• 18 Μαΐου 2024,

Τα εγκαίνια κόστισαν 1 εκατομμύριο ευρώ !

 Τα εγκαίνια κόστισαν 1 εκατομμύριο ευρώ !

Στα εγκαίνια ενός χλειδάτου λούξ ξενοδοχείου στην Χαλκιδική έγινε ένα πάρτι που κόστισε 1 εκατομμύριο ευρώ και είχε τα πάντα.
Ακόμα και Αντώνη Ρέμο μέχρι να επέμβει η αστυνομία αφού η δυνατή μουσική δεν άφηνε τους περίοικους να κοιμηθούν.
Στο πάρτι δώσανε το παρών Ρώσοι επιχειρηματίες και μεγιστάνες , εκπρόσωποι της show biz ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαβίδη είχε απο την μια μεριά τον υπουργό πολιτισμού της Ρωσίας και απο την άλλη την δική μας Βάνα Μπάρμπα.
Το πάρτι ήτανε τρελό με την νύχτα να γίνεται μέρα στην Ποτίδεα της Χαλκιδικής απο τα χιλιάδες βεγγαλικά ενω ΄τα λουλούδια που χρησιμοιποιήθηκαν για να στολίσουν το ξενοδοχείο κοστίσανε 200 χιλιάδες ευρώ.
Τώρα πόσα πήρε ο Αντουάν για να τα τραγουδήσει αυτό δεν έγινε ακόμα γνωστό αλλα δεν θα πήρε καμμιά κατοστάρα ;
Οταν δίνουν 200 για λουλούδια δεν θα δώσανε τα μισά για τον κορυφαίο έλληνα τραγουδιστή ;
Καταλαβαίνετε και εσείς απο τους πολλούς επώνυμους πολιτικούς και επιχειρηματίες – μεγιστάνες που έδωσαν το παρών στο συγκεκριμένο πάρτι οτι το ξενοδοχείο στην καρδιά της Ποτίδεας έχει περάσει σε Ρώσο ιδιοκτήτη ή κάποια Ρώσικη εταιρία.
Μάλιστα την όλη βραδιά του εγκαινίων ανέλαβε να οργανώσει το ίδιο γραφείο που ανέλαβε την οργάνωση της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι.
Η επένδυση που έγινε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο το οποίο απο ένα απλά καλό ξενοδοχείο μεταμορφώθηκε σε ένα υπερπολυτελείας λούξ ξενοδοχείο άγγιξε τα 70 εκατομμύρια.
70 εκατομμύρια για την ανακατασκευή – ανακαίνιση και 1 εκατομμύρια για τα εγκαίνια πάμε στα 71.
Και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας γράφω …
Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ όταν η αστυνομία πήγε στο ξενοδοχείο μετά απο καταγγελίες των γειτόνων που ενοχλούταν απο τον θόρυβο ο Ρέμος είχε μόλις ανέβει στην σκηνή και δεν ήτανε διατεθειμένος να σταματήσει να τραγουδά.
“Ας με συλλάβουν” είπε σύμφωνα με μαρτυρίες απο το μικρόφωνο αλλα μετά απο 20 λεπτά η συναλία έλαβε ένα τέλος με τον Αντουάν να κατεβαίνει απο την σκηνή υπο το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Σε δύο τέτοια εγκαίνια να πηγαίνει τον χρόνο ο Αντουάν θα την σταματήσει την νύχτα.
Τέλος σε όλους έκανε εντύπωση ο εντυπωσιακός στολισμός των τραπεζιών με άσπρα τριαντάφυλλα και μόβ ορτανσίες.
Υπάρχει χρήμα και το έχουν οι Ρώσοι οι οποίοι επιλέγουν την Ελλάδα όχι μόνο τουριστικά αλλα και επιχειρηματικά.
Και να είστε σίγουροι οτι το ξενοδοχείο στην Ποτίδεα δεν θα είναι ούτε το πρώτο , ούτε το τελευταίο που πέρασε σε ξένο ιδιοκτήτη.
Σύμφωνα με τον υπουργό οικονομικών τον Στουρνάρα απο αυτή την εβδομάδα θα τεθεί στο Εurogroup το θέμα της μείωσης του ελληνικού χρέους έτσι ώστε να ξεκινήσει και επίσημα η συζήτηση για την μείωση του χρέους η οποία θα τραβήξει σίγουρα μέχρι το Φθινόπωρο.
Σε αυτή την δυσκολότερη φάση της μάχης υπάρχουν δύο μέτωπα.
Υπάρχει το μέτωτπο της Λαγκάρντ και του ΔΝΤ που θέλει γενναίο κούρεμα για να τελειώνει οριστικά με την Ελλάδα και υπάρχει και το μέτωπο της Μέρκελ που θέλει μείωση και κυρίως ελάφρυνση του χρέους με επιμίκυνση στον χρόνο αποπληρωμής αλλα και μια μικρή μείωση των επιτοκίων της τάξης του 0,5.
Πορδές δηλαδή για να βάψουμε αυγά.
Εμείς καταλαβαίνετε οτι είμαστε υπέ της πρότασης Λαγκάρντ που πρέπει όμως να παλέψει αρκετά για να μπορέσει να την περάσει.
Η Μέρκελ έχει πρόθεση να βρεί μια λύση η οποία θα προκαλέσει το λιγότερο κακό στους εταίρους αλλα έτσι δουλειά δεν γίνεται.
Δεν γίνεται να κάνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά.
Πάντως για μπορέσει η Ελλάδα να πάει παρακάτω και να μπορέσει να αποδεσμευτεί οριστικά απο ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΕΠΙΤΗΡΗΣΕΙΣ θα πρέπει το χρέος μας να γίνει πραγμαρικά βιώσιμο και μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.
Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης