• 1 Μαΐου 2024,

Τα βλέπουμε όλα ΜΠΛΕ !

 Τα βλέπουμε όλα ΜΠΛΕ !

Αγαπητοί αναγνώστες της στήλης την Κυριακή που μας έρχεται , πλησιάζει τα βλέπουμε ολα ΜΠΛΕ και βλέπουμε μόνο τον δρόμο που οδηγεί στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Μετά απο μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά στην μίζερη και κακόμοιρη Γ΄Εθνική ο ΑΟΚ που είναι δεύτερος στην βαθμολογία του πρώτου ομίλου έχει την δυνατότητα και την ευκαιρία κερδίζοντας τον Πανσερραϊκό που είναι πρώτος να περάσει αυτός μπροστά και να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί ούτε με χαιρετίσματα , ούτε με φωνές απο τα καφενεία και τα σαλόνια των σπιτιών μας.

Για να μπορέσει ο ΑΟΚ τώρα που έφτασε στην βρύση να πιεί και νερό θα πρέπει όλοι την Κυριακή να δώσουμε το παρόν στο γήπεδο και να φωνάξουμε για την μια και αγαπημένη μας ομάδα.

Η διοικούσα επιτροπή και οι παίκτες κάνανε το καθήκον τους και έχουν την ομάδα λίγες μόνο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ήρθε η ώρα να κάνει το καθήκον του και ο κόσμος του ΑΟΚ που θα πρέπει την Κυριακή στις 17:00 να είναι στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Παίζουμε με τον πρώτο ,παίζουμε μια ολόκληρη κατηγορία και η ομάδα παίζει για τελευταία φορά στην έδρα της και μπροστά στον κόσμο της.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναστολές.

Την Κυριακή 26 Απριλίου υπάρχει στο μυαλό μας μόνο ο ΑΟΚ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ για να δώσουμε στην ομάδα μας την φόρα που χρειάζεται για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της και απο του χρόνου να αγωνίζεται στην football league.

Η δύσκολη αυτή χρονιά που κύλησε τόσο δύσκολα σε όλα τα επίπεδα με το υστέρημα του Καβαλιώτη φιλάθλου δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Εκτός απο τον ΣΦΑΟΚ και την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ που ετοιμάζουν διάφορα για την Κυριακή να είστε σίγουροι όλοι εσείς που βρεθείτε την Κυριακή στο γήπεδο θα ζήσετε μοναδικές στιγμές βγαλμένες απο άλλες εποχές.

Έλατε στο γήπεδο να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα να κερδίσει και να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της.

Βοηθήστε τον ΑΟΚ να επιστρέψει στις κατηγορίες που αξίζει να αγωνίζεται.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και παρακολοθούμε με ιδιαίτερη αγωνία τις προσπάθειες της κυβέρνησης να διατηρήσει στις διαπραγματεύσεις της με τους δανειστές τις κόκκινες γραμμές που έχει βάλει και να μην υποκύψει στους γνωστούς εκβιασμούς των εταίρων.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να αντέξει οικονομικά και οι δανειστές περιμένουν να τελειώσουν τα λεφτά του κράτους για να υπογράψουμε πιο εύκολα την νέα συμφωνία.

Για τον λόγο αυτό και η κυβέρνηση δέσμευσε όλα τα χρήματα απο Δήμους δημόσιους οργανισμούς και φορείς.

Είναι ο λεγόμενος εσωτερικός δανεισμός για να μπορέσει το κράτος να αντεπεξέλθει στις εσωτερικές του υποχρέωσεις (μισθούς και συντάξεις).

Βέβαια θα πρέπει κάποια στιγμή ο Τσίπρας να καταλάβει οτι παρά την προσπάθεια για μια καλύτερη διαπραγμάτευση δεν μας παίρνει άλλο.

Η αβεβαιότητα στις συζητήσεις με τους δανειστές έχει “παγώσει” την έτσι και αλλιώς προβληματική αγορά και πλέον αρχίζει να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Οτι είναι να γίνει να γίνει για να πάμε παρακάτω.

Φοβάμαι οτι οι αντιστάσεις της ελληνικής κυβέρνησης έχουν ημερομηνία λήξης και οτι τελικά δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε τα μέτρα που μας προτείνουν.

Η διαπραγμάτευση για τους εταίρους θα ξεκινήσει απο την μέρα που θα τελειώσουν τα λεφτά στα ταμεία του κράτους.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης