• 3 Μαΐου 2024,

Τέλος στα σενάρια Εμινίδη από τον Δ. Βίτσα

 Τέλος στα σενάρια Εμινίδη από τον Δ. Βίτσα

Ικανοποιημένα ήταν χθες τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ από την επιτυχία της εκδήλωσης που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελευθερούπολη, η οποία οργανώθηκε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου. Ομιλητής ήταν ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας, στο πλαίσιο μιας περιοδείας στους νομούς Ξάνθης- Καβάλας  και Σερρών. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε χθες.

Πριν ο κ. Βίτσας αναχωρήσει για την περιοχή των Σερρών, χθες το πρωί ήταν στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, συμμετείχε σε συνεδρίαση όπου εξετάστηκαν τα εσωτερικά θέματα του κόμματος στο νομό και οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις. Στην ομιλία του στην Ελευθερούπολη, ο κ. Βίτσας έδωσε έμφαση στο πρόγραμμα του κόμματος, για τα οικονομικά ζητήματα της χώρας, όπως αυτό παρουσιάστηκε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα μάλιστα για το οποίο δεσμεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησε στην εκδήλωση, σε έντυπη μορφή, προκειμένου να διαβαστεί όσο το δυνατόν από περισσότερους ανθρώπους. Περίπου 100 ήταν αυτοί που άκουσαν το Δ. Βίτσα στην εκδήλωση της Ελευθερούπολης. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Καβάλα, κυρίως από την περιοχή του Δήμου Παγγαίου, απλοί πολίτες της Ελευθερούπολης, που ήταν γνωστοί στο παρελθόν ως ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Παραβρέθηκαν ο Κώστας Μορφίδης, ο Ηλίας Ιωαννίδης, ο Τάκης Εμμανουηλίδης, ο Άρης Βέρρος, ο κ. Καλλινικίδης, που διετέλεσε πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Παγγαίου, ενώ εισαγωγική ομιλία έκανε ο εκπρόσωπος του  ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου Δημήτρης Λυμπεράκης και ο εκπρόσωπος της νεολαίας Τάσος Κούτρας.

Πριν από την εκδήλωση οι δημοσιογράφοι ρώτησαν το Δημήτρη Βίτσα για τα σενάρια που εμφανίζουν πιθανή την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ως βουλευτή στις ερχόμενες εκλογές, του κ. Εμινίδη. Ο κ. Βίτσας επανέλαβε ότι η νομαρχιακή επιτροπή θ΄ αποφασίσει για τα ονόματα του ψηφοδελτίου. «Δεν υπάρχει θέμα Εμινίδη», είπε στους δημοσιογράφους, προσπαθώντας να κλείσει μια και καλά αυτή τη συζήτηση.

 

Διαβάστε επίσης