Σωματείο κατά Κοπατσάρη

 Σωματείο κατά Κοπατσάρη

Ανακοίνωση με σκληρό περιεχόμενο κατά του διοικητή του νοσοκομείου Χρήστου Κοπατσάρη εξέδωσε το Σάββατο το σωματείο εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Καβάλας. Την Παρασκευή το μεσημέρι μάλλον συμπτωματικά η διοίκηση του σωματείου εντόπισε στην «Διαύγεια» ανάρτηση του Χρ. Κοπατσάρη, με θέμα τις διαθεσιμότητες μεταξύ των εργαζομένων του νοσοκομείου για τη χρονική περίοδο του 2013. Το σωματείο θα προσφύγει δικαστικά με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, για να ανασταλεί η εισήγηση της απόφασης Κοπατσάρη, καθώς τη θεωρεί παράνομη. Υποστηρίζει ότι ο επιμερισμός για τις διαθεσιμότητες εργαζομένων του νοσοκομείου για το 2013 δεν έγινε με τη σωστή διαδικασία.
Σημειώνουμε επίσης ότι το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου είχε αντιληφθεί αυτή την πρωτοβουλία του κ. Κοπατσάρη, είχε στείλει εξώδικο – προειδοποίηση προς τον διοικητή, το οποίο δεν λήφθηκε υπόψη.
Βάσει της απόφασης Κοπατσάρη, στη δεξαμενή των διαθεσιμοτήτων απολύσεων, διατίθενται από το νοσοκομείο Καβάλας, 89 εργαζόμενοι, 60 νοσηλευτές ενώ οι υπόλοιποι προέρχονται από το διοικητικό και παραϊατρικό προσωπικό.
Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Δέκα μήνες μετά την τοποθέτησή του στο Νοσοκομείο Καβάλας ο Διοικητής Κοπατσάρης Χρήστος ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ να διαθέσει στη δεξαμενή των διαθεσιμοτήτων-απολύσεων 89 εργαζόμενους του Νοσοκομείου!
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ο Κύριος Κοπατσάρης ότι 60 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ του Νοσοκομείου είναι ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ στα καθήκοντά τους και 238 ΜΕΤΡΙΟΙ !!Είναι ανεπαρκείς και μέτριοι οι Νοσηλευτές του Νοσοκομείου κατά τον Κύριο Κοπατσάρη που εργάζονται σε παράνομο ωράριο, καλύπτοντας εκατοντάδες κενές θέσεις!!
Προχώρησε σε παράνομη έκδοση απόφασης επιμερισμού ποσοστών αξιολόγησης για το έτος 2013 αν και γνωρίζει ότι η προβλεπόμενη αποκλειστική προθεσμία έχει παρέλθει σύμφωνα με το άρθρο 32 του Ν.4250/2014 , δίχως να τον απασχολεί η κατάρρευση της ήδη οριακής, στα όρια ασφαλείας, λειτουργίας του Νοσοκομείου !
ΟΦΕΙΛΕΙ να γνωρίζει ο Κύριος Κοπατσάρης ότι εμείς οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ βρισκόμαστε ΨΗΛΑ στην αξιολόγηση των πολιτών της Καβάλας , οι οποίοι αναγνωρίζουν το αγώνα που δίνουμε νυχθημερόν και μας τιμούν!
ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΠΑΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ !

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Διαβάστε επίσης