Συνεχίστηκαν χθες οι επαφές των Παλαιμάχων – Ανακοινώνεται η διοικούσα επιτροπή

 Συνεχίστηκαν χθες οι επαφές των Παλαιμάχων –  Ανακοινώνεται η διοικούσα επιτροπή

Χθες το πρωί οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ συνέχισαν την οικονομική τους εξόρμηση.
Πάλι υπήρχε θετική ανταπόκριση. Αυτό κάνει να υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία, στις τάξεις τους, για τη συνέχεια της προσπάθειας.
Τα επόμενα βήματα είναι η σύσταση της διοικούσας επιτροπής. Αυτό ίσως και να γινόταν χθες το βράδυ. Αν δεν προλάβαιναν, μάλλον θα γίνει σήμερα.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου, προκειμένου να ανακοινωθεί ακόμη ο νέος προπονητής αλλά ίσως και οι πρώτες μεταγραφές. Πρώτα όμως πρέπει να γίνει η σύσταση της διοικούσας επιτροπής.
Οι επαφές με επιχειρηματίες, φυσικά και θα συνεχιστούν.
Μάλιστα περιμένουν απάντηση από τοπικό επιχειρηματία, που πριν από λίγες μέρες εξεδήλωσε το ενδιαφέρον για να επενδύσει στον ΑΟΚ. Αυτός ήταν πέρσι πρόεδρος τοπικής ομάδας της Σουπερ Λιγκ της ΕΠΣΚ.
Δεν εννοούμε τον Χάρη Κολλαρά που ήταν και είναι αυτός που κινεί τα νήματα στον Κεραυνό Πέρνης. Μέχρι την Πέμπτη θα ξέρουν αν ενδιαφέρεται να βοηθήσει.
Επίσης συνεχίζονται και οι μεταγραφικές κινήσεις.
Τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες ισχύουν. Η λίστα είναι μεγάλη και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Γ` Εθνική.

Οι Παλαίμαχοι ευχαριστούν
Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ ευχαριστούν την κ. Μαρία Κωνσταντινίδου για το ποσό που κατέβαλε εις μνήμη της μητέρα της, για την οικονομική ενίσχυση του άτυχου Νότη Τσίλη. Επίσης ευχαριστούν τους χορηγούς της όλης προσπάθειας που είναι οι εξής: Μεταξάς Τάσος, Δεληκάρης, Καφέ “THE BAR”, Καφέ Αιγαίο, RRIVE, SNAK BAR «ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ», Ταβέρνα ΣΑΡΑΕΛΑΔΙΚΟ, ΕΛΙΑ-ΕΛΙΑ, Αφοί Δερμιτζάκη, Ταβέρνα Μιχάλης, “LILAS” ΑΡΩΜΑΤΕΡΗ, , Συσκευαστήρια ΝΕΣΤΟΣ, Προπό Πεσιριρής, Νότες “LIVE”, Καφέ «Καφωδείο», ΚΑΟΪΛ καύσιμα, Οπωροπωλείο ο «Λάζαρος».

Δήμος Φιλιππίδης : « Ο κόσμος να είναι κοντά μας»
Ο Δήμος Φιλιππίδης έκανε χθες δηλώσεις στην τηλεόραση της Πρωινής, τόσο για το τουρνουά που έγινε για την οικονομική ενίσχυση του Νότη Τσίλη, όσο και για την προσπάθεια που ξεκίνησαν οι Παλαίμαχοι.
Αναλυτικά.
Ερώτηση: Πέρασε το μήνυμα ανθρωπιάς για το νεαρό Νότη Τσίλη.
Απάντηση: Ότι έχει σχέση με φιλανθρωπικό σκοπό, είμαστε αρωγοί. Θα τρέχουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Είναι ευχαρίστηση μας. Το τουρνουά πέτυχε.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Πουληθήκανε τα εισιτήρια. Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο, το ευχαριστήθηκε.
Ερώτηση: Θετικά τα πρώτα βήματα των Παλαιμάχων για το νέο ΑΟΚ;
Απάντηση: Εμείς δεν είμαστε επενδυτές. Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με πόνο και με κόπο.
Ολοι μας, θα παίξουμε αυτό το σημαντικό ρόλο, να προχωρήσει η ομάδα. Να μην έχει προβλήματα η ομάδα. Αν βγει στην πορεία ένας επενδυτής, δε θα λέγαμε όχι, στα να έρθει και να πάρει την ομάδα.
Εμείς πάλι θα είμαστε κοντά. Ολοι οι Παλαίμαχοι θα είμαστε κοντά. Περιμένουμε και από τον κόσμο να βοηθήσει. Αυτός ο σύλλογος έχει γράψει μια μεγάλη ιστορία στα πολλά χρόνια, που τον έχουμε ζήσει.
Ερώτηση: Μπορούν να τα καταφέρουν οι Παλαίμαχοι;
Απάντηση: Οι Παλαίμαχοι θα τα καταφέρουν μέχρι ενός σημείου. Υπάρχει και ένα κρυφό ενδιαφέρον από πίσω, να προχωρήσουμε την ομάδα σε καλύτερο βαθμό.
Θα βοηθήσουμε όλοι.
Ερώτηση: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον για τον κόσμο. Δεν είστε ξένοι, πρέπει να έχετε βοήθειες.
Απάντηση: Εμάς τους παλιούς της δεκαετίας του `70, μας αγάπησε ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό. Επίσης αγαπηθήκανε και οι μετέπειτα φουρνιές. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα, όσο πιο ψηλά γίνεται. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και όπου πάει. Δε θα μείνουμε εδώ.
Ερώτηση: Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε;
Απάντηση: Να μας βοηθήσει, να έρθει στο γήπεδο, να πάρει διαρκείας που θα είναι φτηνά. Να είναι κοντά μας.

Ο Παύλος Κούντουρας στους 93, 7
Η ζωντανή ιστορία του ΑΟΚ Παύλος Κούντουρας έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Δευτέρας στην αθλητική εκπομπή στους 93,7.
Τόνισε τη μεγάλη του ικανοποίηση από τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα.
Δήλωσε παρόν στην προσπάθεια και φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος, από την αρχική βοήθεια που έδειξαν επιχειρηματίες της πόλης.
Αναλυτικά.
Ερώτηση: Ο Παύλος Κούντουρας φαίνεται να είναι κοντά στην προσπάθεια που ξεκίνησαν οι Παλαίμαχοι.
Απάντηση: Τα νέα παιδιά, όπως ο Καραγεωργίου, ο Δερμιτζάκης, ο Ανθουλάκης, κάνουν μια πολύ σοβαρή δουλειά. Συμφωνήσαμε σε όλα. Ο κόσμος ανταποκρίνεται. Στην πρώτη γύρα που κάναμε, όλοι ανταποκριθήκανε. Δεν υπάρχει τίποτα, ούτε μπάλες, ούτε παπούτσια. Σκορποχώρι, είναι ντροπή. Οι άνθρωποι που πήγαμε όλοι είπαν ότι θα βοηθήσουν. Δεν περίμενα τέτοια στάση.
Αυτό είναι θετικό, για την όλη προσπάθεια.
Ερώτηση: Το κυριότερο είναι ότι συμμετέχουν, όλοι όσοι πόνεσαν και τίμησαν τη φανέλα του ΑΟΚ.
Απάντηση: Είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω. Τους έχω κάθε μέρα μπροστά μου. Αυτό που κάνουν είναι μεγάλη υπόθεση. Τα παιδιά είναι ενεργά. Δίνουν τον καλύτερο τους ευατό.
Μαζί είναι και ο Ερασιτέχνης. Ολοι μαζί, γιατί έχει παραγίνει το όλο θέμα, γύρω από την ομάδα. Ακούγονται και κάτι άλλα ονόματα αλλά αυτά θα τα δούμε στη συνέχεια.
Να γίνει κάτι και μετά θα το ανακοινώσουμε. Μένουμε τώρα στη συμπαράσταση την πρώτη μέρα που βρήκαμε από τον κόσμο.
Ερώτηση: Θα είστε μέσα στη διοικούσα επιτροπή;
Απάντηση: Δεν ξέρω. Εγώ είμαι μαζί με όλα τα παιδιά. Τρέχω για το καλό της ομάδας.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει παθητικό. Τα παιδιά οργανωμένα, κάνουν κάποιες κινήσεις.
Ερώτηση: Πρέπει να βοηθήσει και ο απλός ο κόσμος;
Απάντηση: Βέβαια. Θα βγάλουμε τα διαρκείας. Δεν θα είναι ακριβά. Πρέπει ο κόσμος να πάρει για να βοηθήσει τον ΑΟΚ.
Ερώτηση: Θα είναι ένας ΑΟΚ, έτσι όπως τον θέλουν οι Καβαλιώτες;
Απάντηση: Μάλλον. Είναι παιδιά, που αγαπάνε την ομάδα και θα τη βοηθήσουν. Όλα ξεκινήσανε από Καραγεωργίου- Δερμιτζάκη και μετά ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.
Ερώτηση: Ποιος θα είναι ο προπονητής κατά τη γνώμη σας;
Απάντηση: Αυτοί θα αποφασίσουν. Θα κάνουν συμβούλιο και θα αποφασίσουν. Πιστεύω ότι θα είναι ο Στέλιος Κατρακυλάκης. Που να βρει τώρα; Είναι ο κατάλληλος.
Ερώτηση: Ακούγεται χαρούμενος ο Παύλος Κούντουρας γύρω από την ομάδα;
Απάντηση: Είναι ντροπή η ομάδα να φτάσει εδώ που έφτασε. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία.
Είναι ντροπή για την Καβάλα. Οι Καβαλιώτες είναι λίγο αδιάφοροι. Τώρα όμως είναι καθαρά τα πράγματα. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Πάντως όπου πήγαμε, κανείς δεν είπε όχι.
Έμεινα κατάπληκτος.

 

Διαβάστε επίσης