• 19 Μαΐου 2024,

Οι αγώνες των ομάδων μας στο Περιφερειακό

 Οι αγώνες των ομάδων μας στο Περιφερειακό

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΒΥΖΑΝΤΙΟ 4-1

Όταν το Βυζάντιο έμεινε με 10 παίκτες δε μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλό και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 39`. Όλα άλλαξαν μετά την αποβολή του Γεωργαντέλη στο 58`, όπου παράλληλα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ.

 

Φάσεις και γκολ

Στο 6ο λεπτό σουτ του Περισνάκα άουτ. Στο 8 κεφαλιά του Ζαγοριανού άουτ. Στο 9 σουτ του Πούπη για το 1-0. Στο 30 μπαλιά του Περισνάκα, σουτ του Σαουλίδη άουτ. Στο 39 εκτέλεση κόρνερ του Προβατίδη, κεφαλιά του Αϊβάζη και 1-1. Στο 43 σουτ του Πούπη έδιωξε ο Βανδουλάκης. Στο 45 φάουλ του Ζαγοριανού άουτ. Στο 54 σέντρα του Περισνάκα, κεφαλιά του Αϊβάζη έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας. Στο 58 πέναλτι για τους γηπεδούχους και αποβολή με 2η κίτρινη του Γεωργαντέλη. Στην εκτέλεση πήγε ο Τσιφτελίδης για το 2-1. Στο 66 προσπάθεια του Σαμουράκη άουτ. Στο 70 σουτ του Προβατίδη άουτ. Στο 76 με κεφαλιά του Χατζάκου έγινε το 3-1. Στο 80 σουτ του Λόλη στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 85 ο Ξανθόπουλος σκόραρε για το 4-1. Στο 89 ψιλοκρεμαστό σουτ του Σαουλίδη λίγο άουτ. Στο 92 κεφαλιά του Μπατάκογλου στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 93 σουτ του Τσιφτελίδη στο δοκάρι.

**Διαιτητές: Φουντουκίδης, Δεμημπαϊδης, Καράκελες (ΕΠΣ Δράμας)

Συνθέσεις

Οδυσσέας Αναγέννησης

Σαμουηλίδης, Γκέκας (86 Τσιμπιλίδης), Μαγκανάς, Τσιαμπούρας, Χατζάκος, Σαμουράκης (68 Χουρουζίδης), Πούπης, Ξανθόπουλος, Ζαγοριανός (46 Τσιφτελίδης), Δάντσιος.

Βυζάντιο

Βανδουλάκης, Γεωργαντέλης, Κανέλλας, Σιδηρόπουλος (83 Μπατάκογλου), Μαυρομάτης, Αϊβάζης, Ζαρωτιάδης (67 Λόλη), Φωτόπουλος Θ. (72 Χαραλαμπίδης), Περισνάκα, Σαουλίδης, Προβατίδης.

ΆΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ- ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ 1-0

 

Ένα γκολ με πέναλτι του Παπαζούδη ήταν αρκετό να δώσει τους 3 βαθμούς στον Αρη που πέτυχε τη 2η εντός έδρας νίκη, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το παιχνίδι ήταν αγχωτικό αφού πάντοτε το 1-0, εγκυμονεί κινδύνους.

Φάσεις και γκολ

Στο 10ο λεπτό σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή άουτ. Στο 18 άστοχο σουτ του Παπαζούδη. Στο 33 ο Μακρής κέρδισε πέναλτι από τον Πουλακίδα . Στην εκτέλεση πήγε ο Παπαζούδης για το 1-0. Στο 60 ο Μακρής ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα στην περιοχή. Στο 80 τετ-α-τετ του Παπαδόπουλου με τα πόδια έδιωξε ο Πουλακίδας. Στο 91 οι φιλοξενούμενοι είχαν μια κεφαλιά ψηλά άουτ.

**Διαιτητές: Δραγούσης, Ασβεστόπουλος, Νικηφορίδης (ΕΠΣ Κιλκίς)

Συνθέσεις

Άρης Ακροποτάμου

Χατζηνικολής, Μαρούδας, Μεμούρης, Σολακίδης, Σεφερίδης (50 Καραγιαννίδης), Τσορμπατζής, Μαλακογιάννης (81 Μπαρμπαγιάννης), Παπαζούδης, Μακρής (83 Μανάφης), Παπαδόπουλος, Σάσσος.

ΠΑΟ Κοσμίου

Πουλακίδας, Ποντίδης (83 Ιωάννου), Βαλσάμης, Κουφιώτης, Πατσαλής (46 Μορφακίδης), Κωνσταντινίδης, Λιάρος (46 Λιανός), Τρίχας, Σταύρου, Λυκούδης, Γεμενετζής.

 

Ορφέας Ελ- Εβρος Σουφλίου 1-1

Γράφει Χρήστος Δερμετζόγλου

Δεν ικανοποίησε ο Ορφέας με την εμφάνιση του κόντρα στην ομάδα το Σουφλίου. Οι γηπεδούχοι είχαν μόνο μερικά καλά διαστήματα. Δεν έδειξαν πολλά πράγματα και στο τέλος θα μπορούσαν να είχαν πετύχει 2ο γκολ αλλά και να δεχτούν το 1-2.

Το Σουφλί έδειξε καλά στοιχεία αλλά ο Ορφέας έδωσε δικαιώματα. Στο 42` με κεφαλιά ο Αραμπατζής σημάδεψε το δοκάρι από φάουλ του Μεμέτ. Στο 50` ο Μεμέτ με πλασέ έκανε το 0-1 ύστερα από σέντρα του Λαζαρίδη. Στο 78` με σουτ ο Καραπατσιάς έκανε το 1-1. Στο 90` σουτ του Βλάχου ελάχιστα άουτ και στο 92` κεφαλιά Αραμπατζή πάνω από τη γραμμή έσωσε ο Νάκου.

Οι συνθέσεις.

Ορφέας: Καραβελίδης, Κεχαγιάς 55` Σαββατιανός, Χριστοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Νάκου, Σταματόπουλος, Σεμερτζίδης 53` Μπαμπατζάνης 75` Σάσσος, Παπαδάτος, Καραπατσιάς, Βλάχος, Βερβερίδης.

Σουφλί: Συμενίδης, Αντωνιάδης, Μπάτζιος, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Παπαναστασίου 88` Λύτρας, Μεμέτ, Ευφραιμίδης, Δαμιανίδης, Λαζαρίδης 63` Ίτσκας, Αραμπατζής.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης