• 16 Απριλίου 2024,

Τα μεταξωτά και να φυσάει …

 Τα μεταξωτά και να φυσάει …

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Οκτώβρη και θα πρέπει όπως κάθε τελευταία μέρα του μήνα να βάλουμε τα μεταξωτά και να φυσάει ..

Σε κατάσταση μέγιστης καταστροφής

η Νέα Υόρκη

Δεν είδατε στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ που τους πήρε και τους σήκωσε ο τυφώνας SANDY ;

Τελικά ήτανε τόσο ισχυρός όσο μας λέγανε για αυτό και οι αρχές επιμένανε οι πολίτες των συγκεκριμένων περιοχών να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις προειδοποιήσεις.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο sandy ή έχει κλάσει ή κοντεύει να κλάσει και να σχολάσει ο γάμος.

Για περίπου 5 ώρες βρέθηκαν οι περιοχές στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ στο μάτι του κυκλώνα και τώρα που πέρασε θα πρέπει να σταθούνε και πάλι στα πόδια τους και να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Μέχρι και χθές το μεσημέρι ο απολογισμός απο το πέρασμα του Sandy έκανε λόγο για πολλές υλικές καταστροφές και 14 νεκρούς εκ των οποίων 2 μικρά παιδιά.

Την πατήσανε και πληρώσανε με την ζωή τους αυτοί που δεν πήρανε στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις των αρχών για τον φονικό τυφώνα που πλησίαζε.

Τέλος πάντων οι Αμερικάνοι μπορεί να μην έχουν την ψυχολογία του έλληνα αλλα έχουν όλα τα άλλα μέσα κυρίως τα οικονομικά και τα τεχνικά για να μπορέσουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

Ετσι και αλλιώς ο Θεός ευλογεί πρώτα την Αμερική και μετά όλους τους άλλους.

Με τα δολλάρια να τρέχουν απο τα μπατζάκια τους οι Αμερικάνοι και αυτήν την φορά θα την βρούνε την άκρη μην τους φοβάστε.

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς για να μπορέσουμε μια ώρα γρηγορότερα να φύγουμε απο την κρίση και να μπούμε σε φάση ανάπτυξης γιατί έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια υπομονής , ανοχής και αντοχής.

Η Ελλάδα πάει στον αυτόματο και απο τύχη δεν έχουμε ζήσει τα χειρότερα.

Ολους αυτούς τους μήνες που παλεύουν οι πολιτικοί μας να φέρουν το σκάφος στην σωστή πορεία όλα πάνε στην τύχη και είναι χαρούμενος αυτός που έχει τα λιγότερα πάρε – δώσε με το κράτος.

Μακριά απο κρατικές υπηρεσίες και νοσοκομεία γιατί στην Ελλάδα εκτός όλων των άλλων έχει καταρρεύσει και το σύστημα υγείας.

Κανονικά είναι για να φεύγουμε απο την Ελλάδα αλλα και που να πάμε που λέει και το τραγούδι του Πλιάτσικα ;

Κάποιος δεν πρέπει να μείνει και πίσω για να κρατήσει ψηλά την σημαία ;

Να φύγουμε όλοι και να παραδώσουμε τις τύχες της πόλης στους ακραίους και φανατικούς που παραμονεύουν και περιμένουν την δική μας ολιγορία για να ανεβάσουν τις δικές τους δυνάμεις.

Για παράδειγμα η ηγεσία της Χρυσής Αυγής δεν έχειο καταλάβει οτι ο κόσμος τους ψηφίζει οχι γιατί συμφωνεί με τα πιστεύω τους αλλα γιατί διαφωνεί με τους άλλους και έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος οτι για να τιμωρήσει το σύστημα πρέπει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή.

Βέβαια όταν ψηφίζεις Χρυσή Αυγή ενώ δεν είσαι ακροδεξιός εκτός απο την τιμωρία του συστήματος που μπορεί επιτυγχάνεται μέχρι ενα σημείο δίνεις και το δικαίωμα στους βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής να βγαίνουν και να αμφισβητούν την ελληνικότητα του Σχορτσιανίτη.

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που ψηφίσανε την Χρυσή Αυγή οτι η τιμωρία του συστήματος που θέλανε να πετύχουν είναι η μία πλευρά του νομίσματος.

Την άλλη την ζούμε σχεδόν καθημερινά απο τα μέλη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Θα συνεχιστεί η καλοκαίρια για άλλο ένα 15θημερο

Κατά άλλα πάμε καλά και θα πάμε καλύτερα όταν περάσουν και οι βροχές που έχουν προβλέψει για την Πέμπτη οι μετερεολώγοι και επιστρέψει ο ήλιος και η καθαρή ατμόσφαιρα.

Δύο μέρες έβρεξε στην Καβάλα και πέσαμε να πεθάνουμε.

Αν δεν βλέπαμε τον ήλιο χθές Τρίτη θα αρχίζαμε να έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Το καλό είναι οτι και για τις επόμενες 20 μέρες ο καιρός θα είναι ήπιος και φιλικός και θα αποφύγουμε να ανάψουμε καλοριφέρ , τζάκι ή σόμπα.

Αυτό είναι μεγάλη ιστορία υπο τις συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε αφού μετά τον Οκτώβρη θα έχουμε καταπιεί χωρίς οικονομικές απώλειες και τον Νοέμβρη.

Χάθηκε πλοίο με 700 τόνους χρυσού

Στον Ειρηνικό Ωκεανό εξαφανίαθηκε ένα πλοίο απο τα ραντάρ που κουβαλούσε 700 τόνους χρυσού.

Μα είμαστε με τα καλά μας ;

Που πήγε αυτό το καράβι με τέτοιο φορτίο ;

Αφήστε που όταν ένα καράβι ταξιδεύει με φορτίο τόνους χρυσού το παρακολουθείς απο παντού.

Θα ΄έπρεπε στον Ειρηνικό που έπλεε να ήτανε περιτρυγιρσμένο απο άλλα πλοία και να το ακολουθούνε και δυό τρία ελικόπτερα.

Αντε τώρα να το βρείτε.

Διώξανε τον ΓΑΠ απο εστιατόριο του Βερολίνου

Σε εστιατόριο του Βερολίνου βρέθηκε ο Παπανδρέου ο Γιώργος που πήγε για φαί και τον πήρανε χαμπάρι έλληνες φοιτητές και τον πετάξανε έξω φωνάζοντας ντορπή και αίσχος αφού θεωρούν και αυτόν υπέυθυνο για το χάλι που ζούμε όλοι σήμερα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε εχθρούς και φίλους και ιδιαίτερα τους φίλους γιατί απο τους εχθρούς ξέρεις και φυλάγεσαι.

Ψηλά το κεφάλι και ψηλά το ηθικό γιατί έτσι και χάσουμε το κουράγιο μας τα χάσαμε όλα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης