• 22 Μαΐου 2024,

Σφίγγει ο κλοιός …

 Σφίγγει ο κλοιός …

Ζορισμένος εμφανίζεται ο Βαγγελάκης ο Βενιζέλος τα τελευταία 24άωρα αφού η ΕΛΙΑ δημοσκοπικά πάει απο το κακό στο χειρότερο.
Τα τελευταία γκάλοπ που πήρε στα χέρια του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δείχνουν οτι η ΕΛΙΑ είναι σε πολύ χαμηλά ποσοστά και αν αυτό δεν αλλάξει θα υπάρχει πρόβλημα.
Πρόβλημα πρώτα στο ΠΑΣΟΚ και μετά στην συγκυβέρνηση.
Για τον λόγο αυτό και ο Βενιζέλος που παίζει όλα τα του χαρτιά προκειμένου η ΕΛΙΑ να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στις Ευρωεκλογές που έρχονται προσπαθεί έστω και εκβιαστικά να ανεβάσει τα ποσοστά της ΕΛΙΑΣ για να μην πάρει την επομένη των εκλογών την ΕΛΙΑ παραμάσχαλα και φύγει αν και ορισμένοι πιστεύουν οτι αν η ΕΛΙΑ πατώσει και το ΠΑΣΟΚ τελειώσει τον Βενιζέλο το πιο πιθανό είναι ο Μπέν να προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά που είναι έτοιμη να υποδεχθεί την Νέα Ελλάδα.
΄Έχω την εντύπωση οτι προχθές στο Μαξίμου ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο συζητήσανε περισσότερο το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ο Βενιζέλος παρά οτιδήποτε άλλο.
Για τα χαμηλά ποσοστά της ΕΛΙΑΣ που έρχονται με χίλια πρώτα απο όλους φταίει ο Βενιζέλος που έχει χρεωθεί με το χαράτσι της ΔΕΗ.
Κάθε φορά που πιάνουν στα χέρια τους οι έλληνες πολίτες τον λογαριασμό της ΔΕΗ θυμούνται τον Βενιζέλο τον οποίο περιμένουν πως και πως για να μαυρίσουν και δεν πρόκειται να χαρίσουν σε κανέναν και για τίποτα αυτή την ευκαιρία.
Ο Βενιζέλος οσο θα υπάρχει το χαράτσι της ΔΕΗ θα είναι τελειωμένος και κακώς δεν πάλεψε ώς αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης να αποδεσμεύσει για το 2014, που είναι και η χρονιά των εκλογικών αναμετρήσεων, το χαράτσι απο τους λογαριασμούς.
Το χειρότερο χαράτσι που πόνεσε περισσότερο απο κάθε άλλο φόρο τους έλληνες ήτανε αυτό το χαράτσι που μάλιστα την πρώτη χρονιά πλασαρίστηκε στον κόσμο υπο την απειλή της διακοπής της ηλεκτροδότησης σε περίπτωση μη πληρωμής του.
Αυτό το χαράτσι έφαγε τον Βενιζέλο το ΠΑΣΟΚ και θα φάει και την ΕΛΙΑ.
Σε χειρότερη βέβαια μοίρα απο τον Βενιζέλο που πάντα έχει την επιλογή της Νέας Ελλάδας του Σαμαρά είναι το ΠΑΣΟΚ που φαίνεται να βρίσκεται μεταξύ Βενιζέλου και Παπανδρέου Γιώργου που επειδή βλέπει και πολύ τηλεόραση και μάλιστα Αμερικάνικες ταινίες ελπίζει οτι μπορεί να επιστρέψει και να διεκδικήσει εκ νέου , σα να μην τρέχει τίποτα ,την προεδρία του κόμματος.
Δικέφαλε μόνο για σένα νιώθω την ζωή μου στα χαμένα που τραγουδάνε και τα ΠΑΟΚΙΑ.
Και αν εμείς νιώθουμε , οταν ακούμε όλα αυτά , την ζωή μας στα χαμένα ο Γιωργάκης σίγουρα βλέπει ένα αετό με δυό κεφάλια !
Αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή του να επιστρέψει ώς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να σώσει πρώτα το κόμμα και μετά την χώρα.
Οταν είχε την ευκαιρία να το κάνει μας έριξε ένα ωραίο ανοιξιάτικο πρωϊνό στην αγκαλιά του μηχανισμού στήριξης.
Με φόντο τα τρεχαντήρια απο το λιμάνι του Καστελόριζου βγήκε και μας είπε το ποίημα της Μέρκελ.
Είναι δυνατόν να τα ξεχάσει αυτά ο λαός ;
Κατά τα άλλα θα πρέπει να ενημερωθεί και ο ελληνικός λαός οτι η Μέρκελ είναι σε αυστηρή δίαιτα και μέσα σε δέκα μήνες έχει σε 5 μήνες δέκα κιλά και πάει για άλλα τόσα.
Μετά το τελευταίο ατύχημα που είχε στο σκί οι γιατροί της συνέστησαν να αντικαταστήσει τα σνάκ με τα κασέρια και τα ζαμπόνια με καρότα , πράσινες και κόκκινες πιπεριές.
Είναι αλήθεια οτι η Μέρκελ ζορίστηκε αλλα τελικά μπόρεσε και ακολούθησε την δίαιτα και σήμερα είναι δέκα κιλά ελαφρύτερη.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Σίγουρα θα πάμε καλύτερα τώρα που καλοκαιριάζει αφού άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.
Αλλο καλοκαίρι στην Ελλάδα και άλλο χειμώνας.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το φετεινό καλοκαίρι θα έχουμε ρεκόρ αφίξεων και αναμένεται να πάρουμε καλή φόρα για να βγάλουμε τους τελευταίους μήνες του 2014 με μια ανάσα.
Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης