Συνεχίζεται η έκθεση γυναικών ζωγράφων

 Συνεχίζεται η έκθεση γυναικών ζωγράφων

Επαναλειτουργεί από σήμερα, συνεχίζεται κι ολοκληρώνεται το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης, 12 Ιουνίου, η έκθεση «Όταν η τέχνη συναντά τη φύση», που οργανώνει στο ισόγειο της δημοτικής καπναποθήκης, ο πολιτιστικός και καλλιτεχνικός σύλλογος γυναικών ζωγράφων.
Μετά τα λαμπρά εγκαίνια του γεγονότος της έκθεσης την περασμένη εβδομάδα, πολύς κόσμος επισκέφθηκε και είδε τα εκθέματα την Παρασκευή.
Η έκθεση ήταν κλειστή το προηγούμενο τριήμερο. Επαναλειτουργεί από σήμερα και το πρωί και το απόγευμα.
Τα σχόλια είναι ιδιαίτερα θετικά. Σημειώνουμε ότι οι εκθέτες τη βραδιά των εγκαινίων μοίραζαν στους επισκέπτες έντυπο υλικό σχετικά με τις δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος, που μπορούν με απλές κινήσεις να γίνουν σε κάθε σπίτι.
Οι οδηγίες αυτές αναφέρονταν στον περιορισμό της σπατάλης του ηλεκτρικού ρεύματος, με προτεραιότητα τη λειτουργία των ηλιακών συσκευών, την εξοικονόμηση του νερού που όπως τονίζονταν δεν είναι απεριόριστο, αλλά και το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών.
Ειδικότερα δίνονταν οδηγίες για την ανακύκλωση.
Ο καλλιτεχνικός πολιτιστικός σύλλογος γυναικών ζωγράφων περιμένει όλους τους καβαλιώτες στην έκθεση. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ίδιοι δημιουργοί είναι παρόντες κι αναλαμβάνει καθένας από αυτούς να ξεναγήσει τους επισκέπτες και να μιλήσει για τα έργα του.

Διαβάστε επίσης