• 28 Μαρτίου 2024,

Τέλος εποχής για Νίκο Παπαδόπουλο – Ο Γιώργος Μαραντάς πρώτος προπονητής

 Τέλος εποχής για Νίκο Παπαδόπουλο – Ο Γιώργος Μαραντάς πρώτος προπονητής

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΑΟΚ μετά την ήττα της Τετάρτης κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.

Από χθες το μεσημέρι παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της ομάδας ο Νίκος Παπαδόπουλος, αφού πρώτα συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Τσαλίκη. Το μεσημέρι χαιρέτησε τους παίκτες στα αποδυτήρια του Σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται ότι διαφοροποιούνται και οι στόχοι του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Μάλλον πρέπει να μιλάμε για αλλαγή κατεύθυνσης. Η ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών ήταν βαρόμετρο.

*Ο Μαραντάς πρώτος προπονητής

Ο αντικαταστάτης του Νίκου Παπαδόπουλου είναι εκ των έσω.

Ο Γιώργος Μαραντάς συνεργάτης του Κώστα Βασιλακάκη αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου θα είναι ο προπονητής του ΑΟΚ, μέχρι τέλος της χρονιάς. Κρίθηκε ότι σε αυτή τη χρονική περίοδο, είναι ο κατάλληλος να συνεχίσει. Γνωρίζει την ομάδα και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια να γίνουν μεγάλες αλλαγές λόγω του οικονομικού, τότε ήταν η πιο εφικτή λύση. Είναι ο τρίτος προπονητής του ΑΟΚ στη φετινή περίοδο, μετά τον Κώστα Βασιλακάκη και τον Νίκο Παπαδόπουλο.

*Απολογήθηκε ο Εν Ντιαγιέ

Χθες το πρωί απολογήθηκε ο Εν Ντιαγιέ για την αποβολή του στο ματς με τον Εργοτέλη.

Η διοίκηση δεν πήρε κάποια απόφαση για το μέλλον του πρώτου σκόρερ του ΑΟΚ. Μάλλον θα γίνει κάτι τέτοιο την Παρασκευή η μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Εν Ντιαγιέ χθες δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους. Το μέλλον του είναι αβέβαιο στην ομάδα.

*Βασικός την Κυριακή… στη σχολή προπονητών την Τετάρτη

Βαρύ είναι το κλίμα και για άλλους παίκτες μέσα στην ομάδα.

Ο Χλωρός που την περασμένη Κυριακή ήταν βασικός στο ματς με τον Εργοτέλη, δεν ακολούθησε την αποστολή στα Ψαχνά, αφού προτίμησε να συμμετέχει σε… σχολή προπονητών. Το ίδιο και ο Πακάλτσης. Τουλάχιστον αυτός δεν έπαιζε.

Ο Χλωρός που προτιμήθηκε στο ματς ντέρμπι με τον Εργοτέλη, μέσα σε δυο 24ωρα δεν προτίμησε ο ίδιος τα… Ψαχνά. Έγινε και αυτό.

Μάλλον δεν υπολογίζεται από εδώ και πέρα στις αγωνιστικές που έμειναν. Αυτός και ο Πακάλτσης ενδεχομένως και ένας η δυο ακόμη.

Τ. Π

Αν ο ΑΟΚ αλλάξει το βασικό του στόχο, που φαίνεται ότι γίνεται, είναι σίγουρο ότι στα ματς που απομένουν θα παίξουν αρκετά νέα παιδιά.

 

Διαβάστε επίσης