• 19 Μαΐου 2024,

Συνεδρίαση με μεγάλη ένταση, όσον αφορά το οικονομικό

 Συνεδρίαση με μεγάλη ένταση, όσον αφορά το οικονομικό

Η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ, το βράδυ της Τετάρτης, ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Ηταν μια μαραθώνια συνεδρίαση, όπου δεν έλλειψε η ένταση, γύρω από το οικονομικό κομμάτι.

Ένταση μάλιστα πολύ μεγάλη. Η διοικούσα επιτροπή, δεν ανακοίνωσε επίσημα κάποια πράγματα. Φαίνεται ότι μέχρι την Κυριακή, για το ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, δε θα υπάρχουν αλλαγές στο αγωνιστικό  της ομάδας.

Το ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων είναι κρίσιμο και ο ΑΟΚ θα πάει όπως είναι  τώρα. Οι εξελίξεις ίσως τρέξουν μετά το παιχνίδι με τους Αμπελοκήπους. Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Lusy».

Από εκεί και πέρα, όλες οι αποφάσεις της διοικούσας επιτροπής μάλλον θα υλοποιηθούν, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Οι φήμες είναι πολλές, όμως από τη διοικούσα επιτροπή, χθες, δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Υπήρχε μια σιγή ιχθύος για τ` ότι έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Μάλλον οι πάντες δε θέλουν να χειροτερέψει το κλίμα  μέχρι την Κυριακή, όπου ο ΑΟΚ θέλει να επανέλθει στις νίκες.

*4 κίτρινες ο Μπαντάνης, δεν παίζει την Κυριακή

Ο Μιχάλης Μπαντάνης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο παιχνίδι, με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Επίσης ο Γιώργος Γουνελάς δεν υπολογίζει τον τραυματία Παληγεώργο και τον τιμωρημένο Κυγάη.

Αντίθετα επανέρχεται ο Σταματόπουλος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, προπονήθηκαν το απόγευμα.

*Διαιτητής από τον Έβρο στο ματς με Ηρακλή Αμπελοκήπων

Ο διαιτητής Σιμίδης από τον Έβρο, ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Στο ματς του Νέστου, μέσα στο Σουφλί, διαιτητής ορίστηκε  ο Πουλικίδης από τη Δράμα. Αναλυτικά.

Εορδαϊκός – Απόλλων Κρ. Βρύσης: Πάνος (Ηπείρου), Αντωνίου, Λιόντος (Ηπείρου)

Α.Ο. Καβάλα – Ηρακλής Αμπελοκήπων: Σιμίδης (Έβρου), Τερζόπουλος, Κίτσος (Έβρου)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καμπανιακός: Δραμίδης (Θράκης), Τζιώτζιος, Γκιόση (Θράκης)

Άρης – Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Λεωνίδας (Τρικάλων), Μάνασης (Τρικάλων), Νικζάς (Λάρισας)

Εθνικός Σερρών – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Ματαιώνεται)

Φ.Σ. Κοζάνη – Θύελλα Φιλώτα :Μπαϊλης (Πρέβεζας), Κωνσταντίνου, Γκαρτζονίκας (Πρέβεζας)

Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης: Πουλικίδης (Δράμας), Τσακίρης, Χασιώτης (Δράμας)

 

Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας: Κατής (Φλώρινας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Παπαδόπουλος (Κοζάνης)

Ρεπό: ΑΠΕ Λαγκαδά

 

Διαβάστε επίσης