• 18 Μαΐου 2024,

Συνεδριάζει αλλά δεν αποφασίζει για το ωράριο των εορτών

 Συνεδριάζει αλλά δεν αποφασίζει για το ωράριο των εορτών

Την Τρίτη το βράδυ συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Κανονικά στη συνεδρίαση της Τρίτης θα έπρεπε να συζητήσει και ν΄ αποφασιστεί ακριβώς το ωράριο στην αγορά της Καβάλας για την περίοδο των εορτών. Τέτοια συζήτηση δε θα γίνει, τέτοια απόφαση δε θα παρθεί αύριο. Η υπόθεση του ωραρίου για τις ημέρες των εορτών αναβάλλεται. Ο Εμπορικός Σύλλογος κρατά στάση αναμονής, για να δει τι θα γίνει σε κεντρικό επίπεδο. Τι θα κάνουν οι άλλοι εμπορικοί σύλλογοι και κυρίως τι θα κάνει το υπουργείο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το εορταστικό ωράριο στην αγορά της Καβάλας θ΄αρχίσει τη Δευτέρα 17 Δεκέμβρη. Ζητούμενο είναι το τι θα κάνει η αγορά τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους και συγκεκριμένα τις Κυριακές 23 και 30 Δεκεμβρίου. Ασκούνται πιέσεις ώστε η αγορά να λειτουργήσει και τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους 2012, αλλά οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι αντιδρούν σε μία τέτοια προοπτική.

Στην αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας θα συζητηθεί το επίκαιρο θέμα των νέων λαϊκών αγορών «μόνο για παραγωγούς». Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας είναι αντίθετος. Θα γίνει επίσης ενημέρωση της διοίκησης του συλλόγου από το Θόδωρο Μακαρίτη για το τι ακριβώς θα συμβεί στην πλατεία Ελευθερίας την περίοδο των εορτών, πως θα λειτουργήσει η χριστουγεννιάτικη αγορά, τι ακριβώς εκδηλώσεις ετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας κι η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην Αθήνα πραγματοποιείται εκλογική γενική συνέλευση της ΕΣΕΕ όπου υποψήφιος για το διοικητικό της συμβούλιο θα είναι και πάλι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Χρήστος Ηλιάδης.

 

 

Διαβάστε επίσης