Τα ίδια Στουρνάρα μου … τα ίδια Χαρδουβέλη μου !

 Τα ίδια Στουρνάρα μου … τα ίδια Χαρδουβέλη μου !

Εν μέσω μπενιλικών η νέα τροπολογία του ΕΝΦΙΑ στη Βουλή και ο Χαρδούβελης Γκίκας, ο υπουργός με τα δύο ονόματα, προσπαθεί να πείσει τους βουλευτές οτι για άλλη μια φορά η κυβέρνηση κάνει το σωστό και το αναγκαίο.
Εμείς θα συμπληρώσουμε : Αναγκαίο ίσως , σωστό οχι !
Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι φόροι που μπήκανε απο τότε που η Ελλάδα χρεωκόπησε , γιατί χρεωκόπησε, είναι λανθασμένοι.
Θα περιμέναμε στην φάση της ανάκαμψης που λένε οτι βρισκόμαστε μια πιο επιθετική πολιτική απέναντι στους δανειστές απο το υπουργείο οικονομικών της χώρας.
Αυτά που έκανε ο Στουρνάρας τα ίδια και με τον ίδιο τρόπο ακριβώς κάνει και ο Γκίκας Χαρδούβελης που υπακούει τυφλά στις εντολές των πιστωτών μας.
Μπορεί να αλλάζει το γήπεδο των διαπραγματεύσεων αλλα δεν αλλάζει το περιεχόμενο και το αποτέλεσμα του διαπραγματεύσεων.
Φόρους πληρώναμε οταν η τρόϊκα ερχότανε στην Αθήνα , φόρους πληρώνουμε και τώρα που η τρόϊκα πάει στο Παρίσι.
Επι της ουσίας δηλαδή δουλειά δεν γίνεται.
Κατα τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε με καλό καιρό και θερμοκρασίες οριακά κάτω απο τους 30 βαθμούς.
Τα ημερομήνια λένε οτι ο καιρός θα χαλάσει με βροχές και βοριάδες μετά τις 20 του μήνα.
Θα δούμε.
Πάντως απο την άλλη εβδομάδα η ΕΜΥ μας λέει οτι μπαίνουμε σε μια περίοδο πιο υγρή.
Χάσατε όσοι δεν ανεβήκατε το βράδυ της Τρίτης στο Φρούριο για την συναυλία της Μποφίλου που άνετα διεκδικεί τον τίτλο της καλύτερης συναυλίας του καλοκαιριού για την πόλη της Καβάλας.
Με το φεγγάρι γιομάτο να βάζει την δική του πινελιά στο συναυλιακό σκηνικό που είχε στηθεί στο εσωτερικό του Φρουρίου δύο χιλιάδες περίπου καβαλιώτες αποθέωσαν την σπουδαία και ανερχόμενη ερμηνεύτρια που και στην Καβάλα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.
Με φοβερή σκηνική παρουσία μας ταξίδεψε για 2,5 ώρες ξεκινώντας απο τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας περνώντας κάποια στιγμή σε τραγούδια αγαπημένα απο μεγάλους δημιουργούς.
Η καλύτερη στιγμή της συναυλίας όταν τραγούδη ακαπέλα μαζί με το κοινό το ΔΙΧΤΥ.
Οι προσδοκίες για την συγκεκριμένη συναυλία ήτανε μεγάλες και η ερμηνεύτρια τις ικανοποίησε όλες.
Η συναυλία της είχε διαφημιστεί σαν μια ταινία που είναι υποψήφια για πολλά όσακρ και είχε προδιαθέσει τους θεατές για κάτι μοναδικό που απολαύσανε το βράδυ της Τρίτης στο Φρούριο.
Η καλύτερη βραδιά του Σεπτέμβρη στην καλύτερη συναυλία του καλοκαιριού για την πόλη της Καβάλας.
Μου αρέσει πολύ που το υπουργείο πολιτισμού όσο αφορά τα ευρήματα των ανασκαφών στον τύμβο της Αμφίπολης λειτουργεί Ευρωπαϊκά αφού έχει συνεχή και άμεση ενημέρωση θέτοντας ουσιαστικά νοκ άουτ τα γνωστά παπαγαλάκια που περιμένουν στην γωνία.
Ενημέρωση υπεύθυνη και σοβαρή και όχι παρα ενημέρωση.
Η Μενεγάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της στις 29 του μήνα θα επιδιώξει να έχει καλεσμένη στην εκπομπή της την σύντροφο του Ρέμου Υβόνη Μπόσνιακ για να κάνει την διαφορά.
Αν δεν δεχτεί η Υβόνη παίζει ο Σάκης με την Κάτια.
Φέτος η μεσημεριανή ζώνη έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού την ίδια ώρα που θα παίζει στον ΑΛΦΑ η Μενεγάκη θα παίζει την ίδια ώρα στο ΣΤΑΡ η Τατιάνα Στεφανίδου.
Τα λέμε και πάλι αύριο λεβέντες.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης