• 18 Μαΐου 2024,

Συνεδριάζει η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ

 Συνεδριάζει η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ

Την περασμένη Παρασκευή ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γερομάρκος δήλωσε στην εφημερίδα ότι η περιφερειακή ενότητα Καβάλας συνεχίζει τις προσπάθειές της για να πείσει το αστικό ΚΤΕΛ να επαναφέρει τη διαδικασία δωρεάν μαθητικών μετακινήσεων. Αυτό φαίνεται ότι είναι αλήθεια, πλην όμως ακόμη δεν έχει τελεσφορήσει.

Αύριο ή την Τετάρτη συνεδριάζει η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, για ν΄ αποφασίσει εάν θα κάνει δεκτή την πρόταση της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Η πρόταση έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτή που πρόσφατα κατατέθηκε και έγινε δεκτή από τη διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Δηλαδή προτείνεται στο αστικό ΚΤΕΛ να επαναφέρει τα δωρεάν δρομολόγια, ενόψει του ότι θα εισπράξει άμεσα 45.000 ευρώ περίπου για τις μαθητικές μετακινήσεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Το τι θα αποφασίσει η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ δεν είναι γνωστό. Άλλοι λένε ότι δε θα δεχτεί την πρόταση και τελικά θα την απορρίψει. Άλλοι πάλι λένε ότι η πρόταση θα γίνει δεκτή αλλά με συγκεκριμένους όρους. Σύντομη δηλαδή προθεσμία μέσα στην οποία θα πρέπει η περιφερειακή ενότητα Καβάλας με χρήματα του κράτους να επανέλθει με νέα πληρωμή μαθητικών μετακινήσεων της προηγούμενης εκπαιδευτικής περιόδου.

 

Διαβάστε επίσης