• 8 Μαΐου 2024,

Τα γκομενιλίκια του Ολάντ

 Τα γκομενιλίκια του Ολάντ

Η γκόμενα του Ολάντ δεν άντεξε τις φήμες οτι ο γκόμενος της και πρόεδρος της Γαλλικής Προερδίας έχει άλλη …. γκόμενα και πήγε στο Νοσοκομείο.

Μπήκε στο Νοσοκομείο όπως είναι ο εκπρόσωπος της για να σκεθφεί και να πάρει την απόφαση της για το τι θα κάνει με την σχέση της.

Θα χτυπήσει καμμιά δεκαριά ορούς και θα πάρει την τελική της απόφαση.

Ποιός να το περίμενε απο τον Ολάντ οτι θα απατούσε την γκόμενα με άλλη γκόμενα.

Αυτό είναι που λέμε “γκομενοδουλειές”.

Πάντως η Τριβελιέρ θα έπρεπε να την περιμένει την κουτσουκέλα του Ολάντ.

Οταν πριν απο μερικά χρόνια πρόδωσε την γυναίκα του για τα μάτια της σίγουρα θα ερχότανε η μέρα που θα πρόδιδε και την ίδια για ΄τα μάτια μιας άλλη γυναίκας.

Η Τριβελιέρ πληρώθηκε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα.

Πάντως η 40χρονη ηθοποιός που φαίνεται οτι έχει κλέψει την καρδιά του Γάλλου πρόεδρου είναι σαφώς καλύτερη και πιο φρέσκια απο την Τριβελιέρ που είχε κλέψει την παράσταση με το φόρεμα “φάκελο” που φόρεσε στην διάρκεια της ορκωμοσία του συντρόφου της όταν αυτός είχε κερδίσει τις εκλογές.

Και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ο Ολάντ άφησε το καλό για το καλύτερο.

Το μόνο που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι γιατί η Τριβελιέρ διάλεξε το περιβάλλον ενός Νοσοκομείου για να προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις της.

Δεν μπορούσε να πάει να περάσει μια εβδομάδα σε ένα ωραίο χλειδάτο ξενοδοχείο στις Γαλλικές Άλπεις για παράδειγμα να ανοίξει και η ψυχούλα της ;

Τέλος πάντων είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι η Τριβελιέρ θα αποχωρήσει απο την ζωή του Ολάντ που έχει πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στα προσωπικά του.

Πάντως και ο σημερινός πρόεδρος της Γαλλίας και ο Σαρκοζί εξελίσσονται σε μεγάλους γυναικάδες.

Τα ίδια προβλή,ματα είχε στην διάρκεια της θητείας του και ο κοντός ο Σαρκοζί που αν και μικρός στο μάτι αποδείχθηκε μεγάλος στο κρεβάτι.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και και πάμε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα για το τέλος των Αλκυονίδων ημερών με βροχές που έρχονται απο την Τετάρτη και μετά αλλα και πτώση της θερμοκρασίας που θα γίνει όλο και πιο αισθητή όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας.

Στην τελευταία του ομιλία ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έξεφρασε την ανησυχία του οτι μπορεί οι θυσίες των ελλήνων να πέσουν στο κενό αν οι εταίροι δεν αποφασίσουν να μας ελαφρύνουν το βάρος του χρέους ΄που είναι ασήκωτο και μη βιώσιμο.

Για πρώτη φορά ο Σαμαράς ήτανε τόσο ξεκάθαρος στην τοποθέτηση του και θα πρέπει τους επόμενους μήνες να επιμείνει προς αυτή την κατεύθυνση γιατί πλέον στην κατάσταση που είμαστε θέλουμε να ακούμε καθαρές φωνές και θέλουμε και καθαρές λύσεις.

Βέβαια το ρεπορτάζ τα τελευταία 24άωρα κάνει λόγο για έναν ακόμα εκβιασμό απο την πλευρά των δανειστών που θέλουν να υπογράψουμε τρίτο μνημόνιο προκειμένου να καλύψουμε τα χρηματοδοτικά κενά που θα προκύψουν και εν συνεχεία να μας ελαφρώσουν το χρέος.

Αυτός ο εκβιασμός ίσως είναι και η αφορμή για να τα σπάσουμε τα αυγά τώρα στο τέλος.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ά δανεικά παρά κούρεμα χρέους.

Ο Άγγελος Φιλιππίδης που απο την Αμερική βρέθηκε στην Τουρκία , στην Κων/πόλη και εν συνεχεία στις φυλακές της πόλης κάνει τα πάντα προκειμένου να μεταφερθεί στην Ελλάδα γιατί δεν αντέχει το “εξπρές του μεσονυκτίου¨” που καλείται να ζήσει.

Η σύλληψη του επι Τουρκικού εδάφους άλλαξε την συμπεριφορά του και πλέον δίνει μάχη για να περάσει όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα σε ελληνικό έδαφος.

Πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού ξεκινάει ένας δικαστικός μαραθώνιος που θα είναι δύσκολος αφού το κατηγορητήριο για αυτόν είναι βαρύ.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης