Συνέντευξη Τσάκα στο Arena- Fm : «Ένα και ένα δεν κάνει… έντεκα»

 Συνέντευξη Τσάκα στο Arena- Fm : «Ένα και ένα δεν κάνει… έντεκα»

Ο Βλάσης Τσάκας παραχώρησε συνέντευξη στο Arena- Fm πρωί της Τρίτης και αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την ομάδα.

Για την πρόταση του ΑΟΚ για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στη Β` Εθνική, τόνισε: « Εμείς κάναμε μια πρόταση που βρίσκει καθολική αποδοχή. Είναι πολύ πιθανό αυτό να γίνει αλλά να εφαρμοστεί του χρόνου, γιατί δε θέλουν να πειράξουν τον ΚΑΠ που τον έχουν ξεσκίσει όλα τα χρόνια. Θέλουν να είναι νόμιμοι. Η πρόταση είναι ξεκάθαρη. Να μεγαλώσουν οι δυο όμιλοι με ομάδες των 16 έτσι ώστε να επιμηκυνθεί και η αγωνιστική περίοδος. Δεν είναι δυνατόν να κάθονται πέντε έξι μήνες οι ποδοσφαιριστές.

Τι θα κάνουν; Φιλικά με την Ακροποταμιά; Αυτά δεν γίνονται. Έχεις δυο λύσεις. Η του σπας τα συμβόλαια και φεύγουν και μετά ψάχνεσαι τον Αύγουστο η τους κρατάς και τους πληρώνεις. Όπως και να πας είσαι χαμένος. Ότι και να γίνει. Αυτά τα λεφτά που παίρνουν οι ομάδες στη Β` Εθνική(200.000 χιλ. ευρώ), ούτε καθαρά δεν φτάνουν. Μέχρι το Νοέμβριο θα σταματήσουν πέντε ομάδες από το πρωτάθλημα. Εκτός αν ξεκινήσουν πάλι τα ευτράπελα του παρελθόντος και το όμορφα παιχνιδάκια. Να βγάζουν λεφτά με στημένα κα στοιχήματα. Όταν οι ομάδες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν θα στραφούν εκεί.

Πρέπει να γίνει αναδιοργάνωση των πλέι οφ και πλέι άουτ για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Να πέσει μια ομάδα από κάθε όμιλο και να γίνουν δυο όμιλοι των 16 ομάδων. Δεν μπορούν να πληρώσουν οι ομάδες. Από τη Γ` Εθνική δεν θα υπάρχει διαφορά και θα προβιβαστούν δύο όπως και να γίνει. Είτε είναι ο Πλατανιάς στο μπαράζ, είτε η Βέροια θα κερδίσει. Ούτε ο Βόλος που δεν παίζει ποδόσφαιρο και δεν είναι σε καλή κατάσταση, ούτε ο Ηρακλής».

Για την αγωνιστική κατάσταση του ΑΟΚ είπε τα εξής: « Η Καβάλα έχει πιτσιρικάδες αρκετούς καλούς. Ο σχεδιασμός που έγινε το καλοκαίρι, όπου ήρθαμε αργά, δεν ήταν όπως έπρεπε. Αν γινόταν ο σωστός σχεδιασμός και ερχόταν οι κατάλληλοι παίκτες θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πολλά πράγματα».

Επίσης αναφέρθηκε και για την προσφυγή που έκανε η ΠΑΕ στην ΕΕΑ: « Ζητάμε τα νόμιμα. Αφού όλοι αυτοί δεν εφαρμόζουν τη νομιμότητα, την ζητάμε εμείς. Λέμε, κύριοι εμείς γνωρίζουμε από το υπουργείο ότι υπάρχουν ομάδες που οφείλουν. Ζητάμε την εφαρμογή του νόμου. Αν μια ομάδα δεν έχει καταθέσει το μετοχικό της κεφάλαιο, ανακαλείται η άδεια της. Να υποβιβαστούν αυτοί που κακώς έπαιζαν. Υπάρχουν τέτοιες ομάδες.

Η θα εφαρμόζεις το νόμο σε όλα τη μήκη η θα το παίζεις παγώνι. Εμείς δεν θα κάτσουμε έτσι. Ένα και ένα δεν κάνει έντεκα. Εφαρμόστε το νόμο και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν. Μετά μακάρι να γίνει δεκτή η πρόταση για να σωθεί το πρωτάθλημα. Αλλιώς ας κλείσουμε το μαγαζί».

*Προπόνηση χθες στο Χαλκερό

Χθες το πρωί οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν στο γήπεδο του Χαλκερού.

Απουσίαζε εκτός του Χόρτσα και του Καπνίδη και ο Καζαντζίδης λόγω μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής. Σήμερα και πάλι προπόνηση στο Χαλκερό και αύριο Παρασκευή οικογενειακό δίτερμα στο «Ανθή Καραγιάννη» εν όψει της αναμέτρησης με την Καλαμαριά.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης