• 9 Μαΐου 2024,

Σχέδιο “ΑΡΑΧΝΗ” για να αντιμετωπίσουμε τις “ΣΑΥΡΕΣ” !

 Σχέδιο “ΑΡΑΧΝΗ” για να αντιμετωπίσουμε τις “ΣΑΥΡΕΣ” !

Με το σχέδιο “ΑΡΑΧΝΗ” κατεβαίνει την Δευτέρα στο Eurogroup η ελληνική κυβέρνηση και προσδοκά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των εταίρων που επιτέλους θα πρέπει κάποια στιγμή να μας δούνε καλοπροέραιτα και να μας βοηθήσουν πραγματικά.

Αν θέλουν μπορούν αλλα δεν θέλουν.

Αυτό που θέλουν είναι να μας ταλαιπωρούν για να μας φέρουν στα μέτρα τους.

Με την τακτική αυτή φέρανε στα μέτρα τους  τους προηγούμενους και προσπαθούν να φέρουν και τους καινούργιους.

Σίγουρα σε αυτή την επιχείρηση αλοιφοποίησης των ελληνικών αντιδράσεων – αντιστάσεων  έχουν πολλά όπλα και όσο εμείς αντιστεκόμαστε τόσο θα τα ρίχνουν στην μάχη.

Το σχέδιο “ΑΡΧΑΝΗ “ για το οποίο θα τους μιλήσει σήμερα ο Βαρουφάκης είναι ένα σχέδιο αόρατων ελεγκτών για εκδόσεις αποδείξεων.

Αυτό το σχήμα ή η υπηρεσία που θα φτιάξει το υπουργείο οικονομικών θα επικεντρωθεί απκλειστικά στην έκδοση αποδείξεων και ο έλεγχος θα γίνεται με όλα τα μέσα ενώ οι ελεγκτές τις περισσότερες φορές θα παρουσιάζονται ώς πελάτες στις επιχειρήσεις.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι η ελληνική κυβέρνηση θα προσπαθήσει σήμερα Δευτέρα να πείσει τους εταίρους για τις προθέσεις της να κάνει μεταρρυθμίσεις και να τήρησει της δεσμεύσεις απέναντι στους δανειστές χωρίς να υπάρξει εκτροχιασμός απο το πρόγραμμα ευελπιστώντας οτι θα μας βοηθήσουν με το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουμε την περίοδο αυτή.

Τα τελευταία χρόνια ένα σωρό χώρες του Ευρωπαϊκού νότου και όχι μόνο έχουν μπλέξει σε περιπέτειες μνημονιακές και όλες έχουν με τον α ή β τρόπο απεμπλακεί απο τις δυσάρεστες αυτές διαδικάσιες εκτός απο την Ελλάδα που δεν μπορεί ρε παιδί μου με τίποτα να πάει παρακάτω.

΄Τα χρόνια περνάνε οι θυσίες συνεχίζονται αλλα εξέλιξη προς το καλύτερο δεν υπάρχει.

Λες και είμαστε στο ίδιο σημείο.

Αυτό που αλλάζει είναι μόνο η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι μας αφού στο εσωτερικό της χώρας δεν αλλάζει τίποτα.

Μέσα στο κόκκινα , σαν την κοκκινοσκουφίτσα η Αγγελική Νικολούλη συνέχισε το βράδυ της Παρασκευής την μεγάλη έρευνα για τον φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη που έχει εξαφανιστεί εδώ και ένα μήνα.

Όλες οι έρευνες που γίνονται φέρνουν στο φώς της δημοσιότητας  λεπτομέρειες απο τα καψόνια που του κάνανε οι συμφοιτητές του και δεν υπάρχει κανένα νεώτερο απο το μέτωπο των ερευνών για τον εντοπισμό του γιατί αγαπητοί αναγνώστες αυτό που μετράει σήμερα είναι να βρεθεί το παιδί.

Οι λεπτομέρειες για αυτά που του κάνανε θα πρέπει να εξεταστούν σε δεύτερη φάση.

Αυτό που προέχει σήμερα είναι να βρεθεί το παιδί και δυστυχώς απο το μέτωπο αυτό δεν υπάρχει καμμία είδηση.

Το φαινόμενο του bullying υπήρχε στα σχολεία εδώ και χρόνια και δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων ετών απλά πρίν απο 20 χρόνια δεν το λέγανε bullying.

Τώρα που μας ήρθε το bullying απο έξω γιατί είναι της μόδας τώρα αποφασίσανε να ασχοληθούν όλα μαζί του.

΄Για πρώτη φορά και στην Καβάλα είχαμε ασταμάτητη βροχή σχεδόν ένα 48άωρο.

Αυτό που έγινε απο την Παρασκευή το πρωί μέχρι και χθές Κυριακή δεν είχε προηγούμενο αφού έβρεχε συνεχώς και χωρίς να σταματήσει ούτε ένα λεπτό.

Είναι δηλαδή φοβερό για να μην σας πω εξωφρενικό.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι υγροί με τόσες βροχές που πέσανε.

Καλή σας ημέρα καλή εβδομάδα και κουράγιο.

Υπομονή και πίστη.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης