργατικό Κέντρο, εκδήλωση για τα μέλη του. Είναι μία εκδήλωση από την οποία προσπαθεί να βγάλει την αισιοδοξία, να δημιουργήσει μία όμορφη ατμόσφαιρα για τους εμπόρους, σε μία εποχή που τα πράγματα στην αγορά, δεν είναι καθόλου καλά.

Ταυτόχρονα φέρνει τους εμπόρους – καταστηματάρχες κοντά στο θέατρο. Το ίδιο βράδυ, δηλαδή σήμερα στο «Καπνομάγαζο», οι έμποροι που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση, όπου μάλιστα ο ένας εκ των ηθοποιών, είναι ερασιτέχνης μεν, αλλά και έμπορος καταστηματάρχης στην αγορά.

Η Μαρία Τσουρή είπε γι΄ αυτήν την πρωτοβουλία τα εξής:

 

«Ξέρετε οι εκπτώσεις δεν πήγανε καθόλου καλά, οπότε αποφασίσαμε να γελάσουμε με το ζόρι… και θα γελάσουμε αύριο (σήμερα), στις 9.00 η ώρα στο «Καπνομάγαζο» ο Εμπορικός Σύλλογος, οι συνάδελφοί μας όλοι θα περάσουμε θαυμάσια, παρακολουθώντας «Το βράδυ Σαββάτου». Είναι μία υπέροχη, υπέροχη… θεατρική παράσταση, των δικών μας ανθρώπων, κείμενο της Αποκατανίδου, του Λαδά σκηνοθεσία, παίζουν η Έμυ κι ο συνάδελφός μας ο Ανδρέας, που σκορπάει γέλιο, γλύκα, χαμόγελο, σε κάνει να μη νιώθεις μόνος, με υπέροχα και αισιόδοξα μηνύματα.

Η βραδιά θα συνεχισθεί θαυμάσια, καθώς θα πιούμε και θα χορέψουμε κι αυτό έχει σχέση μ΄ εμάς.

Περιμένουμε όλους τους συναδέλφους μας, γιατί το χρειαζόμαστε… το χρειαζόμαστε πολύ… ένα μήνυμα αισιοδοξίας και γλύκας, το έχουμε όλοι μας ανάγκη».

ΕΡ: Είναι κάτι σαν αποκριάτικος χορός και σαν μια συνάντηση που επιβάλλεται να γίνει για να έρθει μία αισιοδοξία, η οποία δεν υπάρχει στηην αγορά;

ΑΠ: «Ναι. Είναι παράλληλα βέβαια – να το πούμε κι αυτό – είναι και τιμή στο θέατρο της πόλης μας, τους ερασιτέχνες ηθοποιούς της πόλης μας. Είναι η Καβάλα που ελπίζει, η Καβάλα που δημιουργεί και η Καβάλα που αισιοδοξεί και που εμείς είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτά τα παιδιά να μας προσφέρουν αυτό το χαμόγελο… Και παράλληλα είναι ένα μάθημα χαμόγελου!»

 

Διαβάστε επίσης