ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Επαναλειτουργεί από σήμερα το πρωί το πολυιατρείο του ΙΚΑ Καβάλας, αυτή τη φορά ως ΠΕΔΥ. 14 γιατροί και 35 περίπου διοικητικοί υπάλληλοι θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ασφαλισμένων. Εντελώς απαισιόδοξος ο Αντώνης Αντωνιάδης εκπρόσωπος των γιατρών, θεωρεί ότι η ταλαιπωρία των πολιτών θα συνεχιστεί. Με κάθε τρόπο η Ενεργειακή Αιγαίου θα δώσει λύση στο πρόβλημα έλλειψης πυροσβεστικού σκάφους στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας. Η δωρεά προς τον ΟΛΚ που αφορά την ανακαίνιση του παλιού συνεργείου στο λιμάνι, «σκοντάφτει» σε γραφειοκρατικά προβλήματα. Με μεγάλη πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε χθες την προγραμματική σύμβαση για την διοργάνωση του αεροπορικού σόου φέτος τον Ιούνιο στην Καβάλα. Δύο σημαντικές συμφωνίες με πανεπιστήμιο του Καναδά οριστικοποίησε το ΤΕΙ. Αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο. Τοπικά πιάτα με συγκεκριμένο περιεχόμενο και σκοπό συμφωνήθηκε να υπάρχουν από το Καλοκαίρι σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Καβάλας και των Κρηνίδων. Σύσκεψη για το θέμα έγινε χθες στο Διοικητήριο. 100.000 ευρώ δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Καβάλας και στο Δήμο Παγγαίου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα πλημμυρισμένα Τενάγη των Φιλίππων.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η τοπική κοινότητα Καβάλας. Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη διαβεβαίωσε ότι θα διατηρηθούν τα γραφεία του ΕΟΤ στην Κομοτηνή και την Καβάλα. 26χρονη από την Βουλγαρία συνελήφθη κοντά στις Σέρρες με 76 γραμμάρια ηρωίνης. Η σύλληψη έγινε μετά από έρευνες του Τ.Α. Καβάλας. Μικρή συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων της πόλης στη χθεσινή απεργία της ΑΔΕΔΥ. Την ερχόμενη εβδομάδα στο Αμφιθέατρο βαλκανικό συνέδριο συνδικαλιστών. Κι άλλον υποψήφιο δήμαρχο θα αποκτήσει η Καβάλα, σχετική εκδήλωση των Ενωμένων Ενεργών Ελεύθερων Ελλήνων γίνεται το Σάββατο σε ξενοδοχείο της πόλης. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών καλεί τα μέλη της στην διαμαρτυρία που θα γίνει στις 31 Μάρτη στην Αθήνα. 9 έργα δήμων του Νομού Καβάλας εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Leader, ανακοίνωσε χθες ο διευθυντής της ΑΝΚΑ Μιχάλης Σκορδάς. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στη Παλιά Καβάλα το Σάββατο το πρωί θα παρουσιαστεί το δημοτικό έργο «Ο δρόμος του νερού».

 

Ο Νίκος Λυγερός μιλά σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση του ΤΕΙ. Άρχισαν στον Δήμο Παγγαίου μαθήματα των κέντρων δια βίου μάθησης. 46 μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας θα επισκεφθούν το ΤΕΙ Καβάλας. Αύριο το μεσημέρι θα γίνει η καθιερωμένη τελετή αλλαγής διοικητή της ΧΧ Μεραρχίας Τεθωρακισμένων. Στη θέση του Σπύρου Δαβιτίδη θα βρεθεί ο Υποστράτηγος Δημήτρης Θωμαϊδης.

 

Σήμερα θα μάθει ο ΑΟΚ την απόφαση της ΕΕΑ επί του αιτήματος του να αποβληθούν από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής οι ομάδες που δεν έχουν σωστό μετοχικό κεφάλαιο. Ο Αετός Ορφανού νίκησε χθες στην Αρναία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης